cuperek pisze:baaaardzo, jeszcze raz podkresle, podobal mi sie DJ w przerwie po koncercie a przed teledyskami BRAWO !!! i w koncu ludzie sie ruszyli...
Och, dziękuję, dziękuję, aż się zaczerwieniłem.

w jakim znaczeniu Ci się podobał

hehe
Tak, ruszyli się ale dopiero na przerwie. A szkoda tylko, że pomimo dźwięków Billie Jean i Thriller tuż po 19:00 ludzie zachowywali się jak turyści. Może faktycznie więcej turystów niż fanów.
roberto pisze:Erwin co z tobą żyjesz chłopie w ogóle ? bo jakoś się ostatnio w ogóle nie udzielasz. ale ja tak konkretnie jeżeli coś ciężkiego na zlocie trzeba będzie przenieś , ustawić albo cośtam to ja chętnie poprzenoszę lubie wysiłek w przeciwieństwie od ciebie .
Żyję, dzięki za troskę. Widzicie i to się nazywa kumpel
Trza się kiedyś spotkać i obalić wspólnie jakieś szklaneczki.
Wiesz ja tu częściej czytam niż piszę. Więc taki skryty i tajemniczy jestem czasami (pozdro dla płci pięknej)
Hehe, do noszenia zawsze coś będzie, hmm, np. ja.
Dzięki za pomoc tak ogólnie.
Natomiast co do wysiłku, to też lubię wysiłek ale gdzie indziej i z kim innym

(pozdro dla płci pięknej)
akaagnes pisze:to chcę podziękować wszystkim osobom współtworzącym imprezę /w kinie i w klubie/ . 777- dzięki za muzę i za Come Together też mam nadzieję,że spotkamy się jeszcze na MJowisku.
i mam pytanie - czy ktoś ma jakieś fotki? z kina lub klubu? był taki chłopak, który robił zdjęcia.... oczywiście też mam fote na podłodze po tym jak nie zauważyłam schodka na parkiecie
I ja też Tobie dziękuję, że byłaś oraz za pomysł na CT.
A tak właśnie szukałem co by tu dalej puścić.
Jeżeli będziesz na MJowisku to w wiadomym miejscu mnie znajdziesz.
Co do fotek to moje są na
www.michaeljackson.pl i jeszcze zaraz umieszczę na
www.jacko.pl jak tylko zaktualizuję stronę.
No właśnie jakby ktoś miał jakieś fotki to prześlijcie. Mój adres
epmusic@xhp.pl
Pamiętam stał ktoś za mną i cały czas trzymał aparat. Może film nagrywał?
ghost_ola pisze:wiem, ze tvn cos tam filmowal i ma byc w "Co za tydzień" w najbliższą niedzielę ok 15.30. ale nie wiem czy byli w czasie przerwy czy tylko przed koncertem
- Tak wywiad chcieli ze mna robić, ale ja im, że robotę mam a nie tam w wywiady się bawić.
Więc sfilmowali sprzęt i płyty. Moją domeną jest mało gadać dużo puszczać (utworów). A byli koło 20:00
Ale w tę niedzielę to już chyba opcja przeterminowana?
skrzynia58 pisze:W czasie przerwy już nikogo nie widziałam z tzw. świata mediów, specjalnie się rozglądałam czy widzą "tą radość z muzyki Michaela"
Tak, tak, oni zawsze przyjeżdżają na początek a potem lecą.
Tak i teraz zapewne będzie na MJowisku. Więc nie zdziwcie się jak na początku będą leciały same hity.