WROCŁAW - Spotkania w miejscu pamięci na Solnym
- DirtyDiana4.41
Wypalonych zniczy NIE WYRZUCAMY, codziennie są wymieniane w nich wkłady! Przedwczoraj było prawie 50 zniczy, dziś jest o 20 mniej! Do wypalonych zniczy albo kupujcie wkłady, albo odkładajcie jest pod kwiaty w największym wiadrze, po lewej stronie pomnika.ulaeska pisze:Aha gdzie wyrzucacie wypalone znicze, bo tam nie bardzo można gdyż kubły jak sie dowiedziałam są prywatne.
Kilka fotek z dziś nad ranem:

I z przedwczoraj. przed nawałnicą, która wczoraj w nocy unicestwiła większośc zdjęć :/ :
Front:

Tył:

Tłumy ludzi nawiedzający to miejsce o każdej porze dnia i nocy:

I nasz apel:

Nie chodzi o to, że coś jest nie tak, tylko o to, żeby jak najbardziej ograniczać koszty bo inaczej nie wydolimy z tym miejscem :] Do każdego znicza który nie jest pęknięty, da się włożyć wkład, np. bez plastiku, no chyba że się całkiem nie da, no to wtedy wywalamy.
Acha, białe wiadro na róże, dziewczyny (nie wiem jak się nazywacie, ani czy jesteście z forum, niestety nie przedstawiłyście się ;) ) pożyczyły od kwiaciarza więc po zwiędnięciu róż trzeba je oddać.
Ołtarzyk po nawałnicy ucierpiał ale wygląda znów bardzo ładnie. Dzięki!
Niedługo zawiesimy znów nowy plakat, być może tym razem nikt go nie zwinie, bo wybrałam najbrzydszy jaki się dało ;P
Do zobaczenia na Solnym :]
Acha, białe wiadro na róże, dziewczyny (nie wiem jak się nazywacie, ani czy jesteście z forum, niestety nie przedstawiłyście się ;) ) pożyczyły od kwiaciarza więc po zwiędnięciu róż trzeba je oddać.
Ołtarzyk po nawałnicy ucierpiał ale wygląda znów bardzo ładnie. Dzięki!
Niedługo zawiesimy znów nowy plakat, być może tym razem nikt go nie zwinie, bo wybrałam najbrzydszy jaki się dało ;P
Do zobaczenia na Solnym :]
-
dzisiaj rano byłyśmy pod pomnikiem i niestety zgineły dwa zdjęcia to z Micky Mouse i czarno-białe co przyniosłyśmy we wtorek. A apropo wtorku wieczorem zapaliłyśmy napis i było poprostu megaa! słuchałyśmy sobie GIve in to me nawet sie popłakałyśmy i ludzie troszke nam pomagali zapalac swieczki i podziwiali. wrzuce nieldugo zdjecia z wtorku :D a dzisija rano wymieniłyśmy wode pozapalałysmy świeczki i kupiłyśmy kwiatki :D trzymajcie sie :D niedlugo wpadne :D
NO ja powiem tylko tyle : MICHAEL ... rZĄDZISZ!! WYMIATASZ!! ZABIJASZ MNIE SWOIM TALENTEM!
- Oluksandra
- giovanedonore
Podgrzewacze rzeczywiście przepięknie wyglądaja, jak się je zapali wieczorem. Problem jednak polega na tym, że wielu ludzi nieostrożnie przechodzi obok nich, co powoduje rozlewanie wosku. Nieźle się naszorowałyśmy, żeby go usunąć. Apeluję o niezapalanie podgrzewaczy, bo jest potem z nimi więcej roboty, niż to tego warte...
Wczoraj w nocy pozapalałyśmy wypalone wkłady i wszystko wyglądało ślicznie.
Wczoraj w nocy pozapalałyśmy wypalone wkłady i wszystko wyglądało ślicznie.
-
Witajcie,
dostałem taką wiadomość:
"Szukam kontaktu do fanów MJ we Wrocławiu, szczególnie interesują mnie ci, którzy opiekują się miejscem pamięci na pl. Solnym. Będę bardzo wdzięczna za pomoc.
pozdrawiam serdecznie,
Agnieszka Grzegorzewska (Gazeta Wrocławska)"
Osoby, które opiekują się tym miejscem proszę o kontakt ze mną w celu skontaktowania Was z tą panią.
Telefony i imiona słać na mój e-mail epmusic@xhp.pl.
Pozdrawiam
Erwin
dostałem taką wiadomość:
"Szukam kontaktu do fanów MJ we Wrocławiu, szczególnie interesują mnie ci, którzy opiekują się miejscem pamięci na pl. Solnym. Będę bardzo wdzięczna za pomoc.
pozdrawiam serdecznie,
Agnieszka Grzegorzewska (Gazeta Wrocławska)"
Osoby, które opiekują się tym miejscem proszę o kontakt ze mną w celu skontaktowania Was z tą panią.
Telefony i imiona słać na mój e-mail epmusic@xhp.pl.
Pozdrawiam
Erwin