W tym dziale 'Michael Jackson Polish Team Forum' możesz się przedstawić pozostałym MJówkom (czyli fanom z MJPT). Dział przeznaczony przede wszystkim dla nowoprzybyłych osób. Swoją przygodę z forum zacznij od tego działu, napisz o sobie, swoim fanowaniu... co uznasz za odpowiednie.
Hej jestem Adrian. Miłością do Michaela Jackson'a zaraziła mnie moja kuzynka, która również jest tutaj zarejestrowana czyli- Billie Jaen ;D...od momentu kiedy póściła mi o nim film pt. "Moonwalker" poprostu mnie zatkało. Zainteresowanie tym mistrzem przyszło mi szybko....potem troszkę mi o nim opowiedziała, pokazała parę filmików na youtube...i stwierdziłem że powinienem tutaj być aby dowiedzieć się o nim wiele wiele więcej....witam Was
Jarmein! Jak fajnie że jesteś ;) witamy witamy szanownego 10-latka ;)
"Wszystko co robię jest inspirowane przez ludzi. Lubię ich niewinność, ich czystość. Widzę Boga w ich oczach."MJYou be always in my heart...Kocham Cię ;*
"Wszystko co robię jest inspirowane przez ludzi. Lubię ich niewinność, ich czystość. Widzę Boga w ich oczach."MJYou be always in my heart...Kocham Cię ;*
Witam Cię Jarmein i powiem tylko tyle. Dokonałeś prawidłowego wyboru. Reszta w zgłębianiu życia i twórczości Michaela należy teraz do Ciebie.
Powodzenia Ula.