A mi kompletnie to nie pasuje zła stacja, zły pociąg Erna nie jadę z Tobą :D trafisz z kaliskiej na ul Piotrkowską :D? 2 lata temu mieliście przewodnik czyli mnieErna Shorter pisze:No to kto jedzie ze mną?

Później zapodam jakby co powrót ;) w niedzielę. Będziemy tam o godz. 14:41 a zbiórka wszystkich fanów jak pytałem przed chwilą Sadieh będzie dopiero o godz. 17:00 tak więc sporo nadmiaru czasu Bo przemarsz Piotrkowską dopiero o godz. 18:00

Tak więc Zbiórka fanów: 29 SIERPNIA 2009 r. godz. 9:10 pociąg godz. 9:36 Dworzec PKP KATOWICE
KUPUJEMY BILET OSOBOWY DO ŁODZI FABRYCZNEJ Z PRZESIADKĄ W CZĘSTOCHOWIE OSOBOWEJ

Kto jedzie tym pociągiem piszcie mi na PW ;)będe informował ile osób co i jak codziennie a przed wyjazdem napiszę pełną listę śląskich Fanów w pociągu na MJOWISKO 2009 ;)
O godz 17:00 się zbieramy i dopiero o 18:00 przemarsz ul.Piotrkowską tak więc jeśli kupisz różę w Katowicach będziesz musiała z nią przeboleć aż 8 godzin!!! Lepiej kupić coś na miejscu w Łodzi albo jak ktoś woli w czasie przesiadki w CzęstochowieAga_88 pisze: lepiej być trochę wcześniej niż późniejPoza tym trzeba gdzieś kupić kwiaty a chyba całą podroż te 4 godziny taka róża nie wytrzyma i polegnie hehe jeszcze jak będzie ciepło (oby!)
![]()
A ile to wyjdzie w 2 strony?