witam ludzi kochających Michaela

W tym dziale 'Michael Jackson Polish Team Forum' możesz się przedstawić pozostałym MJówkom (czyli fanom z MJPT). Dział przeznaczony przede wszystkim dla nowoprzybyłych osób. Swoją przygodę z forum zacznij od tego działu, napisz o sobie, swoim fanowaniu... co uznasz za odpowiednie.
roberto

cześć witam wszystkich

Post autor: roberto »

miło spotkać ludzi kochających Michaela . mam takich znajowmych że albo Mj w ogole nie lubili albo tylko za jego muzykę i taniec . a ja go kochałem ,kocham i bedękochał i dobrze mi z tym heh. pozdro
roberto

Witam jestem tu nowy ,pozdro dla wszystkich

Cześć jestem robert mieszkam w Warszawie. jestem prawdziwym fanem Michaela od około 90roku. niebede tu pisal za dużo o sobie jeżeli chcecie poczytać to omowiłem sporo na ,,przedstaw się''. Od momentu odejścia Michaela jestem totalnie rozbity bo naprawde go kochałem i kocham i będę kochał. przyznam szczerze że wcześniej jakośnie potrzebowałem kontaktu z ludżmi takimi jak ja a zauważyłem że wśród ludzi ktorych znam niema prawdziwych fanów Michaela a wręcz odwrotnie ale dopiero tera to zauważyłem. więc krem mnie zalewa jak słyszępewne komentarze na temat Michaela ale taki jużjest ten kraj hipokrytów rasistów i antysemitów! więc szukam ludzi którzy kochają MJ i chętnie pogadająo nim albo sie spotkajążeby pogadaćsobie czasami oMichaelu . a problem mam taki że niemam od jakiegośczasu netu w domu i mam pawazny problem bycia na necie no wiecie te cafejki internetowe nemma czasu i czasami mi sie poprotsu nie chce noi ta kasa oczywiście. więc jeżeli ktośbedzie chetny pogadac a najlepiej sie spotkać to bardzo proszęo kontakt . jestme raczej skromnymn człowiekiem więc nie chodzi mi o jakies manifestowanie przed wsztystkimi swojej miłości do Michaela ,ale bardzo potrszebuje kontasktu z ludzmi kturym tak samo brakuije Michaela jak mnie . podam wam emaila i tel mam nadziej że ludzie z wawy i nie tylko sie odezwa milutki1751@wp.pl i tel 792-077-841 szczerze to wolałbym smsa bo jak wiecie brak netu to duży problem . szczerze pozdrawiam i mam nadzie ze sie odezwiecie i jakieś małe spotkanie dojdzie do skutku . pa jeszcze raz tel 792-077-841 mam nadziej że spotykacie się czasami i rozmawiacie o MJ. pozdro
old_fan

Post autor: old_fan »

wysłałam ci wiadomość na priva:)

trzymaj się
Mandey

Post autor: Mandey »

roberto możesz mi wyjaśnić ile tematów powitalnych jeszcze w swoim imieniu założysz?
Jeden chyba wystarczy by być zauważonym. Połączyłem w jedną całość.

Witaj.
Szukasz mnie? Znajdziesz mnie tutaj albo tutaj ;)
kukurka

Post autor: kukurka »

a ja bym chciała dodać, że nie musisz Roberto pisać do nas maili na priw, dotyczących spotkań w realu, te osoby które są z Twojego miasta i które będą chciały się spotkać na pewno dadzą znać na forum. Szczególnie, że podałeś wystarczającą ilość możliwości skontaktowania się z Tobą. To taka moja uwaga.
[*][*][*]
Awatar użytkownika
xXxZuZka90xXx

hey

Post autor: xXxZuZka90xXx »

Witaj kazdy chyba jest tu bardzo przybity odejsciem naszego idola;(
Ja sie juz chyba nigdy nie pozbieram;(
Tez szukam tu ludzi szczerze kochajacych Michaela i ktorzy zechcieli by o nim rozmawiac...
Fan M.J

Post autor: Fan M.J »

Też jestem jego fanem :surrender:
Madame Tussaud

Post autor: Madame Tussaud »

Witaj Roberto!
Rety, żeby więcej było na świecie takich wrażliwych mężczyzn jak Ty:-(
,,Miał dom i rodzinę, spokojnie mógł żyć
Lecz często uciekał, by stanąć przed wami
By znów nabrać sił, by znów nabrać sił
Bo czasu miał mało, przeczuwał to(...)
[*]
kukurka

poważnie mówisz?
Mnie to przeraża, że ktoś tak to opisuje, mało tego jest to dla mnie bardzo dziwne. Ja też przeżywam, ale nie koniecznie muszę wywlekać to w taki sposób przed Wszystkimi. To jest moja opinia.
mam takich znajowmych że albo Mj w ogole nie lubili albo tylko za jego muzykę i taniec
Możesz to rozwinąć? co oznacza "tylko"?
Ja Go uwielbiam za muzykę i twórczość - to źle?
[*][*][*]
old_fan

Post autor: old_fan »

kukurka pisze:
poważnie mówisz?
Mnie to przeraża, że ktoś tak to opisuje, mało tego jest to dla mnie bardzo dziwne. Ja też przeżywam, ale nie koniecznie muszę wywlekać to w taki sposób przed Wszystkimi. To jest moja opinia.
mam takich znajowmych że albo Mj w ogole nie lubili albo tylko za jego muzykę i taniec
Możesz to rozwinąć? co oznacza "tylko"?
Ja Go uwielbiam za muzykę i twórczość - to źle?
Podtekstów szukasz...... nie ładnie

Ja go kocham jeszcze za osobowość za to jakim był wspaniałym człowiekiem wielkiego serca, za skromność, za kojący uśmiech na twarzy, za figlarne pomysły które rodziły sie w jego głowie, za prostote pomomo swojej "wielkości" dużo by pisac na ten temat!!!!
kukurka

Chyba nie zrozumiałaś tego co napisałam, nie szukam podtekstów wyraziłam swoje zdanie i poprosiłam o rozwinięcie myśli autora.
[*][*][*]
Awatar użytkownika
wiśnia1994

Jackson

Post autor: wiśnia1994 »

Witam nazywam się Ola. Mam 15 lat.I z racji swojego młodego wieku jestem fanką Michaela praktycznie od niedawna.Właściwie od informacji o jego smierci.Odkąd zaczęłam słuchać muzyki czuje się jak zahipnotyzowana.Kiedy słucham jego piosenek wyłączam sie z realnego świata.Bardzo żałuję,że doceniłam jego twórczość dopiero po jego śmierci.Jednak wiem,że moja sympatia do niego nie zgaśnie za miesiąc czy dwa.Nie lubię tych wszystkich wpółczesnych muzyków typu Matt Pokora i reszta.Wręcz ich nienawidzę.A muzyka Jacksona jest poprostu wspaniała. I love it! Czekam na odpowiedzi.Pozdrawiam ;-)
roberto

to miło że ludzie którzy go nie znali i nie przyżywali z nim jego historii życia zaczynajągo doceniać . kurde to swietna wiadomośc . cieszę sie że młodzi tacy jak ty sąwśród nas . pozdrawiam serdecznie
MICHAEL -na zawsze pozostaniesz w moim sercu - Przyjacielu
Awatar użytkownika
wiśnia1994

..

Post autor: wiśnia1994 »

Dużo słyszałam o nim złych rzeczy jednak nie przywiązywałam do nich wagi,ponieważ byłam za mała.. Jednak wiem,że w życiu nie miał łatwo.Planuje już 30 lipca zobaczyć jego koncert w multikinie z Bukaresztu. ;-) Pozdrawiam
roberto

polecam ten koncert mam go w domu na dvd i jest nie samowity . potwierdza ze Michael to geniusz estrady . polecam naprawde warto to obejrzec ja miałem to szczęście byc na koncercie w 1996 r na bemowie i widzieć Michaela na zywo to dopieor jest pamiątka do końca życia
MICHAEL -na zawsze pozostaniesz w moim sercu - Przyjacielu
ODPOWIEDZ