Jakoś nie przepadam za Paniami Elvis.. Tzn. wydaje mi się, że kreują się na wielkie gwiazdy. A Michael chociaż jest wielką gwiazdą pozostał nieśmiały i skromny.
całkowicie się z Tobą zgadzam. mam takie same odczucia.
Luspa pisze:A widzieliście z tego koncertu jak ratuje jakiegoś robaczka? Woła ochronę, a potem krzyczy :Don't kill it!
własnie, gdzie to jest ? bo chętnie zobaczyłabym to
''CHCIAŁEŚ SAM ZBAWIĆ ŚWIAT.ŚMIALI SIĘ Z TWOICH RAD ale wiem,że spełni się Twój sen.Bo sen Twój to lepszy świat.''
Tylko kto powie mi jak żyć i dokąd iść ?
[quote="polishblacksoul"]na ta pochodzi z koncertu, który odbyl sie w Monachium w ramach HIStory toru.[quote]
masz może linka do tego na YT ? chyba że nie ma bo znaleźć nie moge
''CHCIAŁEŚ SAM ZBAWIĆ ŚWIAT.ŚMIALI SIĘ Z TWOICH RAD ale wiem,że spełni się Twój sen.Bo sen Twój to lepszy świat.''
Tylko kto powie mi jak żyć i dokąd iść ?
Osobiście nigdy ich nie słuchałem, ale ostatnio dowiedziałem się ze w moim mieście ma być ich koncert. Więc postanowiłem zobaczyć kto to jest Zaczynam ogladac teledysk, a tu patrze - "Michael" :mrgreen:
Można jakoś ściągać wersje "HD" z youtube? Bo w takiej jakości nigdzie nie widziałem tego jak i innych występów podpisanych high quality z ery Bad na youtube, a chciałbym mieć te wersje (nie tylko ja pewnie).
Nie cytuj, póki cytowanego tekstu nie zrozumiesz. Nie ma czegoś takiego jak niemyślenie. Jednak często kierujemy swoje myśli w niewłaściwe strony.