Spotkania fanów w Szczecinie
Musisz wejść na stronę Multikino Szczecin,
http://www.multikino.pl/szczecin/repertuar.html
potem kliknąć w "następne dni", potem wybrać "30.07" i wyświetli się opis koncertu. Jak klikniesz na godzinę 20:00 to wyświetli się sala z miejscami :)
Ot po problemie :)
e.
http://www.multikino.pl/szczecin/repertuar.html
potem kliknąć w "następne dni", potem wybrać "30.07" i wyświetli się opis koncertu. Jak klikniesz na godzinę 20:00 to wyświetli się sala z miejscami :)
Ot po problemie :)
e.
The world got even darker it was possible [*]
Witajcie :)
No to ładnie, w multikinie otworzyli dodatkową salę na nasz koncert
30 lipca :) i w całej Polsce "dootwierali" dodatkowe sale hm...
tak więc kto jescze zwleka z kupnem biletu to szybko szybko.
Dużo nas będzie!!!
Pozdrawiam Was Szczecinianie i nie tylko.
e.
No to ładnie, w multikinie otworzyli dodatkową salę na nasz koncert
30 lipca :) i w całej Polsce "dootwierali" dodatkowe sale hm...
tak więc kto jescze zwleka z kupnem biletu to szybko szybko.
Dużo nas będzie!!!
Pozdrawiam Was Szczecinianie i nie tylko.
e.
Ot i ja bedę
Sala 1, rząd K, miejsca 16, 17, 18 ... chyba wiadro na łzy wezmę, bo sól fizjologiczna będzie się lała, oj będzie...
Do zobaczenia w czwartek, może jakoś się odnajdziemy w tym tłumie

Do zobaczenia w czwartek, może jakoś się odnajdziemy w tym tłumie

"I close my eyes...just to try and see You smile one more time...but it's been so long now all I do is cry...can't we find some love to take this away...'cause the pain gets stronger every day...";(
- BlackOrWhite
I idealnie :) Halo halo Szczecin!!!! Jutro 19:30 przed Multikinem w galaxy na górzeIzabela pisze:A ja mam pytanko! To jak spotykamy się jutro o 19.30 w Multikinie?
Bo słyszałam już taki pomysł a uważam, że miło by było jak wejdziemy tam większą grupą niż tak każdy z osobna!

czy Państwu pasuje?
Ja będę razem z przyszłym mężem, który nie jst fanem Michaela, ale zgodził się przyjść ze mną :) Przy okazji jeśli koleżanka, która kupiła mi bilet w autobusie 67 po spotkaniu na Błoniach, mnie rozpozna, to proszę zgłosić się po pieniążki. Mam kiepską pamięć do twarzy i obawiam się, że mogę nie rozpoznać, choć przyjrzę się zdjęciu przed wyjściem.
P.S. Nie wiedziałam, że w Sz-nie też są 4 sale przeznaczone na to wydarzenie, my mamy miejsca 28-29, rząd P w sali 1 :)
P.S. Nie wiedziałam, że w Sz-nie też są 4 sale przeznaczone na to wydarzenie, my mamy miejsca 28-29, rząd P w sali 1 :)
[*][*][*] na zawsze w moim sercu