W tym dziale 'Michael Jackson Polish Team Forum' możesz się przedstawić pozostałym MJówkom (czyli fanom z MJPT). Dział przeznaczony przede wszystkim dla nowoprzybyłych osób. Swoją przygodę z forum zacznij od tego działu, napisz o sobie, swoim fanowaniu... co uznasz za odpowiednie.
Wstyd się przyznać, ale dopiero po śmierci Michael'a Jackson'a zrozumiałam jak wielkim był artystą. Wcześniej znałam parę jego piosenek, ale nigdy nie interesowałam się zawzięzcie jego życiem prywatnym czy problemami z jakimi się zmagał, tak jak robię to teraz... Trochę mam do siebie żal o to, że tak póżno doceniłam Michaela jako osobę o nieprzeciętnym talencie, którego życie nie rozpieszczało. Chociaż jak mawia przysłowie: "Lepiej póżno niż wcale". I rzeczywiście, prez parę tygodni nadrobiłam straty Niestety nie miałam jak dotąd możliwości porozmawainia z przwdziwym fanem Jacksona. Poszukuję osób z Lublina chcących zorganizować jakieś małe spotkanko pożegnalne. Czekam na propozycje
Szukam siebie poprzez nowe możliwości artystyczne.
"Wszystko co robię jest inspirowane przez ludzi. Lubię ich niewinność, ich czystość. Widzę Boga w ich oczach."MJYou be always in my heart...Kocham Cię ;*