Hej :)

W tym dziale 'Michael Jackson Polish Team Forum' możesz się przedstawić pozostałym MJówkom (czyli fanom z MJPT). Dział przeznaczony przede wszystkim dla nowoprzybyłych osób. Swoją przygodę z forum zacznij od tego działu, napisz o sobie, swoim fanowaniu... co uznasz za odpowiednie.
Awatar użytkownika
Sylwia_18

Hej :)

Post autor: Sylwia_18 »

Witam wszystkich, pora napisac cos o sobie. Mam na imie Sylwia i jestem z Warszawy. Fanką M. Jacksona jestem od dłuższego czasu, ale na forum trafiłam dopiero teraz - dlaczego ? sama nie wiem, ale lepiej poźno niż poźniej :). Kiedy byłam mała moja mama często włączała jego muzyke i przekonywała mnie że jest wspaniala - miala racje. Ale prawdziwa przygoda z Jacksonem zaczęła się mniej więcej trzy lata temu, pierwsza piosenka która naprawdę mnie urzekła to "Man in the mirror". Słucham różnej muzyki, ale żadna inna nie wywołuje we mnie takich emocji jak muzyka Michaela Jacksona. Podziwiam go za to jakim był muzykiem, tancerzem,człowiekiem. Dodam jeszcze, że forum jest wspaniałe i ciesze się, że wreście na nie trafiłam:)
Jeszcze raz witam i pozdrawiam wszystkich:).
Awatar użytkownika
Streetwalker

Post autor: Streetwalker »

Cześć.
Również pozdrawiam :-)
Awatar użytkownika
zabiłamślimaka

Post autor: zabiłamślimaka »

Wiiitaaaaam gorąco :mj:
Awatar użytkownika
Michael58

Witam!!!!!!!!

Post autor: Michael58 »

:mj: Hej, dopiero wczoraj trafiłam na to forum, bo poi prostu nie wiedziełam, że cos takiego istnieje. Mam na imię Asia i pochodzę z Turku. Fanką Michaela Jacksona jestem od ok. 1,5 roku. Oczywiście zaczynałam od takich piosenek jak Billie Jean, Thriller czy Beat It. Nadal jestem ich wielką fanką, ale jeszcze bardziej urzekły mnie następujące piosenki Michaela: przede wszystkim (Smooth Criminal, They Don't Care About Us, Heal The World) oraz Bad, Earth Song, The Way You Make Me Feel, Black Or White, Who Is It, Leave Me Alone i wiele, wiele innych. Ale przede wszystkim Smooth Criminal, The Don't Care About Us i Heal The World mogłabym ich słuchać dniami i nocami!!!!!!!!!!!!!! :mj:
WE LOVE YOU MICHAEL FOREVER.........:*
Awatar użytkownika
Black_or_white

Post autor: Black_or_white »

witamy :)
Awatar użytkownika
Jarmein

Post autor: Jarmein »

hej Sylwia ja też jestem nowy
;-) Więc widam Cię gorąco
roberto

Post autor: roberto »

Sylwia_18 pisze:Mam na imie Sylwia i jestem z Warszawy
Witaj na forum Sylwia. niewiem czy jedziesz w tym roku na MJOWISKO2009 ale zapraszam cię na piątkowe spotkanie integracyjne w Warszawie(wątki spotkania fanów). pozdro :mj:
MICHAEL -na zawsze pozostaniesz w moim sercu - Przyjacielu
Awatar użytkownika
Sylwia_18

Post autor: Sylwia_18 »

Dziekuje za przywitania i również Witam nowych :).
Na spotkanie w piatek chętnie sieę wybiore, wiem ze bedzie dotyczylo poniekąd Mjowiska na ktore mam zamiar jechac:).
Awatar użytkownika
Jeanny100

Post autor: Jeanny100 »

Witam nowe koleżanki na forum.
Obrazek

Post autor: Ania R. »

Witaj i powodzenia!
"May we continue to remember not to judge man by the color of his skin, but the content of his character." Michael Jackson
ODPOWIEDZ