W tym dziale 'Michael Jackson Polish Team Forum' możesz się przedstawić pozostałym MJówkom (czyli fanom z MJPT). Dział przeznaczony przede wszystkim dla nowoprzybyłych osób. Swoją przygodę z forum zacznij od tego działu, napisz o sobie, swoim fanowaniu... co uznasz za odpowiednie.
Gdzie mieszkasz,jaka jest twoja płeć(jak jesteś kobietą nie mów nie wolno),jaki/jaka jesteś z charakteru,ile jesteś fanem/fanką,w jakich okolicznościach poznałaś /łeś Michaela
"Wszystko co robię jest inspirowane przez ludzi. Lubię ich niewinność, ich czystość. Widzę Boga w ich oczach."MJYou be always in my heart...Kocham Cię ;*
Jestem fanką Michaela od dobrego pół roku. Trochę wahałam się z zarejestrowaniem na forum gdyż mój wiek to 14 lat więc nie za dużo, ale będąc w tym dziale zauważyłam młodszych fanów. Mam nadzieję, że ze starszymi też się jakoś dogadam. A więc witam. Mam na imię Iza i chcę poznać fanów Michaela ; D
witaj na forum..ja także mam 14 lat..tyle,że ogromny potencjał i talent MJ zauważyłam dopiero po jego smierci,czego ogromnie żałuję..wszyscy w domu dziwia się czemu nagle fanuję(jak to oni mówią) nieboszczykowi..Ale mnie to wciągnęło, MJ miał,ma i będzie miał w sobie TO COŚ,nawet po śmierci..