Kto ma zapis koncertu z Bemowa?
- Mary_Jackson
- Mary_Jackson
- Michael FOREVER!!!
- Noemi.best
spoko, jak tylko mamusia moja wroci z urlopu to poprosze zeby to zgralaWilly pisze:Noemi.best pisze:ale jak ktos chce moge wrzucic te pierwsze 1,5 min, bo tylko to sie tak naprawde nadaje
Przyda się

(\__/)
(O.o )
(> < ) This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination!
(O.o )
(> < ) This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination!
- Oluksandra
-
Re: MJ - Warszawa - Bemowo - 1996 - Kto ma zapis ???
Pank pisze:Z Warszawy dostępne są dwa pliki: "The way you make me feel" i "Heal the World" (a więc raczej mniej ciekawe utwory... a szkoda!), cały albo część koncertu to może w archiwach Polsatu trzymają ;]
Nikt nigdzie nie trzyma,bo prawa do spectaklu ma sp.Michael oraz Kingdom Entertainmen wraz z Nocturn Production i Kennym Ortega na czele! Polsat zaplacil tylko za dwa kawalki i takie tez wyemitowal! zenada ze nie zrzucili sie na wiecej no ale cieszmy sie ze w ogole koncert sie odbyl bo to juz bylo cos!
-
ioreta pisze:Wzruszyłam się...
Głos z RMF, oni byli głównym sponsorem razem z Polsatem.
Hmm... nie minuta, nie minuta, łączyli się kilka razy w trakcie koncertu i zdawali relację.
Pamiętam, miałam wtedy 10 latek i siedziałam z uchem przy radiomagnetofonie. Pewnie gdzieś jeszcze mam to wszystko nagrane na kasetach magnetofonowych ;) Na pewno pamiętam to co jest w filmiku na YouTube, później było połączenie, gdzie mówili o MJ na wysięgniku - dźwigu oraz o czołgu z placu Tianmen. W tle było słychać fragmenty piosenek.
Polsat wyemitował chyba półgodzinną relację z całego pobytu w Wa-wie, w wiadomościach pokazywali też króciutkie fragmenty koncertu. Być może mają to nagrane w całości, ale pewnie nie mają zgody na emisję.
Pamiętam jeszcze, że kuzynka, która była wtedy na tym koncercie, mówiła chyba, że przy wejściu trzeba było oddać wszystkie kamery, aparaty (komórki z aparatami raczej wtedy nie istniały). Z tym, że tutaj głowy nie dam, mogło mi się coś przyśnić.
Zastanawiam się, skoro to jest koncert z Kopenhagi to czy był on w całości gdzieś transmitowany? Czy jakikolwiek koncert z History Tour został wydany gdzieś na świecie, choćby w Azji?
TAK, NA KASECIE VHS ZOSTAL WYDANY W KOREI CALY KONCERT!
OPROCZ TEGO TYLKO DLA NIELICZNYCH,PRACUJACYCH PRZY KONCERCIE DLA SULTANA Z BRUNEI NA JEGO 60TE URODZINY WYDANO KILKADZIESIAT SZTUK TEGOZ KONCERTU I JEDEN Z FANOW DORWAL TAKA TASME ALE W BARDZO SLABEJ JAKOSCI ZATO JEST TO PERELKA WSROD WSZYSTKICH BO MICHAEL SPIEWAL TAM NA ZYWO I MIAL PROGRAM ZE STAREJ/POPRZEDNIEJ TRASY KONCERTOWEJ DANGEROUS! TYLKO DWA KAWALKI PT:YOU ARE NOT ALONE I EARTH SONG UMIESIL W REPERTUARZE.DOPIERO SIE PRZYGOTOWYWAL DO HISTORY TOUR I NIE CHCIAL ZDRADZAC PROGRAMU A POZA TYM ZAPEWNE NIE BYL DO KONCA PRZYGOTOWANY BY ZAGRAC CALY PROGRAM HISTORY TOUR! PRZYPOMINAM ZE BYL TO 16 LIPIEC 1996.
P.S:KONCERT OD MIESIECY DOSTEPNY W SIECI.PRZERABAINY KILKA RAZY BY POLEPSZYC JAKOSC ITP.
kaem-> Może to drobnostka, ale nie pisz drukowanymi literami. Drukowane litery uchodzą w sieci za krzyk.
Michael Jackson - koncert na Bemowie
Typ: mp3
Wielkość: 48 MB
Czas: 53 min.
Język: PL
POBIERZ
Audycja obejmuje jedynie to co działo się zanim Michael pojawił się na scenie. Nie usłyszymy tu utworów z koncertu.

Typ: mp3
Wielkość: 48 MB
Czas: 53 min.
Język: PL
POBIERZ
Audycja obejmuje jedynie to co działo się zanim Michael pojawił się na scenie. Nie usłyszymy tu utworów z koncertu.
A na poniższej stronce możecie pobrać audycję z koncertu z Bemowa zawierającą dodatkowo utwory:
Intro, Scream i They Don't Care About Us a także końcówkę Heal the World

http://robneox.pl.tl/Multimedia.htm
Ponadto warto obejrzeć to też na Youtube (wideo jest zsynchronizowane a pochodzi z koncertu w Kopenhadze '97)
http://www.youtube.com/watch?v=hROGeUr_TQU
Intro, Scream i They Don't Care About Us a także końcówkę Heal the World

http://robneox.pl.tl/Multimedia.htm
Ponadto warto obejrzeć to też na Youtube (wideo jest zsynchronizowane a pochodzi z koncertu w Kopenhadze '97)
http://www.youtube.com/watch?v=hROGeUr_TQU
[*]
[*]