Miejsce na tematy zupełnie nie związane z Michaelem Jacksonem. Tutaj możesz luźno podyskutować o czym tylko masz ochotę. Jedynie rozmowy te muszą być oczywiście kulturalne :) Zapraszam MJówki do pogawędek.
Nie moge wyjsc z podziu jak uparta jest Mandaryna. Wydawalo by sie, ze produkt swojego meza, a tym czasem co raz zaskakuje nas nowymi projektamy, ukladami choreograficznymi. Nie bez przyczyny stala sie krolowa disco. A kto wie- Moze i stanie sie bardziej popularna od Michaela? Jej koncerty sciagaja tysiace ludzi, czysta barwa glosu nadaje sens zyciu, a jej wyszukane kroki i niebanalnu spektakl, z ktorego bezdyskusyjnie bije mgiełka mistycyzmu i magi stały sie znany nie tylko w Polsce, ale także i w Europie oraz Japonii. Jestem pewny, ze ta dobroduszna osoba zjadzie daleko i zycze jej tego. Talent jej przewyzsza bowiem Dj'a Bobo, popularny zespol Aqua z sympatycznym utworem Barbie's World oraz hity Majki Jezowskiej. Jak zapewnia Mandaryna swiat nalezy do niej. Juz teraz planuje nagrac nowa plyte- covery najlepiej sprzedajacych sie piosenek, w tym Thriller oraz Billie Jean Michaela Jacksona.
Musze wam sie przyznac, ze podziwiam Mandaryne. Takie mam odczucia i prosze ich nie wysmiewac. na dowod, ze to utalentowana wokalistka prezentuje piosenke nagrana na zywo na jednym z jej koncertow (PIOSENKA NIE JEST SPIEWANA Z PLEJBEKU!!)- ma ukazac sie na The Best of Mandaryna za 3 miesiace... Pozdrawiam...
"A kto wie- Moze i stanie sie bardziej popularna od Michaela? "
he.....???????
Niech sprzeda chociaż 10 milionów płyt....to zobaczymy
Ja osobiscie pochwalam jej miłość do dzieci. To dobrze, że nie schowała sie za plecami sławnego meża tylko robi coś dla siebie. Co do talentu to wolę sie nie wypowiadać. Łamana angielszczyzna, Bóg jeden wie co to za francuski - nie lepiej śpiewać po polsku? No cóż gusta są różne...
Michael is the best!!!
Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony śr, 31 sie 2005, 13:46 przez girlfriend, łącznie zmieniany 1 raz.
Fanka MJ pisze:Eljiah Ty piszesz na poważnie? Ty naprawdę tak myślisz? Sorry ale nie mogę się powstrzymać
Boze... Normalnie załamka... A jak myslisz? BOZE CZYTASZ A NIE GRZMISZ!! Mandaryna to dla mnie szczyt kiczu i tandety. Bardzo, ale to bardzo udany produkt Michała Wiśniewskiego, przed którym chyle czoła za dobry pomysł...
PROSIŁEM ZEBY SIE NIE SMIEC A TU CO!!!!!!!!!!?? Normalnie wstydz sie wstydz!!
taaa, Mandaryna jest po prostu swietna, swoim przejmujacym glosem i inteligentnymi piosenkami powala mnie na kolana, a jak zaspiewa MJ to sie chyba powiesze ze szczescia <respect>
Fanka MJ pisze:Eljiah Ty piszesz na poważnie? Ty naprawdę tak myślisz? Sorry ale nie mogę się powstrzymać
Boze... Normalnie załamka... A jak myslisz? BOZE CZYTASZ A NIE GRZMISZ!! Mandaryna to dla mnie szczyt kiczu i tandety. Bardzo, ale to bardzo udany produkt Michała Wiśniewskiego, przed którym chyle czoła za dobry pomysł...
PROSIŁEM ZEBY SIE NIE SMIEC A TU CO!!!!!!!!!!?? Normalnie wstydz sie wstydz!!
Uff całe szczeście
Expect the Unexpected....
Do not look for the Obvious....
Look between the lines....
Luis_Makrela pisze:a moge wyjść na i zapytać się czy to żałosna jest Mandaryna,czy powyższe komentarze?
a moze jedno i drugie,co?
po to przeciez wchodzi sie na forum z Jacksonem zeby o Mandarynie czytac.jakby tego na okolo malo bylo.jeszcze tylko brakuje zeby na zagraniczych portalach tez ktos temat z nia wrzucil.litosci ludzie!niedlugo nie bedzie gdzie od tego uciec!
MiDaa pisze:po to przeciez wchodzi sie na forum z Jacksonem zeby o Mandarynie czytac.jakby tego na okolo malo bylo.jeszcze tylko brakuje zeby na zagraniczych portalach tez ktos temat z nia wrzucil.litosci ludzie!niedlugo nie bedzie gdzie od tego uciec!
BUAHAHAHA!!!!!!!!!! A to teraz powiedzialas. A po co sie wchodzi na forum o Jacksonie?? Zaby opowiadac kawaly, pisac o Madonnie, zwierzec sie ze swoich problemow? NIE, ale jesli jest dzial poswiecony TEMATOM NIE NA TEMAT MICHAELA, to kto broni? Prosze czytac ze zrozumieniem, a swiat bedzie na prawde szczesliwszy i bardziej przyjazny.
Trzeba sie przyzwyczaic do tandety. Mnie akorat cala ta mandaryna bawi i moim zdaniem ksiazki mozna by o niej pisac jak z beztalecia i brzydactwa zrobic piekna, "utalentowana" i "slawna" kobieta, ktora walczy o nagrode z wybitnymi wykonawcami w sopocie. Moze nie az tak wybitnymi, ale talent przynajmniej maja. KONIEC & KROPKA