Z American Dream jest tak, że TVP puściło to z 15 lat temu i rzeczywiście są nagrania dostępne. Mam gdzieś DVD od pewnej fanki nawet
Dzięki niemu zrobiłem napisy do wersji DVD, które ma o niebo lepszą jakość. Niestety z powodu tego, że wersja DVD jest u nas dostępna - o ile pamiętam za jakieś 240 zł - to nie możemy wrzucić tego na forum.
Gdyby TVP puściło to jeszcze raz, moglibyśmy nagrać to w jakości DVD i z lektorem
Buszmen, jeżeli chcesz, to udostępnij an american dream z napisami na forum, w dziale multimedia. Jeżeli coś wyszło, ale bez napisów, nie widzę przeszkód. To tzw. fanmade. Podobnie np. jest na forum Lyncha z Twin Peaks, które też jest do kupienia, ale bez napisów i fani umieszczają swoją robotę. Nie pisz więc, że nie możesz umieszczać. Nawet nie zapytałeś.
Poza tym, w Europie dvd jest niedostępne, wyszło jedynie w Ameryce Pn. W Europie jedynie jako import, i to w w ichniejszym regionie kodowania.
Bitter you'll be if you don't change your ways
When you hate you, you hate everyone that day
Unleash this scared child that you've grown into
You cannot run for you can't hide from you
troche zejdzie na tym sciaganiu, mam dopiero 1 czesc, a gdzie do konca, ale dobrze by bylo obejrzec z napisami, na you tube jest ale bez tlumaczenia, tak wogole to wydaje mi sie ze ogladalam to kiedys w tv ale to wieki temu
Dziękować, dziękować i dziękować!
Zaraz zabieram się za ściąganie, chociaż pewnie podobnie jak u koleżanki wyżej trochę czasu na tym ściąganiu zejdzie...
Być może błąd polega na tym, że po prostu jest przepełniony serwer i trzeba odczekać kilka minut, a następnie spróbować ponownie. Też tak miałam parę razy. Na dole powinno pisać za ile minut można spróbować. Mi wszystko działa jak do tej pory.