Spotkania fanów w Poznaniu
To jak z tą organizacją?Spotykacie się gdzieś przed seansem?Basiu odezwę się do Ciebie na koma gdybym była wcześniej.Byłabym bardziej za after-party czyli po kinie.To do zobczyska na koncercie.

Ja obok "tatusia"
byłem więc za bardzo bawić się nie mogłem, ale generalnie fajna atmosfera się zrobiła na teledyskach jak ludzie zaczęli na dole tańczyć i przeżywać teledyski (sala nr 5:D Multikino 51 jakby co)
To było świetne 

Nie cytuj, póki cytowanego tekstu nie zrozumiesz. Nie ma czegoś takiego jak niemyślenie. Jednak często kierujemy swoje myśli w niewłaściwe strony.
- insomniaof
a gdzież tam. Skoro Jeanny była nad Tobą, to ja rząd niżej siedziałam w głębokim skupieniu, tylko co jakiś czas wydobywając z siebie jakieś dźwięki. Może pomyliłaś mnie z Karoliną (MJangel).insomniaof pisze:Jenny ty tam wymiatałaś nade mną z Basią bodajże i only_Kate
Nie żałuję, że spędziłam ten czas tak a nie inaczej. W żadnym wypadku nie przeszkadzały mi oklaski/ krzyki/ szaleństwa pod ekranem, ale ja silne emocje wolę przyjmować na siedząco. ;)
W pamięci zapadł mi np Thriller i "ooo, aaa

Salo nr 5! Dzięki Wam na nowo pokochałam tego dłuugiego Thrillera.

PS Koleżanko z "brzydkim" nickiem, ujawnij się. ;p

- insomniaof
onlyKATE możliwe, że was pomyliłam. Przepraszam, ale byłam już nabudowana energią i emocjami wtedy. W każdym razie i tak było świetnie i z chęcią bym to powtórzyła, gdyby była takowa okazja.
Co mi zapadło w pamięć? M. in. oczywiście wspomniane już okrzyki i 'oo, aaa', ukochane 'rock with you' oraz koncertowe 'black or white' i 'beat it', choć ten drugi utwór wolę jednak z trasy HIStory.
Pięknie było... na samo wspomnienie się uśmiecham :)
Co mi zapadło w pamięć? M. in. oczywiście wspomniane już okrzyki i 'oo, aaa', ukochane 'rock with you' oraz koncertowe 'black or white' i 'beat it', choć ten drugi utwór wolę jednak z trasy HIStory.
Pięknie było... na samo wspomnienie się uśmiecham :)
- martynafan
mnie też sie bardzo podobalo;) a byl ktos moze w sali nr 7?
'W świecie pełnym nienawiści ciągle musimy mieć nadzieję. W świecie pełnym zła, wciąż musimy być pełni otuchy. W świecie pełnym rozpaczy, nadal musimy mieć odwagę, by marzyć. W świecie zanurzonym w nieufności, my ciągle musimy mieć siłę, by wierzyć.'