W tym dziale 'Michael Jackson Polish Team Forum' możesz się przedstawić pozostałym MJówkom (czyli fanom z MJPT). Dział przeznaczony przede wszystkim dla nowoprzybyłych osób. Swoją przygodę z forum zacznij od tego działu, napisz o sobie, swoim fanowaniu... co uznasz za odpowiednie.
Rozumiem Was! Najgorsza jest to że ludzie szydzą z Michaela i z nas...! Cieszę się że mogę porozmawiać o Nim z mamą :) oglądałam z nią wszystkie wywiady z MJ , ceremonię pożegnalną itd. Dużo z nią rozmawiam w domu o nowych plotkach i wieściach o Michaelu, ale wtedy mój brat się drżę z innego pokoju żebym już przestała o nim gadać i wtedy jest mała rzeźnia w domu kłótnie itd :)! Z chłopakiem też mogę porozmawiać o MJ ale nie codziennie bo mówi że jestem fanatyczką . Więc najlepiej chyba porozmawiać z Wami. Wy zawsze zrozumiecie :)!
Cześć.
Najbardziej mnie zabolało nie to, że ludzie źle się wypowiadali na mój temat tylko na temat Michaela. Chociaż po jego śmierci mogliby dać spokój z tak obraźliwymi słowami..
Do saw: Dobrze mieć kogoś z kim można porozmawiać o wszystkim tak jak Ty masz swoją mamę albo chłopaka.:)
ja jestem niewiele od Ciebie starsza, więc się nia martw.
wiecie, w moim otoczeniu nie ma ludzi, którzy szanują Michaela. Nie mówię już o byciu fanem, tylko o zwykłym szacunku. Mój tata, który w młodości słuchał MJa nałogowo, teraz mówi o nim Majki-srajki ;/, daje mi zakazy na komputer, bo ciągle siedze na forum "a on już od początku wiedział, że on sie zacpał i nie ma po co tego roztrząsac" i tak dalej. Miło wiedziec, że są ludzie, którzy mają podibne zdanie do mojego ;)
Hejka mam na imię Magda i już od długich lat jestem fanką Michaela.Mam 16 lat .I śmierć Michaela mną wstrząsła ale on zawsze pozostanie w moim sercu.Lubię czytać książki przygodowe i horrory.Moim ulubionym aktorem jest Johnny Depp wszystkim znany z roli pirata Jacka Sparrowa.Lubię podróżować i grać na komputerze.Ale największą przyjemność sprawia mi słuchanie piosenekMichaela.Mam nadzieję,że będę się tu świetnie bawić.
Hey Magda!Ja również mam nadzieję, że będziesz się tutaj dobrze czuła :) Jeśli masz ochotę pisz często na tym poście. Chętnie poczytam co nowego u Ciebie słychać :).
Witam w grupie ja też lubię Johnny'ego .
Do roberto:
I jak tam? Już dawno nie wchodziłam na forum..To z powodu kolejnego wyjazdu. A to jak było na wczasach opiszę krótko: Do BANI!
Oczywiście moim rodzicom się podobało, ale oni to już inna sprawa.
Niedługo przyjeżdża do mnie wujek i ciocia..bym się nawet cieszyła tylko gdyby nie fakt, że oni mają dość jednoznaczne zdanie o Michael'u.
Po raz kolejny cieszę się, że jest to forum bo nie wiem co bym bez niego zrobiła.. jak będziesz to odpisz. jestem ciekawa co u Ciebie słychać.
Lila koleżanko u mnie super ciekawie. widziałem koncert Madonny to po pierwsze. świetnie się bawiłem z lidźmi z forum w piątek i w sobotę heh dawno się tak nie pośmiałem oj dawno uwielbiam ludzi pozytywnie zakręconych więc wiesz luzik totalny . a poza tym trochę umieram ,ale tylko trochę heh. musiałem byćdzisiaj w pracy kurde a wróciłęm rano o 6 dwie godziny snu i go work . generalnie poznałem sporo ciekawych ludzi z tego forum i to mi trochę pomogło nie być już takim smutnym człowiekiem. to tak ogólnie . pozdro
MICHAEL -na zawsze pozostaniesz w moim sercu - Przyjacielu