MANDARYNA, czyli następczyni Michaela Jacksona!!

Miejsce na tematy zupełnie nie związane z Michaelem Jacksonem. Tutaj możesz luźno podyskutować o czym tylko masz ochotę. Jedynie rozmowy te muszą być oczywiście kulturalne :) Zapraszam MJówki do pogawędek.
Awatar użytkownika
MJowitek

Post autor: MJowitek »

A wiecie co?
Nie pamiętam już co robiłam, kiedy to było w TV, faktem jednak jest, że nie oglądałam /czasem tylko dolatywały do mnie jakies dźwięki zza drzwi/
Można to gdzieś jeszcze zobaczyć?
Ktoś może to udostępnić? /Mandarynę i Dodę/
Dzięki.
Awatar użytkownika
one_more_chance

Post autor: one_more_chance »

kate pisze:Jury nie powiedziało jej, że nie umie śpiewać. Pewnie czytałaś artykuł z Onetu, a tam przekręcili ten fragment. Zresztą co tu się dziwić, Onet jak to Onet :wariat:
Jak to nie? A słyszałaś wypowiedź P.Metza? To była aluzja, wystarczyło ja dobrze zrozumieć. W tym wypadku onet nie popełnił błędu :-)
Awatar użytkownika
kate

Post autor: kate »

No cóż. To ja chyba nie zrozumiałam :] mi wydawało się, że koleś powiedział, że gdyby Mandaryna nie umiała śpiewać, to nie stałaby na tamtej scenie.

edit: a teraz widzę, że onet usunął tamten fagment, gdzie było napisane, że powiedzieli Mandarynie wprost, że tacy artyści nie powinni znaleźć się na tej scenie. Dziwne.
Awatar użytkownika
lunatyczka

Post autor: lunatyczka »

MJowitek pisze:A wiecie co?
Nie pamiętam już co robiłam, kiedy to było w TV, faktem jednak jest, że nie oglądałam /czasem tylko dolatywały do mnie jakies dźwięki zza drzwi/
Można to gdzieś jeszcze zobaczyć?
Ktoś może to udostępnić? /Mandarynę i Dodę/
Dzięki.
Specjalnie dla Ciebie Manadryna z Sopotu. ;-)

http://s24.yousendit.com/d.aspx?id=3P4C ... NG9F46DIOZ
http://s25.yousendit.com/d.aspx?id=39J2 ... AK8V4EFW6I
Ostatnio zmieniony pn, 05 wrz 2005, 21:48 przez lunatyczka, łącznie zmieniany 4 razy.
Pozdrawiam wszystkich!!!
Obrazek
Michael is a beautiful soul.
Awatar użytkownika
MJowitek

Dzięki lunatyczko :]
Nie mogę tego teraz ściągnąć, bo mi się pojawia napis, że zbyt wiele osób to teraz ściąga :]
Ej, Wy!
Zostawcie ten link!
On jest mój!
Awatar użytkownika
lunatyczka

MJowitek pisze:Dzięki lunatyczko :]
Nie mogę tego teraz ściągnąć, bo mi się pojawia napis, że zbyt wiele osób to teraz ściąga :]
Ej, Wy!
Zostawcie ten link!
On jest mój!
Ale numer!! :smiech:
Przed chwilą go udostępniłam, a juz
This file has been downloaded 12642 times already.
:podejrzliwy: Co jest grane?? :wariat:

EDIT: Ale juz dziala. :-) Cuda niewidy. :smiech:
Pozdrawiam wszystkich!!!
Obrazek
Awatar użytkownika
Yana

Post autor: Yana »

Wcale nie czytałam artykułu na Onecie. Nie miałam dziś na to czasu.
Michael is the best !!!
Awatar użytkownika
MJowitek

OK, dzięki.
Jeden link działa...
Ale moge tylko posłuchać, a chciałabym takie coś też do obejrzenia.. Da się? No chyba, że nie.. To nie będe zawracać głowy...

pa :-)
Awatar użytkownika
lunatyczka

MJowitek pisze:OK, dzięki.
Jeden link działa...
Ale moge tylko posłuchać, a chciałabym takie coś też do obejrzenia.. Da się? No chyba, że nie.. To nie będe zawracać głowy...

pa :-)
Ev'ry Night to video, a windą do nieba tylo mp3. Niestety nic innego nie znalałam, ale moze ktos inny ma. japrosic
A i MJowitek, próbuj ten pierwszy link, bo czasem ten plik jest dostępny, a czasem nie, trzeba próbować. :podejrzliwy: A jak się nie będzie dało to Ci wysle na maila. ;-)
Pozdrawiam wszystkich!!!
Obrazek
Awatar użytkownika
lunatyczka

Już poprawiłam oba linki.
Pozdrawiam wszystkich!!!
Obrazek
Awatar użytkownika
@Pusia@

Post autor: @Pusia@ »

Boże na co komu na tym forum mandaryna! glupija glupija glupija
a przy okazji jej występ w sopocie to totalna kaszana!!!! ;-) :smiech: :smiech:
MIke is the best!!!! Kocham Cię MIke!! ;-*
Awatar użytkownika
Dav20

Post autor: Dav20 »

@Pusia@ pisze:Boże na co komu na tym forum mandaryna! glupija glupija glupija
a przy okazji jej występ w sopocie to totalna kaszana!!!! ;-) :smiech: :smiech:
Na to ze jest to podforum o nazwie "Pogaduszki nie o MJ" i rozmawiamy o tym o czym mamy chec skoro ktos twerdzi ze jest ona na tyle interesujaca ze warto o Niej rozmawiac to piszemy na jej temat ;-)
No ladnie to Ona nie zaspiewala ale sam fakt ze odwazyla sie wystapic i zaspiewac na zywo ...... za ta ja podziwiam a sadze takze ze i tak jej to nie zaszkodzilo ....
Obrazek
Awatar użytkownika
żaba

Post autor: żaba »

A ja uważam, że sama sobie wbiła nóż w plecy - jeśli jest to wykonalne glupija . Gdyby nie zaśpiewała na żywo to ludzie dalej by się zastanawiali czy umie śpiewać czy też nie a tak wszystko już jest jasne - STRASZNE BEZTALENCIE!!!
Niech Wasze serca pozostaną otwarte!!!
Awatar użytkownika
Dav20

Post autor: Dav20 »

żaba pisze:A ja uważam, że sama sobie wbiła nóż w plecy - jeśli jest to wykonalne glupija . Gdyby nie zaśpiewała na żywo to ludzie dalej by się zastanawiali czy umie śpiewać czy też nie a tak wszystko już jest jasne - STRASZNE BEZTALENCIE!!!
No tak ale teraz ludzie moga chodzic na kabaret mandaryny pt. "Jak sie nie spiewa" :smiech:

A tak powaznie to i tak jest pewne ze obojetnie jak zaspiewa to i tak ma mase ludzi za soba bo ma slawnego i co tu duzooo pisac przez ogrom ludzi lubianego meza ....
Obrazek
Awatar użytkownika
żaba

Post autor: żaba »

Dav20 pisze:
żaba pisze:A ja uważam, że sama sobie wbiła nóż w plecy - jeśli jest to wykonalne glupija . Gdyby nie zaśpiewała na żywo to ludzie dalej by się zastanawiali czy umie śpiewać czy też nie a tak wszystko już jest jasne - STRASZNE BEZTALENCIE!!!
No tak ale teraz ludzie moga chodzic na kabaret mandaryny pt. "Jak sie nie spiewa" :smiech:

A tak powaznie to i tak jest pewne ze obojetnie jak zaspiewa to i tak ma mase ludzi za soba bo ma slawnego i co tu duzooo pisac przez ogrom ludzi lubianego meza ....
Michał może i ma troche talentu, ale ja napewno nie będe męczyć moich uszów jej śpiewem.
Uważam, że nie powinna się wspinać do sławy po plecach męża - przynajmniej nie w branży muzycznej!!! Przecież może robić coś innego!!! Czy ona siebie nie słyszy!!! :knuje:
Niech Wasze serca pozostaną otwarte!!!
ODPOWIEDZ