Witam serdecznie ;)

W tym dziale 'Michael Jackson Polish Team Forum' możesz się przedstawić pozostałym MJówkom (czyli fanom z MJPT). Dział przeznaczony przede wszystkim dla nowoprzybyłych osób. Swoją przygodę z forum zacznij od tego działu, napisz o sobie, swoim fanowaniu... co uznasz za odpowiednie.
Awatar użytkownika
Beatrice_

Witam serdecznie ;)

Post autor: Beatrice_ »

Witam. Nazywam się Beata, mówią na mnie Beatrice. Jestem z Trójmiasta, a dokładnie z Gdańska. Jak zaczeła się moja 'przygoda' z Michaelem ? Może, nie jak, ale od kiedy. Zdecydowanie za późno się zaczeła. Michael nigdy nie był mi obojętny. Słucham jego pojedynczych kawałków, jak widziałam teledysk Michaela w tv, zawsze mówiłam: "Oooo. i słuchałam, oglądałam teledysk z uśmiechem na twarzy :). Gdy było o nim 'cicho', zastanawiałam się słuchając ulubionych kawałków, "jak się ma". Gdy pojawiały się plotki [te nie miłe] na jego temat, gdy ktoś znajomy mówił mi: Ty słyszałaś, a Jackson, to podobno to i to... . Od tak bez zastanowienia się, mówiłam, to napewno nie prawda. Nie wierzyłam w głupoty, które o Nim pisali. W sumie było nawet tak samo w dniu jego śmierci. Wstałąm, poszłam do kuchni i mama do mnie: Słyszałaś, że Jackson nie żyje ? Ja: Co ? Michael Jackson ? Zadałam głupie pytanie: Kto Ci to powiedział ? Powiedziała: W radiu mówili. Dziwnie się poczułam, od razu włączyłąm komputerm, internet i szok. Jakoś same łzy poleciały mi po policzku. Nie mogłam uwierzyć. Zresztą do tej pory jakoś to do mnie jeszcze nie dotarło. Wtedy pomyślałąm sobie: Beata, przecież on nie był dla ciebie aż taki ważny... to skąd taka reakcja ?? Człowiek docenia pewne rzeczy za późno, zbyt za późno. (...) Będąc na koncercie w multikinie, który wyemitowali po śmierci króla popu, uśdioadomiłam sobie, że był opn wielki pod każdym względem. Śpiew, taniec, tyle energi miał w sobie. Oglądając ten koncert czułam się jakbym tam była. Czułam radość, ale zarazem smutek. Michael jest WIELKI.

W końcu znalazłam miejsce w internecie dla fanów Michaela. Ciesze się, ze dołączyłam do Was :). Pozdrawiam serdecznie.
"You're always in my heart
For you are not alone..." <3.
Awatar użytkownika
wiśnia1994

Post autor: wiśnia1994 »

witaj i trzymaj się.. ;-)
Awatar użytkownika
ulaeska

Post autor: ulaeska »

Witaj. Nigdy nie jest za późno aby Go pokochać Ula.
Odchodząc zabrałeś moje serce.
Awatar użytkownika
Gusia_19

Post autor: Gusia_19 »

Witaj Beata :)
P.S Ula jak dla mnie za późno :(
Awatar użytkownika
SmoothCriminalistka

Post autor: SmoothCriminalistka »

Hej Beatrice_:)
~ * ~
Kiedy nie ma Ciebie,
Smutno płynie czas.
Nie ma gwiazd na niebie,
Nawet księżyc zgasł......
~ * ~
Awatar użytkownika
Bi-chan

Post autor: Bi-chan »

Witam koleżankę z tego samego miasta co ja :mj:

Miłego postowania ;-)
http://www.forum.mjpolishteam.pl/viewto ... 121#220121
za wszystko co mi dałeś i dajesz <3
Awatar użytkownika
Beatrice_

Post autor: Beatrice_ »

Bi-chan pisze:Witam koleżankę z tego samego miasta co ja :mj:

Miłego postowania ;-)
O również z Gdańska :D ??

Dzięki wszystkim za miłe przywitanie ;*.
"You're always in my heart
For you are not alone..." <3.
Awatar użytkownika
Ania R.

Post autor: Ania R. »

Witaj i powodzenia!
"May we continue to remember not to judge man by the color of his skin, but the content of his character." Michael Jackson
Awatar użytkownika
Jeanny100

Post autor: Jeanny100 »

Witamy na forum.
Obrazek