Przeciętny fan: słucha "Billie Jean" i Madonny ;-)

Miejsce na tematy zupełnie nie związane z Michaelem Jacksonem. Tutaj możesz luźno podyskutować o czym tylko masz ochotę. Jedynie rozmowy te muszą być oczywiście kulturalne :) Zapraszam MJówki do pogawędek.
Awatar użytkownika
lunatyczka

Post autor: lunatyczka »

A to czego ja słucham mozecie sobie zobaczyc w moim profilu + jeszcze George Michael, bo mi się nie zmieścił. ;-) :mj:
Pozdrawiam wszystkich!!!
Obrazek
Michael is a beautiful soul.
Awatar użytkownika
kate

Post autor: kate »

Natalia pisze:Kate niezla liczba postow, wg niedawno odkrytych, ponoc najstarszych zapisow Biblii, to wlasnie 616 jest liczba szatana ;)
Niestety tym postem zepsuję tę piękną liczbę :smutek:

Ja słucham wszystkiego co mi się spodoba, bo nie lubię się ograniczać :] Ale są wykonawcy, których lubię bardziej niż innych. Właściwie to przeważało u mnie R&B - Aaliyah #1 :), ale za sprawą pana, który założył ten temat, zaczęłam słuchać więcej innego rodzaju muzyki - Queen i Bjork. A poza tym to Madonna, Amerie, od kilku dni Jean Michel Jarre :party: Właśnie widzę, że dość wysoko w statystykach stoi u mnie Rewiński i Radio Maryja :smiech:
Awatar użytkownika
Willy

Post autor: Willy »

Istnieje możliwość umieszczenia sobie sygnaturki z ostatnio odtwarzanymi utworami i wygląda to tak:

Obrazek

Instrukcja obsługi:
Wpisujemy poniższy adres ,zamiast "nazwaużytkownika" wklejamy oczywiście swoj login na last.fm .
http://www.denness.net/rpi/username/naz ... ownika.png

Całość traktujemy jak zwykły obrazek czyli umieszczamy między Obrazek.

Więcej o tych sygnaturkach tutaj:
http://www.denness.net/sigs/
Awatar użytkownika
Natalia

Post autor: Natalia »

O, dzieki za info:)
last.fm

miało być:
24 lipca B1
1 września B1

jest:
This Is It - Multikino Gdynia
28.10 18.30 A14
30.10 21.00 W20
Awatar użytkownika
Buszmen

Post autor: Buszmen »

Zauważyłem to ciut wcześniej, ale myślałem, że trzeba się babrać w inną stronę, inny plugin i w ogóle. Dzięki wielkie!
Awatar użytkownika
Jeanny100

Post autor: Jeanny100 »

Jesli juz jak wyzej zauwazylam jestesmy przy temacie jakiej muzy kto slucha to w pracy mam opinie "metalowy"-to "rzekomo"przez te ciuchy (czarne bojowki przede wszystkim no i wiecznie sluchawki na uszach)musicie sobie wyobrazic miny ludzi jak opowiadam jakiej muzy slucham.Moim ulubionym gatunkiem muzycznym jest oczywiscie hip-hop,wszyscy czarni zagraniczni wykonawcy no i nasi rodzimi artysci ktorym ostatnio niezle sie wiedzie.Do niedawna lubilam tez nawet Eminema ale po tym jak pokazal swoj potencjal raczej nie zasluguje na aprobate:)Oprocz tego techno-duzo tanecznego techno-po prostu uwielbiam sie ruszac w rytm tej muzyki:)Potem na szarym koncu pop bo nie wszystkie kawaBki sa ok),r&b:)
Ulubione zespoly:hmm..niech pomysle Black Eyed Peas(jesli ktos z Was ma adres polskiej stronki to chetnie wezme:),Craig David,Usher,Nelly,50Cent,Busta Rhymes,Rob Thomas o kurcze dopiero zaczelam wymieniac:)No to moze na tym poprzestane.Nasi???hmmm..Mezunio,Mleko,Werba,52 Debiec,Liber,Doniu,Flexip i wielu wielu innych:)Muzyki pop w polskim wykonaniu raczej nie slucham:)Tiesto hmmm...Safri Duo...hmm....no i wielu wielu innych:)
Obrazek

Post autor: Jeanny100 »

Tak tak nasz brat Eminem tez go słucham ;-)
Obrazek