Dyskusje na temat działalności muzycznej i filmowej Michaela Jacksona, bez wnikania w życie osobiste. Od najważniejszych albumów po muzyczne nagrody i ciekawostki fonograficzne.
Witam mam pytanie.Co sie stało z włosami Michaela? Najpierw loczki a potem nagle cale proste...
Jesli ktoś wie to bardzo proszę o odpowiedź bo przez to spac nie umie...
Z góry dziękuje
...na zawsze w moim sercu...[*]
...I need you...:'(
agus1011 pisze:Witam mam pytanie.Co sie stało z włosami Michaela? Najpierw loczki a potem nagle cale proste...
Jesli ktoś wie to bardzo proszę o odpowiedź bo przez to spac nie umie...
Z góry dziękuje
Nie wiem czemu, ale ja mam wrażenie, że miał peruke.
agus1011 pisze::( ale skad ta nagła zmiana....Czemu wyłysiał...:(
Kurka nikt nie wyłysiał.
Po prostu włosy zrobiły mu się liche i ubierał peruki.
W fakcie tak napisali, że w dniu śmierci był całkowicie łysy...
Nie wierzcie w te brednie.
Mam pytanie, czym się różni "Number Ones" DVD od "Number Ones - Visual Milestones [Jewelcase]" DVD? Oprócz ceny oczywiście.
Tylko rokiem wydania czy na tym drugim jest cos więcej?
I jeszcze jedno, na Fanie pojawiła się jakaś nowa płyta wydawnictwa Motown: Definitive Collection. I na niej piosenki o których nie słyszałam. Warto to kupić?
Arczi pisze:Witam, tak sie zastanawiam od dłuższego czasu już... czemu Who is it oraz Give in to me Michael nigdy nie wykonywał live ? Przecież te 2 utworki są jednymi z jego lepszych, bynajmniej dla mnie.
Orientuje sie ktoś może ?
Pozdro
Ostatnio zmieniony pt, 21 sie 2009, 21:27 przez M.J.[*], łącznie zmieniany 1 raz.
''CHCIAŁEŚ SAM ZBAWIĆ ŚWIAT.ŚMIALI SIĘ Z TWOICH RAD ale wiem,że spełni się Twój sen.Bo sen Twój to lepszy świat.''
Tylko kto powie mi jak żyć i dokąd iść ?