Michael Jackson w Polsce

Tu zamieszczamy i prosimy o materiały graficzne, audio i wideo. Zakaz udostępniania plików wydanych oficjalnie - szczegóły w regulaminie.
Trooper

Post autor: Trooper »

Uprzejmie prosiłbym o ponowne wrzucenie części drugiej na MU. Pisze 'plik chwilowo niedostępny'.
Awatar użytkownika
Kara1992

Post autor: Kara1992 »

Dawno nikt tu nic nie pisał, ale odnowie temat. Mam do was prośbe czy możecie zamieścić jescze raz te linki co są na początku tego tematu bo niestety już wygasły a bardzo bym chciała tego posłuchać ;-)
[*]

Obrazek
Mandey

Post autor: Mandey »

Zobacz tutaj w jednym z postów moich jest link do pobrania jak Jackson lądował w Warszawie a komentowali reporterzy z RMF FM.
Szukasz mnie? Znajdziesz mnie tutaj albo tutaj ;)
Awatar użytkownika
Xander

Post autor: Xander »

http://pl.youtube.com/watch?v=hROGeUr_TQU

o łał swietne . początek koncertu w Warszawie! Pewnie juz było bo o tym mówicie;p

ALE TO KOPENHAGA - TYLKO AUDIO WASZE
Obrazek
Awatar użytkownika
Kara1992

Post autor: Kara1992 »

Dzięki wielkie za udostępnienie pliku Mandey i za link Xander :mj:
[*]

Obrazek
Awatar użytkownika
szpadelek

Re: MJ w Warszawie i RMF FM... Transmija koncertu live !!!

Post autor: szpadelek »

Omega Supreme pisze:hey Witajcie... nareszcie zgrałem z kasety magnetofonowej w format mp3 moje stare nagrania z radia RMF FM./które w czasie pobytu MJa w polsce prawie nic innego nie robiło tylko relacjonowało to wydarzenie :) Macie tak relacje z przygotowań do koncertu.. mixy MJa puszczane wtedy w RMFie.. i Fajne reklamy któe wtedy puszczali o zblizającym sie Konciercie HIStory :) Ja neistety nie bylem na tym koncercie ale wiem że Gdzies tam na bemowie Stała też żółtoniebieska scena RMF FM która byla uzywana czasem na INWAZJI MOCY... moze dodatkowe nagłosnienie dla MJa? Pozatym uslyszycie jak Reporterzy relacjonują początek koncertu z takim żywiołem i reakcjami jakby sami byli Fanami :) To sie udziela.. a potem transmisja na żywo SCREAM TDCAU IN THE CLOSET :) fajne jest to ze slychać tak jakby rykoszety niektórych dzwieków... bo pewnie ustawili jakieś mikrofony zbiorcze zdala od sceny :) A jako ciekawostka... kiedyś na Inwazji puszczano zawsze na poczatek taki uzupelniany co roku filmik skrót ciekawych zdarzeń z RMF.. i jak pokazali jak MJ wysiada z samolotu w warszawie.. OD razu tłum zareagował :) hehe.. sciągnijcie sobie posluchajcie.. jak żródło sie skasuje.. zapodam na nowo niebawem... :)

Michael Jackson w RMF FM side A.mp3

PS.. to nie wszystko innym razem dodam kolejne dwie mptójki w tym temacie :)
A Ja mam pyt.Jaka to piosenka Majkela która leci między 1:20 a 1:25 ,normalnie z głowy mi wyleciało i nie moge znaleść:) pomórzcie
Awatar użytkownika
Trinity

Re: MJ w Warszawie i RMF FM... Transmija koncertu live !!!

Post autor: Trinity »

szpadelek pisze:
Omega Supreme pisze:hey Witajcie... nareszcie zgrałem z kasety magnetofonowej w format mp3 moje stare nagrania z radia RMF FM./które w czasie pobytu MJa w polsce prawie nic innego nie robiło tylko relacjonowało to wydarzenie :) Macie tak relacje z przygotowań do koncertu.. mixy MJa puszczane wtedy w RMFie.. i Fajne reklamy któe wtedy puszczali o zblizającym sie Konciercie HIStory :) Ja neistety nie bylem na tym koncercie ale wiem że Gdzies tam na bemowie Stała też żółtoniebieska scena RMF FM która byla uzywana czasem na INWAZJI MOCY... moze dodatkowe nagłosnienie dla MJa? Pozatym uslyszycie jak Reporterzy relacjonują początek koncertu z takim żywiołem i reakcjami jakby sami byli Fanami :) To sie udziela.. a potem transmisja na żywo SCREAM TDCAU IN THE CLOSET :) fajne jest to ze slychać tak jakby rykoszety niektórych dzwieków... bo pewnie ustawili jakieś mikrofony zbiorcze zdala od sceny :) A jako ciekawostka... kiedyś na Inwazji puszczano zawsze na poczatek taki uzupelniany co roku filmik skrót ciekawych zdarzeń z RMF.. i jak pokazali jak MJ wysiada z samolotu w warszawie.. OD razu tłum zareagował :) hehe.. sciągnijcie sobie posluchajcie.. jak żródło sie skasuje.. zapodam na nowo niebawem... :)
Michael Jackson w RMF FM side A.mp3

PS.. to nie wszystko innym razem dodam kolejne dwie mptójki w tym temacie :)
A Ja mam pyt.Jaka to piosenka Majkela która leci między 1:20 a 1:25 ,normalnie z głowy mi wyleciało i nie moge znaleść:) pomórzcie
HIStory... taki ma tytuł.
Awatar użytkownika
kenaya

Post autor: kenaya »

Czy mogę prosić o ponowne wrzucenie part.2 z pierwszej wizyty MJ w Polsce? Ciągle wyświetla mi się - Plik chwilowo niedostępny.
Faces fill with madness
Miracles unheard of, hold on
Faith is found in the winds
All we have to do is reach for the truth
Michalina

Post autor: Michalina »

Czy mógłby ktoś podać link part 2 pierwsza wizyta MJ w Polsce na email dangerous.girl@poczta.fm bo pisze że jest chwilowo niedostępny... japrosic
Awatar użytkownika
butterfly26

Post autor: butterfly26 »

Dołączam się do prośby o ponowne wstawienie linka nr 2 japrosic

Z pierwszym linkiem też coś jest nie tak bo po ściągnięciu nie ma żadnej końcówki typu .rar albo .avi i nie można tego niczym otworzyć poza tym plik ma tylko 15 MB a powinien mieć ponad 200 MB, nie wiem jak tam z linkiem nr 3 bo jeszcze się ściąga. Czy mógłby ktoś zatem wstawić jeszcze raz wszystkie linki?
Awatar użytkownika
jokero222

Post autor: jokero222 »

ponawiam prośbę.. ;]

http://www.megaupload.com/?d=OTWBNQ79

jest jakas szansa, zeby wrzucic ta czesc raz jeszcze?? Link jest od dluzszego czasu niedostepny.. :|
Rest in Peace Michael 1958 - 2009 [*]

"...W świecie pełnym rozpaczy, nadal musimy mieć odwagę, by marzyć..."

Obrazek
Awatar użytkownika
Eta

Post autor: Eta »

jokero222 pisze:ponawiam prośbę.. ;]

http://www.megaupload.com/?d=OTWBNQ79

jest jakas szansa, zeby wrzucic ta czesc raz jeszcze?? Link jest od dluzszego czasu niedostepny.. :|
Ja również przyłączam się do tej prośby. Bardzo proszę o ponowne wrzucenie drugiej części, bo próbuję ściągnąć od kwietnia i nic.
[*][*][*] na zawsze w moim sercu
Awatar użytkownika
spider865

Post autor: spider865 »

dołączam sie do prośby, proszę o wstawienie części 2 :)
Awatar użytkownika
KarolinaMJJ

Post autor: KarolinaMJJ »

Nie pozostaje mi nic innego jak dołączyć się do tej prośby.... part 2 poproszę jeszcze raz...
I'll never let you part
For you're always in my heart...
Awatar użytkownika
jokero222

Post autor: jokero222 »

czytajac komentarze w tym temacie wpadłam na post Mika, ktory na swojej stronie umiescil film z pobytu Michaela w Polsce. Z racji, że link 2 nie działa proponuje ściagnąc sobie ten filmik właśnie z Jego strony ;]

http://www.genius.michaeljackson.pl/multi.html
:mj:
Rest in Peace Michael 1958 - 2009 [*]

"...W świecie pełnym rozpaczy, nadal musimy mieć odwagę, by marzyć..."

Obrazek
ODPOWIEDZ