Blanket
-
Witam na pokładzie MJPT 

http://www.forum.mjpolishteam.pl/viewto ... 121#220121
za wszystko co mi dałeś i dajesz <3
za wszystko co mi dałeś i dajesz <3
- JacksonLover
Nom witamy, witamy :)
Super ujęłaś to w słowach...
Tu masz racje ludzie są dziwni każdy powinien być sobą i robić co chce. A przez ten agresor o ktorym wspomniałaś niektórzy udają innych... bo boja się nowych rzeczy wolą byc kopia swojej kumpeli, która jest lubiana niz zabłysnąć swoim talentem... moim zdaniem każdy człowiek jest inny nie bez powodu... Tak jak nasz Michael - król Popu był tylko jeden i nie chciałabym żeby było kilku Jacksonów
Super ujęłaś to w słowach...
Tu masz racje ludzie są dziwni każdy powinien być sobą i robić co chce. A przez ten agresor o ktorym wspomniałaś niektórzy udają innych... bo boja się nowych rzeczy wolą byc kopia swojej kumpeli, która jest lubiana niz zabłysnąć swoim talentem... moim zdaniem każdy człowiek jest inny nie bez powodu... Tak jak nasz Michael - król Popu był tylko jeden i nie chciałabym żeby było kilku Jacksonów
Ruszyłeś choćby palcem, a uśmiechały się miliony. !
- jeannerose
Masz rację, ale ja się tym zupełnie nie przejmuję, boje się tylko czasem chodzić po ulicy gdzie siedzi pełno "dresów", nie raz oberwało mi się od takich dziewczyn... I powiem Ci szczerze, że ludzie tacy jak Ty, Michael, indywidualiści najczęściej są gnębione za osobowość. Może to kwestia wychowania, może inni są mniej tolerancyjni. Witam Cię na forum i pozdrawiam.
"Though I'm with you I am far away and nothing is for real "
Witaj w rodzinie :D! Ludzie są powierzchowni.... Na mnie zawsze dziwnie patrzą bo się odróżniam. Mam kolczyk w brodzie, brwi i tatuaż na nadgarstu :P! A mieszkam w małym miasteczku, więc ludzie są zszkowani, myśla taka młoda a taka głupia, ale ja się nie przejmuję i lubię się wyróżniać!Odrazu pytają a co będzie jak wyjmiesz kolczyki? Będziesz miała blizny to brzydko wygląda, albo co będzie jak się zestarzejesz i nie będziesz chciała mieć tatuażu.... No cóż moja twarz więc jak będę miała blizny to mój problem :)! Pozdrawiam 

- SmoothCriminalistka
Ja się z tłumu nie wyróżniam no może trochę zachowaniem innym niż reszta dziewczyn.Ja osobiście nie mam nic do ludzi wyjątkowych bo jak mi rodzina powtarza ja też jestem wyjątkowa,ale ja nie widzę w sobie ani trochę wyjątkowości..Nawet je podziwiam.U nas kiedyś dziewczyna zrobiła sobie dredy(co w mojej wsi jest niespotykane
) ,wszyscy byli podburzeni,a ja nic do niej nie mam bo według mnie nie liczy się wygląd,a wnętrze..parę razy się przekonałam że tak jest najlepiej.Polacy w ogóle są mniej tolerancyjni od reszty świata(ja tak uważam,ale to tylko moje zdanie).
WITAM

WITAM
Ostatnio zmieniony śr, 12 sie 2009, 20:19 przez Michalina, łącznie zmieniany 1 raz.