bmd - witam serdecznie!

W tym dziale 'Michael Jackson Polish Team Forum' możesz się przedstawić pozostałym MJówkom (czyli fanom z MJPT). Dział przeznaczony przede wszystkim dla nowoprzybyłych osób. Swoją przygodę z forum zacznij od tego działu, napisz o sobie, swoim fanowaniu... co uznasz za odpowiednie.
bmd

bmd - witam serdecznie!

Post autor: bmd »

Witajcie. Szkoda, że moje powitanie ma miejsce w tak smutnym momencie :smutek:
Nigdy nie byłam największą fanką Michaela, ale był on zawsze obecny w moim życiu. Najważniejsze było to, że On zawsze był. Teraz, gdy Go zabrakło, tak naprawdę nie ma czym wypełnić tej pustki. Od Jego śmierci chodzę jak zombie i co rusz łzy jak grochy mi lecą - a to na widok teledysku, wzmiankę, czy cokolwiek związanego z Michaelem. Mój mąż patrzy się na mnie z politowaniem, a ja kryję się po kątach. Myślałam, że takiej starej już nic nie ruszy, a jednak bardzo się pomyliłam.
Jak na razie jedynym pocieszeniem dla mnie jest to forum.
Pozdrawiam Was wszystkich.
Lady_J

Post autor: Lady_J »

Witaj...
Z tym zombie... wiem jak to jest... Jestem tak otępiała od tych 2 tygodni, że czasem, nawet nie wiem gdzie jestem albo co do mnie mówią inni. Po prostu jestem gdzieś z boku, z dala od tego wszystkiego...
I will always love You, Michael...
YOU'LL ALWAYS BE MY HERO...<3
Magic is everywhere;)
Madame Tussaud

Post autor: Madame Tussaud »

Witajcie:-(
Jestem z Wami całym sercem. Żyję jak w złym śnie i nie mogę się obudzić:-(
Ale razem damy radę. Ostatnie czego chciałby nasz Michael, to to żebyśmy płakali z jego powodu. Kochany Michael[*]
Trzymajcie się!
,,Miał dom i rodzinę, spokojnie mógł żyć
Lecz często uciekał, by stanąć przed wami
By znów nabrać sił, by znów nabrać sił
Bo czasu miał mało, przeczuwał to(...)
[*]
maryska94

Post autor: maryska94 »

mi tez bardzo go brakuje :( teraz cały czas słucham jego piosenek ;((
Michaelka111

Post autor: Michaelka111 »

Witaj.
:)
When we meet again, I'll ask you how you're doing
And you'll say fine and ask me how I'm doing
And then I'll lie and I'll say ordinary, It's just an ordinary day.
Awatar użytkownika
Jeanny100

Post autor: Jeanny100 »

Witamy na forum.
Obrazek

Post autor: pony3 »

Witaj wśród przyjaciół
Serce to wiecznie pulsujące, nieskazitelnie czyste źródło krystalicznej mocy. Czy potrafisz spojrzeć przez jego pryzmat na drugiego człowieka?
bmd

Post autor: bmd »

Dziękuję za tak miłe powitanie :-) Jak fajnie, że znalazłam ludzi, którzy czują podobnie jak ja.
Jak na razie jestem jeszcze lekko zdezorientowana i zagubiona na forum. Póki co ściągam sobie różne pliki z koncertami. Mam nadzieję, że dam radę trochę więcej poczytać, ale jak na razie mam małego bąbla uczepionego mojej nogi, więc ilość czasu bardzo ograniczona niestety. Dziubaski dla Was!

P.s. Strasznie ubolewam nad tym, że mojemu dziecku będzie dane poznać geniusz Michaela jedynie z płyt. Nie było, nie ma i nie będzie takiego drugiego. W tym momencie praktycznie żyjemy w świecie pozbawionym tak wielkich osobowości, a z upływem czasu jest coraz gorzej. I nikogo, kto choćby w części miał tę samą iskrę :surrender:
old_fan

Post autor: old_fan »

Witaj! odszedł....Ostatnia prawda....straszny smutek i żal
Awatar użytkownika
LiLkaa23

Post autor: LiLkaa23 »

Witam serdecznie...
chyba większość ludzi (z forum) ma podobne uczucia..
Ja w ostatnim czasie nie rozstaję się z mp3-ką .. i wciąż słucham Michaela i to mnie osobiście bardzo pomaga.... bo muzyka nigdy nie umrze...zawsze będzie z Nami...
Obrazek
ODPOWIEDZ