MANDARYNA, czyli następczyni Michaela Jacksona!!
- one_more_chance
No cóż. To ja chyba nie zrozumiałam :] mi wydawało się, że koleś powiedział, że gdyby Mandaryna nie umiała śpiewać, to nie stałaby na tamtej scenie.
edit: a teraz widzę, że onet usunął tamten fagment, gdzie było napisane, że powiedzieli Mandarynie wprost, że tacy artyści nie powinni znaleźć się na tej scenie. Dziwne.
edit: a teraz widzę, że onet usunął tamten fagment, gdzie było napisane, że powiedzieli Mandarynie wprost, że tacy artyści nie powinni znaleźć się na tej scenie. Dziwne.
- lunatyczka
Specjalnie dla Ciebie Manadryna z Sopotu.MJowitek pisze:A wiecie co?
Nie pamiętam już co robiłam, kiedy to było w TV, faktem jednak jest, że nie oglądałam /czasem tylko dolatywały do mnie jakies dźwięki zza drzwi/
Można to gdzieś jeszcze zobaczyć?
Ktoś może to udostępnić? /Mandarynę i Dodę/
Dzięki.

http://s24.yousendit.com/d.aspx?id=3P4C ... NG9F46DIOZ
http://s25.yousendit.com/d.aspx?id=39J2 ... AK8V4EFW6I
Ostatnio zmieniony pn, 05 wrz 2005, 21:48 przez lunatyczka, łącznie zmieniany 4 razy.
Pozdrawiam wszystkich!!!

Michael is a beautiful soul.

- lunatyczka
Ale numer!!MJowitek pisze:Dzięki lunatyczko :]
Nie mogę tego teraz ściągnąć, bo mi się pojawia napis, że zbyt wiele osób to teraz ściąga :]
Ej, Wy!
Zostawcie ten link!
On jest mój!

Przed chwilą go udostępniłam, a juz
This file has been downloaded 12642 times already.

EDIT: Ale juz dziala.

Pozdrawiam wszystkich!!!

- lunatyczka
Ev'ry Night to video, a windą do nieba tylo mp3. Niestety nic innego nie znalałam, ale moze ktos inny ma.MJowitek pisze:OK, dzięki.
Jeden link działa...
Ale moge tylko posłuchać, a chciałabym takie coś też do obejrzenia.. Da się? No chyba, że nie.. To nie będe zawracać głowy...
pa

A i MJowitek, próbuj ten pierwszy link, bo czasem ten plik jest dostępny, a czasem nie, trzeba próbować.

Pozdrawiam wszystkich!!!

- lunatyczka
Na to ze jest to podforum o nazwie "Pogaduszki nie o MJ" i rozmawiamy o tym o czym mamy chec skoro ktos twerdzi ze jest ona na tyle interesujaca ze warto o Niej rozmawiac to piszemy na jej temat@Pusia@ pisze:Boże na co komu na tym forum mandaryna!![]()
![]()
![]()
a przy okazji jej występ w sopocie to totalna kaszana!!!!![]()
![]()

No ladnie to Ona nie zaspiewala ale sam fakt ze odwazyla sie wystapic i zaspiewac na zywo ...... za ta ja podziwiam a sadze takze ze i tak jej to nie zaszkodzilo ....

No tak ale teraz ludzie moga chodzic na kabaret mandaryny pt. "Jak sie nie spiewa"żaba pisze:A ja uważam, że sama sobie wbiła nóż w plecy - jeśli jest to wykonalne. Gdyby nie zaśpiewała na żywo to ludzie dalej by się zastanawiali czy umie śpiewać czy też nie a tak wszystko już jest jasne - STRASZNE BEZTALENCIE!!!

A tak powaznie to i tak jest pewne ze obojetnie jak zaspiewa to i tak ma mase ludzi za soba bo ma slawnego i co tu duzooo pisac przez ogrom ludzi lubianego meza ....

Michał może i ma troche talentu, ale ja napewno nie będe męczyć moich uszów jej śpiewem.Dav20 pisze:No tak ale teraz ludzie moga chodzic na kabaret mandaryny pt. "Jak sie nie spiewa"żaba pisze:A ja uważam, że sama sobie wbiła nóż w plecy - jeśli jest to wykonalne. Gdyby nie zaśpiewała na żywo to ludzie dalej by się zastanawiali czy umie śpiewać czy też nie a tak wszystko już jest jasne - STRASZNE BEZTALENCIE!!!
![]()
A tak powaznie to i tak jest pewne ze obojetnie jak zaspiewa to i tak ma mase ludzi za soba bo ma slawnego i co tu duzooo pisac przez ogrom ludzi lubianego meza ....
Uważam, że nie powinna się wspinać do sławy po plecach męża - przynajmniej nie w branży muzycznej!!! Przecież może robić coś innego!!! Czy ona siebie nie słyszy!!!

Niech Wasze serca pozostaną otwarte!!!