witam ludzi kochających Michaela

W tym dziale 'Michael Jackson Polish Team Forum' możesz się przedstawić pozostałym MJówkom (czyli fanom z MJPT). Dział przeznaczony przede wszystkim dla nowoprzybyłych osób. Swoją przygodę z forum zacznij od tego działu, napisz o sobie, swoim fanowaniu... co uznasz za odpowiednie.
Awatar użytkownika
wiśnia1994

Post autor: wiśnia1994 »

zazdroszczę.. ja wtedy miałam 2 lata xd
roberto

Post autor: roberto »

dzieki Wtedy jeszcze chyba nie zdawałem sobie sprawy ze byłem na czymś wyjątkowym . ale teraz to wiem !
MICHAEL -na zawsze pozostaniesz w moim sercu - Przyjacielu
roberto

,,tylko''

Post autor: roberto »

kukurka - mam nadziejęże nie uraziłem ciętym ,,tylko'', ale wydajęże w przypadku Michalea nie można go cenić ,,tylko'' za jego śpiew i taniec . Wiesz MJ był poprostu wyjątkowym człowiekiem i jeżeli będziemy go cenić tylko jako artystę myślę że wtedy nie docenimy go w pełni . Michael był poprostu wyjątkowym człowiekiem poczytaj jego wypowiedzi i wsłuchaj sie w jego piosenki w jego teksty to coświecej niż muzyka . To muzyka która zmieniła wiele. artystów którzy dobrze śpiewają i tańczą jest sporo a Michael wykraczał poza estradę. I ta jego dobroć w oczach i jego przywiazanie do dzieci uwierz mi w tym biznesie kogoś takiego jeszcze nie było :mj:

Old fan-piękna nieznajoma czy ty się wybierasz na zlot 29 sierpia?
ODPOWIEDZ