W tym dziale 'Michael Jackson Polish Team Forum' możesz się przedstawić pozostałym MJówkom (czyli fanom z MJPT). Dział przeznaczony przede wszystkim dla nowoprzybyłych osób. Swoją przygodę z forum zacznij od tego działu, napisz o sobie, swoim fanowaniu... co uznasz za odpowiednie.
Hej, dodałam już tutaj parę postów, więc wypadałoby się wkońcu przedstawić. Na imię mam Mariola, co już pewnie zauważyliście. Na stronę trafiłam, bo szukałam informacji o Michaelu Jacksonie, którym interesuje się od hmm... czasów szkoły podstawowej. Lubiłam wtedy słuchać jego kaset na starym magnetofonie. To było moje ulubione zajęcie Jest mi przykro, że czasami natrafiam w internecie na artykuły o Michaelu, którym pewnie daleko do prawdy. To tak w skrócie o mnie
zaczynałaś dokładnie tak jak ja. Nie ma to jak Grundig albo Kasprzak. Cieszę się, że jesteś.
byłeś w moim życiu, gdy w moim pokoju wisiała jeszcze huśtawka ... i nadal jesteś ... dziękuję Ci za ... Rodzynka...
P.S. Misiuuuuu kazali mi zdjąć Pekińczykaaaaa....abuuuuuu...abuuuu....abuuuu!!!!!
Przypomniało mi się coś jeszcze... gdy byłam w Warszawie, a było to może 2 lata po jego wizycie, koniecznie musiałam odwiedzić hotel Marriott. Wjechałam na to piętro, na którym był Michael i szukałam go na korytarzu, bo łudziłam się, że może wpadł z jakąś niespodziewaną wizytą . No, ale niestety wyszłam nie pocieszona, bo go nie było...