Moonwalk_Girl coś o sobie ;)
- Moonwalk_Girl
Moonwalk_Girl coś o sobie ;)
Witam, mam na imię Marta, mam 19 lat. Muzyka Michaela Jacksona towarzyszy mi od najmłodszych lat, od zawsze ceniłam go jako artystę, tancerza i człowieka (zostało mi to wpojone przez wspaniałych rodziców;) ). Dzień, w którym odszedł Michael był zdecydowanie jednym z najgorszych dni mojego życia. Na szczęście pozostawił po sobie tyle dobrego i pieknego, że jego legenda będzie żyła wiecznie..
Na forum trafiłam przypadkiem, kiedy szukałam informacji na temat książki "Moonwalk" ;)
Na forum trafiłam przypadkiem, kiedy szukałam informacji na temat książki "Moonwalk" ;)

- mimi-yoshi
- Moonwalk_Girl
ooo ;) ja akurat postanowiłam się wyrwać ze swojego miejsca zamieszkania :P i skończyłam LO im. Karola Miarki w Mikołowie :) A od października wyjeżdżam na studia do raciborza :)mimi-yoshi pisze: Przepraszam, że pytam, ale moja koleżanka jest w technikum ekonomicznego w Ornontowicach i mieszka w akademiku :D.
Szkołę w Ornontowicach do której chodzi Twoja koleżanka bardzo dobrzeznam, bo sama mam w niej wielu znajomych :)

- SmoothCriminalistka
Witaj Marto. To wspaniale, że tak ciepło wypowiadasz się o rodzicach. Wiedzieli jakim człowiekim Cię zainteresować i nie pomylili się. Osobiście równiez staram się wpoić miłość do Michaela, jego ogromnego talentu i osobowości swojej najmłodszej w rodzinie pociesze. Zobaczymy z jskim skutkiem. Pozdrawiam Ula.
Odchodząc zabrałeś moje serce.
witam na forum 

http://www.forum.mjpolishteam.pl/viewto ... 121#220121
za wszystko co mi dałeś i dajesz <3
za wszystko co mi dałeś i dajesz <3
- Moonwalk_Girl
Rzeczywiście jestem im za to bardzo wdzięczna. Muzyka Michaela uczy wrażliwości, kształtuje osobowość i często kiedy coś idzie nie tak, albo ma się złe dni naprawdę pomoga i przywraca wiarę :) przynajmniej tak jest w moim przypadku. MJ od zawsze był dla mnie guru i pomimo tych wszystkich bzdur, które rozwiewały media, zawsze miałam swoje zdanie.ulaeska pisze:Witaj Marto. To wspaniale, że tak ciepło wypowiadasz się o rodzicach. Wiedzieli jakim człowiekim Cię zainteresować i nie pomylili się. Osobiście równiez staram się wpoić miłość do Michaela, jego ogromnego talentu i osobowości swojej najmłodszej w rodzinie pociesze. Zobaczymy z jskim skutkiem. Pozdrawiam Ula.
To cudowne, że chcesz zarazić swoje dziecko miłością do Michela:) na pewno Ci kiedyś za to podziękuje. Nigdy nie było i nie będzie większego i bardziej poruszającego artysty. Król jest tylko jeden..