dycha pisze:A ma ktoś na megaupload? Z rapidshare jak będę ściągać to miną wieki.
Wierzę, że ładowanie tylu mb na łącza to dużo trudu (a wcześniej odpowiednia kompresja) i tu ukłony dla chcących, ale rzeczywiście jest sporo roboty ze ściąganiem przez rapidshare. Jak jeszcze ktoś korzysta z sieci, gdzie jest jedno ip (akademiki, sieci osiedlowe), to ściągnięcie całości przez rapid jest właściwie niewykonalne. To może taka prośba na przyszłość dla osób będących na tyle miłych, że chcą się dzielić.
Bitter you'll be if you don't change your ways
When you hate you, you hate everyone that day
Unleash this scared child that you've grown into
You cannot run for you can't hide from you
Przeczytali. Za to co poniektórzy nie przeczytali posta, na który odpowiedzieli:
To może taka prośba na przyszłość dla osób będących na tyle miłych, że chcą się dzielić
:P
Bitter you'll be if you don't change your ways
When you hate you, you hate everyone that day
Unleash this scared child that you've grown into
You cannot run for you can't hide from you
moglby ktos poratowac laika, mam wszystkie czesci sciagniete z megaupload i co mam teraz zrobic, rozpakowac obojetnie ktora tutaj, pliki czy do ADPL???? a i o co chodzi z ta 13stka ze trzeba ja najpierw rozpakowac??? niby ja rozpakowalam i co jeszcze raz mam pobierac ja ze strony??? sorki ale mam niewiedze, bede wdzieczna jak mi ktos wytlumaczy jak krowie na rowie
13 część wystarczy pobrać raz, tak jak pozostałe części, z tą tylko różnicą że najpierw trzeba ją wypakować. Kiedy już to zrobisz to możesz się pozbyć ściągniętego pliku a tą rozpakowaną umieścić w folderze razem z pozostałymi częściami. Potem klikasz prawym klawiszem myszu na pierwszą część i wybierasz wypakuj pliki do ADPL. Pliki zaczną się wypakowywać co może trochę potrwać. Następnie całość należy odpowiednio (w trybie dvd-video w nero) nagrać na dwuwarstwową płytę dvd.