witam ludzi kochających Michaela
cześć witam wszystkich
miło spotkać ludzi kochających Michaela . mam takich znajowmych że albo Mj w ogole nie lubili albo tylko za jego muzykę i taniec . a ja go kochałem ,kocham i bedękochał i dobrze mi z tym heh. pozdro
Witam jestem tu nowy ,pozdro dla wszystkich
Cześć jestem robert mieszkam w Warszawie. jestem prawdziwym fanem Michaela od około 90roku. niebede tu pisal za dużo o sobie jeżeli chcecie poczytać to omowiłem sporo na ,,przedstaw się''. Od momentu odejścia Michaela jestem totalnie rozbity bo naprawde go kochałem i kocham i będę kochał. przyznam szczerze że wcześniej jakośnie potrzebowałem kontaktu z ludżmi takimi jak ja a zauważyłem że wśród ludzi ktorych znam niema prawdziwych fanów Michaela a wręcz odwrotnie ale dopiero tera to zauważyłem. więc krem mnie zalewa jak słyszępewne komentarze na temat Michaela ale taki jużjest ten kraj hipokrytów rasistów i antysemitów! więc szukam ludzi którzy kochają MJ i chętnie pogadająo nim albo sie spotkajążeby pogadaćsobie czasami oMichaelu . a problem mam taki że niemam od jakiegośczasu netu w domu i mam pawazny problem bycia na necie no wiecie te cafejki internetowe nemma czasu i czasami mi sie poprotsu nie chce noi ta kasa oczywiście. więc jeżeli ktośbedzie chetny pogadac a najlepiej sie spotkać to bardzo proszęo kontakt . jestme raczej skromnymn człowiekiem więc nie chodzi mi o jakies manifestowanie przed wsztystkimi swojej miłości do Michaela ,ale bardzo potrszebuje kontasktu z ludzmi kturym tak samo brakuije Michaela jak mnie . podam wam emaila i tel mam nadziej że ludzie z wawy i nie tylko sie odezwa milutki1751@wp.pl i tel 792-077-841 szczerze to wolałbym smsa bo jak wiecie brak netu to duży problem . szczerze pozdrawiam i mam nadzie ze sie odezwiecie i jakieś małe spotkanie dojdzie do skutku . pa jeszcze raz tel 792-077-841 mam nadziej że spotykacie się czasami i rozmawiacie o MJ. pozdro
a ja bym chciała dodać, że nie musisz Roberto pisać do nas maili na priw, dotyczących spotkań w realu, te osoby które są z Twojego miasta i które będą chciały się spotkać na pewno dadzą znać na forum. Szczególnie, że podałeś wystarczającą ilość możliwości skontaktowania się z Tobą. To taka moja uwaga.
[*][*][*]
- xXxZuZka90xXx
hey
Witaj kazdy chyba jest tu bardzo przybity odejsciem naszego idola;(
Ja sie juz chyba nigdy nie pozbieram;(
Tez szukam tu ludzi szczerze kochajacych Michaela i ktorzy zechcieli by o nim rozmawiac...
Ja sie juz chyba nigdy nie pozbieram;(
Tez szukam tu ludzi szczerze kochajacych Michaela i ktorzy zechcieli by o nim rozmawiac...
-
poważnie mówisz?Rety, żeby więcej było na świecie takich wrażliwych mężczyzn jak Ty:-(
Mnie to przeraża, że ktoś tak to opisuje, mało tego jest to dla mnie bardzo dziwne. Ja też przeżywam, ale nie koniecznie muszę wywlekać to w taki sposób przed Wszystkimi. To jest moja opinia.
Możesz to rozwinąć? co oznacza "tylko"?mam takich znajowmych że albo Mj w ogole nie lubili albo tylko za jego muzykę i taniec
Ja Go uwielbiam za muzykę i twórczość - to źle?
[*][*][*]
Podtekstów szukasz...... nie ładniekukurka pisze:poważnie mówisz?Rety, żeby więcej było na świecie takich wrażliwych mężczyzn jak Ty:-(
Mnie to przeraża, że ktoś tak to opisuje, mało tego jest to dla mnie bardzo dziwne. Ja też przeżywam, ale nie koniecznie muszę wywlekać to w taki sposób przed Wszystkimi. To jest moja opinia.Możesz to rozwinąć? co oznacza "tylko"?mam takich znajowmych że albo Mj w ogole nie lubili albo tylko za jego muzykę i taniec
Ja Go uwielbiam za muzykę i twórczość - to źle?
Ja go kocham jeszcze za osobowość za to jakim był wspaniałym człowiekiem wielkiego serca, za skromność, za kojący uśmiech na twarzy, za figlarne pomysły które rodziły sie w jego głowie, za prostote pomomo swojej "wielkości" dużo by pisac na ten temat!!!!
- wiśnia1994
Jackson
Witam nazywam się Ola. Mam 15 lat.I z racji swojego młodego wieku jestem fanką Michaela praktycznie od niedawna.Właściwie od informacji o jego smierci.Odkąd zaczęłam słuchać muzyki czuje się jak zahipnotyzowana.Kiedy słucham jego piosenek wyłączam sie z realnego świata.Bardzo żałuję,że doceniłam jego twórczość dopiero po jego śmierci.Jednak wiem,że moja sympatia do niego nie zgaśnie za miesiąc czy dwa.Nie lubię tych wszystkich wpółczesnych muzyków typu Matt Pokora i reszta.Wręcz ich nienawidzę.A muzyka Jacksona jest poprostu wspaniała. I love it! Czekam na odpowiedzi.Pozdrawiam 

- wiśnia1994
..
Dużo słyszałam o nim złych rzeczy jednak nie przywiązywałam do nich wagi,ponieważ byłam za mała.. Jednak wiem,że w życiu nie miał łatwo.Planuje już 30 lipca zobaczyć jego koncert w multikinie z Bukaresztu.
Pozdrawiam

polecam ten koncert mam go w domu na dvd i jest nie samowity . potwierdza ze Michael to geniusz estrady . polecam naprawde warto to obejrzec ja miałem to szczęście byc na koncercie w 1996 r na bemowie i widzieć Michaela na zywo to dopieor jest pamiątka do końca życia
MICHAEL -na zawsze pozostaniesz w moim sercu - Przyjacielu