Wspólny projekt - książka

Dział przeznaczony do prezentacji własnej twórczości: wierszy, rysunków i tym podobnych.
Awatar użytkownika
chrisbern

Post autor: chrisbern »

Fotki na mozaikę skapują powolutku :/. Od 3 osób na razie dostałem.
Awatar użytkownika
bittersweetlady

Post autor: bittersweetlady »

czy to mogą być obojętnie jakie zdjęcia ?
Obrazek
Awatar użytkownika
chrisbern

Najlepiej by były to zdjęcia przedstawiające tylko Ciebie, ale od bidy mogą być i inni, jeżeli są fanami MJ i nie maja nic przeciwko temu by znaleźć się na naszej mozaice. Wielkość zdjęć nie gra roli, nie muszą to być super fotki po 3 MB, wystarczy paręset kB i będzie cacy. Sugerowałbym zdjęcia gdzie dobrze widać twarz, ale nie jest to konieczne.
karolowanka

Post autor: karolowanka »

chrisbern pisze:Najlepiej by były to zdjęcia przedstawiające tylko Ciebie, ale od bidy mogą być i inni, jeżeli są fanami MJ i nie maja nic przeciwko temu by znaleźć się na naszej mozaice. Wielkość zdjęć nie gra roli, nie muszą to być super fotki po 3 MB, wystarczy paręset kB i będzie cacy. Sugerowałbym zdjęcia gdzie dobrze widać twarz, ale nie jest to konieczne.
jak zwykle nie doczytałam ;)
czy ci, którzy planują wysłac tekst do książki mają wysłac swoje zdjecie do mozaiki? Bo ja chyba też napiszę jakieś krótkie przemyślenia, ale nie wiem czy się to nada.
Awatar użytkownika
chrisbern

karolowanka pisze:
chrisbern pisze:Najlepiej by były to zdjęcia przedstawiające tylko Ciebie, ale od bidy mogą być i inni, jeżeli są fanami MJ i nie maja nic przeciwko temu by znaleźć się na naszej mozaice. Wielkość zdjęć nie gra roli, nie muszą to być super fotki po 3 MB, wystarczy paręset kB i będzie cacy. Sugerowałbym zdjęcia gdzie dobrze widać twarz, ale nie jest to konieczne.
jak zwykle nie doczytałam ;)
czy ci, którzy planują wysłac tekst do książki mają wysłac swoje zdjecie do mozaiki? Bo ja chyba też napiszę jakieś krótkie przemyślenia, ale nie wiem czy się to nada.
Przede wszystkim Ci, ale również Ci, którzy daru słowa nie mają, a są jak najbardziej fanami :). Na okładce mamy być MY - polscy fani Michaela Jacksona, niezależnie od wkładu w książkę. :mj:
Awatar użytkownika
insomniaof

Post autor: insomniaof »

mam pytanie czy rysunki mam przesłać do wstępnej selekcji? i czy muszą koniecznie być zeskanowane? nie posiadam niestety skanera. mogę zaoferować kilka wierszy tylko nie wiem czy się przydadzą. co do ilości swoich historii i ich treści czy ktoś z prowadzących projekt mógłby mi przybliżyć o co chodzi? nie mogę wywnioskować z tego co było dotychczas napisane.
z góry dziękuję za wszystkie odpowiedzi i przepraszam za kłopot jeśli takowy sprawiłam
Obrazek
last.fm
"Cause Billie Jean is waiting there for you"
karolowanka

Post autor: karolowanka »

insomniaof
piszesz jakiś "tekst" związany z Michaelem. Mogą to byc wspomnienia z koncertu, spotkania, historia "zostania fanem" i tak dalej ;)
tak w skrocie.
Awatar użytkownika
Justine

Post autor: Justine »

Fajny pomysł ale nie wiem czy mogłabym też ? ...
Mam kilka wspomnien slicznych z dziecinstwa zw z MJ i moje obecne przemyslenia..
czyli tak w skrócie :
zdjęcie wysłać , plus swoje jakies dane i wspomnienia tak do 30 .09.2009 ?

Gratuluję pomysłu
JUSTICE 4 MICHAEL!!
Janet Translate -> http://janettranslate.tnb.pl
JJPT -> www.jjpolishteam.fora.pl
KASIA

Post autor: KASIA »

Z pytaniami odsyłam najpierw do pierwszego postu, są tam wszystkie potrzebne informacje :-)

Wiadomości z frontu: historii na dzień obecny mamy 12. I... niemalże wszystkie są takie same. Rozumiem, że jest Wam bardzo źle bez Michaela, bo mnie też jest bardzo źle, ale to co piszemy nie może być takie przygnębiające.

Wolałabym tego nie robić, ale muszę. Apeluję do wszystkich tych, którzy (jak często zresztą sami przyznają) nie mają o czym pisać, aby poprostu nie pisali nic, bo to nie ma sensu. Są inne akcje, w które się można w takim wypadku włączyć.
“Please, sir you would not understand,
What’s going on
Is magical, can’t you see
That some of us do more than dream”

„If Jesus Christ is going to save us from ourselves
How come peace, love and Michael are dead?”
Awatar użytkownika
raspberry140

Post autor: raspberry140 »

to ja też się dołącze; ) :knuje: ;))
ale to jest naprawdę fajny pomysł .
wgl . byłoby fajnie jakby ta książa zaszła daleko ;)
Pozdrawiam (; ;-)
` You're just another part of me [...]

Obrazek
Awatar użytkownika
blackvarnish

Post autor: blackvarnish »

Też chce sie dołączyć tym bardziej że nie miałam okazji sie nigdzie wpisać do jakiejś księgi kondolencyjnej ani nie moge wpłacić nic na konto na tablice (mój wiek). Wstępnie coś tam nakreśliłam...ale musze dopracować bo zawsze czegoś zapominam dopisać xD I hmm ja jestem bardziej z tych "oświeconych 26 czerwca" wiec nie mam jako takich "wspomnień" ale mam nadzieję że się nada :)
This is the world we live in
And these are the hands we're given
Use them and let's start trying
To make it a place worth living in.

Last.fm
Awatar użytkownika
raspberry140

Post autor: raspberry140 »

taak , mnie też oswieciło dopiero wtedy , i żałuję; (
` You're just another part of me [...]

Obrazek
Little Susie

Post autor: Little Susie »

No ja już wysłałam swoje dwa wiersze. Mam nadzieję, że się na coś przydadzą... Co do napisania historii "zostania fanem" jakoś narazie nie mam czasu ... A, żeby taka książka powstała trzeba zaangażowania wielu osób ... Żałuję, że nie mam tego czasu. A czy znalazło się już jakieś wydawnictwo czy coś kolwiek poszło już do przodu ? :mj: Pozdrawiam :) :mj:
~~ Little Susie ~~ (LewusiaMJ) :)
Awatar użytkownika
insomniaof

Post autor: insomniaof »

czy mogę przesłać wszystko w częściach? nie mam zbytnio czasu, żeby wszystko zrobić "na raz" tak więc za kilka dni prześle wiersze. pod koniec sierpnia historię, a na początku wrzesnia prace plastyczne [ze wzgledu na wystawe szkolna ktora ma sie odbyc] czy moge tak zrobić?
Obrazek
last.fm
"Cause Billie Jean is waiting there for you"
KASIA

Post autor: KASIA »

Wiadomości z frontu:
Jak obiecałam zaczęłam usówać nieopisane prace, nie chciałam tego robić, ale porządek musi być :war: skasowałam prace przysłaną z kont: maska15151@op.pl i kamyczek140@buziaczek.pl . Kompletnie nie wiadomo od kogo to przyszło. Oczywiście można te prace przysłać spowrotek, tylko tym razem podpisane. Na resztą przymknęłam oko, jakbym chciała być sumiennia musiałabym tego więcej powyrzucać :-/

Póki co zaniechałyśmy z MJowitkiem poszukiwania wydawnictwa, wrócimy do tego, kiedy całość będzie już gotowa. Nikt poprostu nie może nam zagwarantować, że wyda coś czego jeszcze nie ma i nie wiadomo jaki będzie miało kształt.

Insomniaof możesz ;-)
“Please, sir you would not understand,
What’s going on
Is magical, can’t you see
That some of us do more than dream”

„If Jesus Christ is going to save us from ourselves
How come peace, love and Michael are dead?”
ODPOWIEDZ