Witam wszystkich!
Witam wszystkich!
Witam wszystkich fanów Michael'a 

Oczywiście już piszę
Nazywam się Majka i muzyką Michael'a interesuję się odkąd pamiętam. Niestety nie mogę jednak powiedzieć, że zawsze należałam do najzagorzalszych fanów (przyznaję się bez bicia i żałuję, że dużo mnie ominęło
). Kiedy byłam mała a MJ wydawał swoje płyty nie było mnie stać na takie wydatki, więc dopiero od niedawna kupuję wszystkie jakie wydał
Chcę żeby pozostały u mnie jako ślad po twórczości tego wspaniałego artysty, to jest coś czego nie zastąpi mi ściągnięta z sieci mp3-ka.
W swojej historii
zdarzało mi się już słuchać muzyki Michael'a tygodniami, jednak teraz przeżywam pod tym względem prawdziwy boom
Być może dlatego, że bardziej wsłuchuję się w teksty piosenek...
Nie udało mi się nigdy być na żadnym z koncertów MJ, ale należę do szczęśliwców, którzy dostali bilety na "Tribute to Michael Jackson" w multikinie.
Na dzień dzisiejszy kontynuuję proces poznawania życia i osoby Michael'a a przede wszystkim jego twórczości i mam nadzieję, że przynależność do tego forum bardzo mi w tym pomoże

Nazywam się Majka i muzyką Michael'a interesuję się odkąd pamiętam. Niestety nie mogę jednak powiedzieć, że zawsze należałam do najzagorzalszych fanów (przyznaję się bez bicia i żałuję, że dużo mnie ominęło

W swojej historii

Nie udało mi się nigdy być na żadnym z koncertów MJ, ale należę do szczęśliwców, którzy dostali bilety na "Tribute to Michael Jackson" w multikinie.
Na dzień dzisiejszy kontynuuję proces poznawania życia i osoby Michael'a a przede wszystkim jego twórczości i mam nadzieję, że przynależność do tego forum bardzo mi w tym pomoże

-
- SmoothCriminalistka