hej hej hej

W tym dziale 'Michael Jackson Polish Team Forum' możesz się przedstawić pozostałym MJówkom (czyli fanom z MJPT). Dział przeznaczony przede wszystkim dla nowoprzybyłych osób. Swoją przygodę z forum zacznij od tego działu, napisz o sobie, swoim fanowaniu... co uznasz za odpowiednie.
agagaaaagaaaa

hej hej hej

Post autor: agagaaaagaaaa »

jestem Aga od 9lat słucham MJ (A MAM 20) i cos wymyśliłam a mianowicie Trase Koncertową

FANI FANOM- MICHAEL JACKSON KING OF POP SHOW :mj: :mj: :mj:

ten pomysł zrodził mi się dokłaniej godzine temu ale jeśli byście byli za czymś takim to prosze o @ z radami i ewentualną pomocą agnieechaa@onet.eu

JA MÓWIE CAŁKOWICIE SERIO I POWAŻNIE

dobra dobra dobra już mówie o co chodzi, wg. mnie fajnie by było zorganizowac trase koncertową, no wiecie po śpiewać i po tańczyć
jeździć z takim show po malych miastach gdzie muzyka MJ nie zawsze jest znana....sztuczne ognie i wogóle...qrcze fajnie by było tylko boje się że nic sie nie uda, co Wy na to DAMY RADE:D
Ostatnio zmieniony pt, 31 lip 2009, 7:41 przez agagaaaagaaaa, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Karolajn

Post autor: Karolajn »

witam na forum :-)
a jeśli chodzi o tą trasę to powiadom na "Spotkania fanów"
Obrazek
Michael ;(;(
[*]
I love you. !!

You forever in my heart ;(

Obrazek
sisisi

Post autor: sisisi »

Moim zdaniem to marny pomysł. I jeszcze ten pomysł z czatu ze spotkaniem się pod pomnikiem sołtysa w Jarosławiu. To nie wyjdzie glupija
ODPOWIEDZ