Mam pytanko do Was, ma ktoś z Was LWMJ Take Two z napisami PL??
Jeśli tak to czy jest szansa, że ktoś mógłby mi nagrać na płytę?? <pokrywam oczywiście wszelkie koszty z tym związane > Albo wrzucić tutaj? Będe wdzięczna
Polską wersję TAKE 2 zapowiedziałem i obiecałem już dawno temu i chociaż tragiczne wydarzenia ostatnich dni pozbawiły mnie zapału do tworzenia czegokolwiek to ze względu na znaczne zapotrzebowanie i "edukacyjny" charakter programu postaram się przygotować płytkę z TAKE 2 do końca wakacji.
Jeszcze taka mała rada/prośba do wszystkich zakładających nowy temat w którym zwracają się z prośbą o udostępninie czegoś. Proszę stosować szeroko przyjęty prefix [REQ] w nazwie tematu. Thx.
Witam serdecznie. Również chciałabym przyłączyć się do grona osób oczekujących na polską wersję. Niestety krucho u mnie z angielskim, a strasznie jestem ciekawa, co ten dziennikarz nakombinował w tym pierwszym wywiadzie
Willy pisze:Polską wersję TAKE 2 zapowiedziałem i obiecałem już dawno temu i chociaż tragiczne wydarzenia ostatnich dni pozbawiły mnie zapału do tworzenia czegokolwiek to ze względu na znaczne zapotrzebowanie i "edukacyjny" charakter programu postaram się przygotować płytkę z TAKE 2 do końca wakacji.
Jeszcze taka mała rada/prośba do wszystkich zakładających nowy temat w którym zwracają się z prośbą o udostępninie czegoś. Proszę stosować szeroko przyjęty prefix [REQ] w nazwie tematu. Thx.
Willy, gdybyś jednak zrobił także wersję nie DVD (tzn. sam film, do pobrania i obejrzenia na komputerze) to byłabym bardzo wdzięczna.
karolowanka pisze:Willy, gdybyś jednak zrobił także wersję nie DVD (tzn. sam film, do pobrania i obejrzenia na komputerze) to byłabym bardzo wdzięczna.
Zwykla wersje (bez napisow PL) uploadowala butterfly26.
karolowanka pisze:Willy, gdybyś jednak zrobił także wersję nie DVD (tzn. sam film, do pobrania i obejrzenia na komputerze) to byłabym bardzo wdzięczna.
Zwykla wersje (bez napisow PL) uploadowala butterfly26.
Ja również chciałbym się przyłączyć do grona oczekujących na przetłumaczoną wersję LWMJ Take Two. Willy dzięki, że zrobisz coś w tym kierunku (i innym także jeśli pracują nad tym)