Impreza w Multikinie w Złotych Tarasach + ew. after party

Pomysły na spotkania fanów, imprezy MJówkowe, zloty, opisy przeżyć po nich, zaproszenia na imprezy itp.
cuperek

Post autor: cuperek »

hej !!
mnie niestety nie bylo na after party w Mirage, ale ciesze sie, ze imprezka byla udana... niestety czlowiek pracuje, a i tak w domu bylam ok. 1:30 :smutek: eh... moze innym razem... chociaz nie powiem, ze nie zaluje...
baaaardzo, jeszcze raz podkresle, podobal mi sie DJ w przerwie po koncercie a przed teledyskami :-) BRAWO !!! i w koncu ludzie sie ruszyli...
ja bylam w sali nr 1 i powiem Wam, ze wkurzylo mnie to, ze ten dzwiek i obraz nie byly ustawione wlasciwie... bylam juz w ZT na koncercie Queen z Montrealu i bylo idealnie, a tu przy MJ... szkoda...
mimo wszystko nigdy nie zapomne imprezki na gorze sali nr 1 podczas teledyskow :dance:
brakowalo mi jeszcze osoby, ktora zatanczylaby jak Michael :mj: ale moze nie bylo odwaznych, chociaz widzialam jakies grupki zorganizowane tuz pod ekranem - chyba uklady Beat It, Thriller i Bad...
pozdrawiam,
M.
roberto

Post autor: roberto »

777 pisze:granie w przeciwieństwie od dźwigania mnie nie męczy
Erwin co z tobą żyjesz chłopie w ogóle ? bo jakoś się ostatnio w ogóle nie udzielasz. ale ja tak konkretnie jeżeli coś ciężkiego na zlocie trzeba będzie przenieś , ustawić albo cośtam to ja chętnie poprzenoszę lubie wysiłek w przeciwieństwie od ciebie . pozdro :mj:
MICHAEL -na zawsze pozostaniesz w moim sercu - Przyjacielu
Awatar użytkownika
akaagnes

Post autor: akaagnes »

skoro temat na nowo otwarty, to chcę podziękować wszystkim osobom współtworzącym imprezę /w kinie i w klubie/ . 777- dzięki za muzę i za Come Together też ;-) mam nadzieję,że spotkamy się jeszcze na MJowisku.

i mam pytanie - czy ktoś ma jakieś fotki? z kina lub klubu? był taki chłopak, który robił zdjęcia.... oczywiście też mam fote na podłodze po tym jak nie zauważyłam schodka na parkiecie :smiech: - mój upadek był niesamowity ,haha! i nie wiem,czy przypadkiem też gdzieś nie uwieczniony :smiech:
jak ktoś coś ma,to poprosze na pw :):)

pozdrawiam!
Awatar użytkownika
ghost_ola

Post autor: ghost_ola »

wiem, ze tvn cos tam filmowal i ma byc w "Co za tydzień" w najbliższą niedzielę ok 15.30. ale nie wiem czy byli w czasie przerwy czy tylko przed koncertem
Beyond these boundaries, he wanted to fly
In nature's scheme, never to die
http://mjtranslate.com
Awatar użytkownika
skrzynia58

Post autor: skrzynia58 »

Dobrze wiedziec z tym tvnem,
Dzięki za info.
Właśnie tak myślałam kiedy tvn ma zamiar to pokazać..
Myślałam, że to przeoczyłam :nerwy:

W czasie przerwy już nikogo nie widziałam z tzw. świata mediów, specjalnie się rozglądałam czy widzą "tą radość z muzyki Michaela"
Miss You M.
Awatar użytkownika
akaagnes

ghost_ola pisze:w "Co za tydzień" w najbliższą niedzielę ok 15.30.
bajerancko ;] a foty? ;-) bo materiał tv przeleci i poleci,a ja chciałam mieć te foty z Kaśką co pstrykał jakiś koleś...niepodpisany ;-) ten co mówił:"czy mogę Wam zrobić zdjęcie z kolegą?" (chodziło o Kaśkę jako MJ :smiech: )

ale dzięki za info z tvn ;P
Awatar użytkownika
777

Post autor: 777 »

cuperek pisze:baaaardzo, jeszcze raz podkresle, podobal mi sie DJ w przerwie po koncercie a przed teledyskami BRAWO !!! i w koncu ludzie sie ruszyli...
Och, dziękuję, dziękuję, aż się zaczerwieniłem. ;-) w jakim znaczeniu Ci się podobał :love: hehe

Tak, ruszyli się ale dopiero na przerwie. A szkoda tylko, że pomimo dźwięków Billie Jean i Thriller tuż po 19:00 ludzie zachowywali się jak turyści. Może faktycznie więcej turystów niż fanów.
roberto pisze:Erwin co z tobą żyjesz chłopie w ogóle ? bo jakoś się ostatnio w ogóle nie udzielasz. ale ja tak konkretnie jeżeli coś ciężkiego na zlocie trzeba będzie przenieś , ustawić albo cośtam to ja chętnie poprzenoszę lubie wysiłek w przeciwieństwie od ciebie .
Żyję, dzięki za troskę. Widzicie i to się nazywa kumpel :piwo:
Trza się kiedyś spotkać i obalić wspólnie jakieś szklaneczki.
Wiesz ja tu częściej czytam niż piszę. Więc taki skryty i tajemniczy jestem czasami (pozdro dla płci pięknej)

Hehe, do noszenia zawsze coś będzie, hmm, np. ja.
Dzięki za pomoc tak ogólnie.
Natomiast co do wysiłku, to też lubię wysiłek ale gdzie indziej i z kim innym ;-)
(pozdro dla płci pięknej)
akaagnes pisze:to chcę podziękować wszystkim osobom współtworzącym imprezę /w kinie i w klubie/ . 777- dzięki za muzę i za Come Together też mam nadzieję,że spotkamy się jeszcze na MJowisku.

i mam pytanie - czy ktoś ma jakieś fotki? z kina lub klubu? był taki chłopak, który robił zdjęcia.... oczywiście też mam fote na podłodze po tym jak nie zauważyłam schodka na parkiecie
I ja też Tobie dziękuję, że byłaś oraz za pomysł na CT.
A tak właśnie szukałem co by tu dalej puścić.

Jeżeli będziesz na MJowisku to w wiadomym miejscu mnie znajdziesz.

Co do fotek to moje są na www.michaeljackson.pl i jeszcze zaraz umieszczę na www.jacko.pl jak tylko zaktualizuję stronę.

No właśnie jakby ktoś miał jakieś fotki to prześlijcie. Mój adres epmusic@xhp.pl
Pamiętam stał ktoś za mną i cały czas trzymał aparat. Może film nagrywał?
ghost_ola pisze:wiem, ze tvn cos tam filmowal i ma byc w "Co za tydzień" w najbliższą niedzielę ok 15.30. ale nie wiem czy byli w czasie przerwy czy tylko przed koncertem
- Tak wywiad chcieli ze mna robić, ale ja im, że robotę mam a nie tam w wywiady się bawić.
Więc sfilmowali sprzęt i płyty. Moją domeną jest mało gadać dużo puszczać (utworów). A byli koło 20:00

Ale w tę niedzielę to już chyba opcja przeterminowana?
skrzynia58 pisze:W czasie przerwy już nikogo nie widziałam z tzw. świata mediów, specjalnie się rozglądałam czy widzą "tą radość z muzyki Michaela"
Tak, tak, oni zawsze przyjeżdżają na początek a potem lecą.
Tak i teraz zapewne będzie na MJowisku. Więc nie zdziwcie się jak na początku będą leciały same hity.
Obrazek
roberto

777 pisze:Natomiast co do wysiłku, to też lubię wysiłek ale gdzie indziej i z kim innym
Elo ziom ,ale żeby nie było ja uwielbiam płeć przeciwną . jest dla mnie jak powietrze bez którego nie mogę żyć . pozdro dla wszystkich koleżanek :love:
roberto

akaagnes pisze:był taki chłopak, który robił zdjęcia
ja mimo że mniej od was pamiętam ,ale tego kolesia co robił foty też pamiętam. nawet sam mu mówiłem żeby zrobił jakieś fotki heh. i własnie gdzie on jest???? ja myślałem że on jest z forum ,a widzę że nikt go nie zna ? niezle . pozdro :mj:
Awatar użytkownika
Nekro

Post autor: Nekro »

777 pisze:Natomiast co do wysiłku, to też lubię wysiłek ale gdzie indziej i z kim innym
Normalnie leżę i kwiczę :smiech:
Awatar użytkownika
akaagnes

Nekro pisze:777 napisał:
Natomiast co do wysiłku, to też lubię wysiłek ale gdzie indziej i z kim innym

Normalnie leżę i kwiczę Buhahahaha
a tam od razu macie myśli jednoznaczne, jemu zapewne chodzi o przeciąganie liny na koloniach z dziewczynami nenene phehehehhe;-)
Awatar użytkownika
Luspa

Post autor: Luspa »

akaagnes pisze:
Nekro pisze:777 napisał:
Natomiast co do wysiłku, to też lubię wysiłek ale gdzie indziej i z kim innym

Normalnie leżę i kwiczę Buhahahaha
a tam od razu macie myśli jednoznaczne, jemu zapewne chodzi o przeciąganie liny na koloniach z dziewczynami nenene phehehehhe;-)

Tak czytam Was i czytam i ... :smiech:
Obrazek
Awatar użytkownika
777

Post autor: 777 »

akaagnes pisze:a tam od razu macie myśli jednoznaczne, jemu zapewne chodzi o przeciąganie liny na koloniach z dziewczynami
:smiech:
No pewnie, że mi chodziło o koleżanki na koloniach z linami ...
A tak po za tematem acz z tematem.

Zastanawiałem się czy może nie zorganizować jakieś imprezy w Wa-wie po zlocie w Łodzi w wiadomym klubie w jakiś czwartek?
Moglibyśmy ustalić wspólnie jakaś datę (czwartek) start o 21
i jakby było sporo chętnych to myślę, że nie byłoby problemu aby znowu zająć w całości klub Mirage do np 3:00 nad ranem.

Niestety czwartek, ponieważ w piątki i soboty to w klubie mają klientów-klubowiczów.
A jakby nasze imprezy MJowo-Miragowe stały by się cykliczne i bardziej znane, to może i w piątek albo w sobotę dałoby radę zorganizować. Na razie jesteśmy przed lasem. Czyli czwartek
Obrazek
Awatar użytkownika
akaagnes

777 pisze:zająć w całości klub Mirage
w Mirage można zbankrutować.... piwo po 10zł czy nawet więcej. już Ferment nawet... dużo miejsca i do siedzenia i do tańczenia... albo któryś klub przy uczelni, przy Polibudzie jest jakiś nowy chyba... hm?

ja bym się pisała póki co na taką imprezkę :)
Awatar użytkownika
skrzynia58

Post autor: skrzynia58 »

ja jestem za !!!
właśnie myślałam, że już nie moge doczekac się Mjowiska
no ale.. później co.. pustka... czekać rok do następnego to trochę długo..

mi ten klub pasuje
to dobra lokalizacja
w centrum
każdy jakoś później do domu wróci bez problemu
(w moim wypadku czyt. KM)
Miss You M.
ODPOWIEDZ