W tym dziale 'Michael Jackson Polish Team Forum' możesz się przedstawić pozostałym MJówkom (czyli fanom z MJPT). Dział przeznaczony przede wszystkim dla nowoprzybyłych osób. Swoją przygodę z forum zacznij od tego działu, napisz o sobie, swoim fanowaniu... co uznasz za odpowiednie.
Kolejna dojrzała MJówka się melduje Natchniona wspomnieniem z lat 80tych,kiedy to wpatrzona w plakat MJ byłam święcie przekonana że jestem tą jedyną.No cóż życie potoczyło się trochę innaczej Obok mnie rośnie kolejne pokolenie fanów MJ i to niezła gromadka .Pozdrawiam wszystkich , moja siostrę również Ale mam tremę...
Fill my heart with song and let me sing for ever more. You are all I long for all I worship and adore. In other words, please be true. In other words I... Unforgettable, that's what you are.
"Wszystko co robię jest inspirowane przez ludzi. Lubię ich niewinność, ich czystość. Widzę Boga w ich oczach."MJYou be always in my heart...Kocham Cię ;*
Cześć.
Zazdroszczę Ci, że żyłaś w czasach świetności Michael'a.
Jakie to ciacho, zwłaszcza kiedy odbierał nagrody Grammy w 1984.
Ale także z okresu "Bad" czy "Thriller"...
Oj, chyba się trochę rozmarzyłam. xd
Witaj Joema wśród nas. Jak to dobrze, że nas przybywa. Chyba wiem kim jesteś, ale mogę się mylić. Czas pokaże. Szkoda tylko, że okazja do poznania fajnych ludzi spowodowana została odejściem Michaela. Ale chyba na naszych twarzach zagości również uśmiech, a nie tylko łzy.
Chociaż uśmiechać można się także przez łzy.
dirty_alice pisze:Zazdroszczę Ci, że żyłaś w czasach świetności Michael'a.
Jakie to ciacho, zwłaszcza kiedy odbierał nagrody Grammy w 1984. Love
Ale także z okresu "Bad" czy "Thriller"...
Oj, chyba się trochę rozmarzyłam. xd
No i w 1984 miałam dokładnie tyle lat co TY! Ale medialnie było o wiele gorzej niż obecnie-brak internetu , TV wiadomo jakie....
ulaeska pisze:Witaj Joema wśród nas. Jak to dobrze, że nas przybywa. Chyba wiem kim jesteś, ale mogę się mylić. Czas pokaże. Szkoda tylko, że okazja do poznania fajnych ludzi spowodowana została odejściem Michaela. Ale chyba na naszych twarzach zagości również uśmiech, a nie tylko łzy.
Chociaż uśmiechać można się także przez łzy.
A Michael tak pięknie się uśmiechał.
Ula chyba dobrze się domyślasz :)
I close my eyes
Just to try and see you smile one more time...
All my dreams are broken
Oj marzy mi się bardzo aby poszaleć. Chociaż jak już pisałam tancerka ze mnie żadna. Ale w grupie ludzi może nikt tego nie zauważy, a każdy pomyśli, że tak ma być. Jak myślicie coooo??? Ujdzie mi to na sucho?