Witam wszystkich!

W tym dziale 'Michael Jackson Polish Team Forum' możesz się przedstawić pozostałym MJówkom (czyli fanom z MJPT). Dział przeznaczony przede wszystkim dla nowoprzybyłych osób. Swoją przygodę z forum zacznij od tego działu, napisz o sobie, swoim fanowaniu... co uznasz za odpowiednie.
Awatar użytkownika
mya

Witam wszystkich!

Post autor: mya »

Witam wszystkich fanów Michael'a :-)
Awatar użytkownika
Jeanny100

Post autor: Jeanny100 »

Witamy na forum.Może koleżanka napisałaby coś więcej o sobie?
Obrazek

Post autor: mya »

Oczywiście już piszę ;-)
Nazywam się Majka i muzyką Michael'a interesuję się odkąd pamiętam. Niestety nie mogę jednak powiedzieć, że zawsze należałam do najzagorzalszych fanów (przyznaję się bez bicia i żałuję, że dużo mnie ominęło :smutek: ). Kiedy byłam mała a MJ wydawał swoje płyty nie było mnie stać na takie wydatki, więc dopiero od niedawna kupuję wszystkie jakie wydał :-) Chcę żeby pozostały u mnie jako ślad po twórczości tego wspaniałego artysty, to jest coś czego nie zastąpi mi ściągnięta z sieci mp3-ka.
W swojej historii ;-) zdarzało mi się już słuchać muzyki Michael'a tygodniami, jednak teraz przeżywam pod tym względem prawdziwy boom ;-) Być może dlatego, że bardziej wsłuchuję się w teksty piosenek...
Nie udało mi się nigdy być na żadnym z koncertów MJ, ale należę do szczęśliwców, którzy dostali bilety na "Tribute to Michael Jackson" w multikinie.
Na dzień dzisiejszy kontynuuję proces poznawania życia i osoby Michael'a a przede wszystkim jego twórczości i mam nadzieję, że przynależność do tego forum bardzo mi w tym pomoże :-)
Awatar użytkownika
syberia

Post autor: syberia »

witam ciepło
Ludzie młodzi sądzą, że za pieniądze wszystko można kupić, gdy już dorosną są tego pewni - Oskar Wilde
magdusia213

Post autor: magdusia213 »

witam serdecznie na forum:)
Awatar użytkownika
SmoothCriminalistka

Post autor: SmoothCriminalistka »

Hej:) Witamy na pokładzie ;-)
Pozdrawiam serdecznie! :mj: :mj:
~ * ~
Kiedy nie ma Ciebie,
Smutno płynie czas.
Nie ma gwiazd na niebie,