Hey.:)

W tym dziale 'Michael Jackson Polish Team Forum' możesz się przedstawić pozostałym MJówkom (czyli fanom z MJPT). Dział przeznaczony przede wszystkim dla nowoprzybyłych osób. Swoją przygodę z forum zacznij od tego działu, napisz o sobie, swoim fanowaniu... co uznasz za odpowiednie.
Awatar użytkownika
Lila

Hey.:)

Post autor: Lila »

Nazywam się Patrycja i mam 13 lat..trochę mi głupio bo pewnie większość z Was jest ode mnie starsza.
Zarejstrowałam się na tej stronie bo uważam, że jest fajna. Cieszę się, że została utworzona bo będę mogła(jak i inni fani) wypowiadać się na różne tematy związane z Michaelem. Mam też nadzieję, że poznam tu ciekawe osoby.:)
roberto

Post autor: roberto »

cześć Pati . jestem robert i jak widzisz mam 32 lata ,ale ciekawi mnie i to bardzo jak ludzie w toim wieku odbieraja Michaela . powiem szczerze zastanawiam siśbo jesteś troche młoda i nie przezywałaś z nim jego wzlotów i jak mo rzycanoi klody pod nogi i szczerze mnie ciekawi co czuje osoba w twoim wieku do Michaela . odpisz prosze ciekawi mnie to bardzo pozdro
MICHAEL -na zawsze pozostaniesz w moim sercu - Przyjacielu
Awatar użytkownika
Lila

Cześć Robert.
Wiesz każdy to przeżywa na swój sposób..akurat ja nie mogłam uwierzyć w jego śmierć. Jestem jego fanką od czasu gdy skończyłam 10 lat, ale nigdy nie pomyślałam żeby zapisać się do jego klubu na portalu internetowym. Uczyłam się jego tańca, chciałam być taka jak on. Był dla mnie inspiracją.
Kiedy dowiedziałam się o jego śmierci..poczułam jakby jakaś część mnie odeszła razem z nim. Byłam załamana..i nadal jestem. Prawie nikt z mojego otoczenia mnie nie rozumiał, więc postanowiłam znaleźć ludzi, którzy czują ten ból co ja. teraz gdy jestem jednym z członków tego klubu czuję, że w końcu ktoś mnie zrozumie.
Oczywiście wiem, że nie byłam z Michaelem w tym czasie co inni, gdy miał jakieś problemy, ale pokochałam go.
Wiem, że ludziom w Twoim wieku może się to wydawać śmieszne, że go kochałam(kocham i będę kochać) i za nim tęsknię, ale to są moje prawdziwe uczucia.
Ciągle żałuję, że nie urodziłam się wcześniej i, że nie pojechałam na jego koncert do Warszawy..;(
Ja również pozdrawiam.
I love you Michael! ; *
Awatar użytkownika
Basia1992

Post autor: Basia1992 »

Lila pisze:Prawie nikt z mojego otoczenia mnie nie rozumiał, więc postanowiłam znaleźć ludzi, którzy czują ten ból co ja.
Hmm, chyba większość jest w takiej sytuacji i właśnie tu wyrażają swoje emocje.

Witaj! :-)
Obrazek

"Mieszanka pasji, wizji, ekscentryzmu doprowadza do szału i obłędu..."
Awatar użytkownika
Lila

Cześć.:)
Wiem, dlatego cieszę się, że została utworzona taka strona.
I love you Michael! ; *
Awatar użytkownika
Bi-chan

Post autor: Bi-chan »

Witam Pati Jest tu masa ciekawych i spontanicznych ludzi. Mam nadzieje że zadomowisz się szybciutko.
http://www.forum.mjpolishteam.pl/viewto ... 121#220121
za wszystko co mi dałeś i dajesz <3
Awatar użytkownika
eda5555

Post autor: eda5555 »

witam i pozdrawiam :)
"Świat jest księgą
A człowiek, który nie podróżuje
Czyta tylko jedną stronę." Św.Augustyn

Obrazek
Awatar użytkownika
Jeanny100

Post autor: Jeanny100 »

Witamy na forum.
Obrazek

Post autor: cuperek »

witam :mj:
roberto

czesc Pati

ok spoko rozumiem cie i mam nadzieje ze chociaz juz Michaela niema wśród żywych ty i tacy młodzi jak ty niezapomnicie szybko Michaela pozdro. i jak cos to sie odzywaj do mnie chetnie pogadam oMIchaelu i o uczuciach do nie go oki
Awatar użytkownika
Lila

Oke.
Miło, ze są tacy ludzie jak Ty.:)
I love you Michael! ; *
roberto

spoko musimy trzymac sie razem znaczy nie musimy ale powinnismy bo jak slucham swoich znajomych to mnie krew zaklewa dlaczego tak malo ludzi go szanuje kurde co za kraj
Lady_J

Post autor: Lady_J »

roberto pisze:spoko musimy trzymac sie razem znaczy nie musimy ale powinnismy bo jak slucham swoich znajomych to mnie krew zaklewa dlaczego tak malo ludzi go szanuje kurde co za kraj
mentalność Polaków dobija na każdym kroku... no i masz rację musimy trzymać się razem...

Lila, powiem Ci szczerze, że mi też było odrobinkę głupio z powodu mojego wieku (chyba dlatego się wcześniej tutaj nie zarejestrowałam), ale zrozumiałam, że nie ma się czego wstydzić, itp., ponieważ to jest strona dla wszystkich fanów MJa i właśnie piękne jest to, co On zrobił z Nami... że wszyscy się tak jednoczymy. ; ))

Tak więc witam Cię serdecznie...;))
I will always love You, Michael...
YOU'LL ALWAYS BE MY HERO...<3
Magic is everywhere;)
roberto

ja niemam netu w domu i szukam kogos kto pogada na zywo albo przez tel albo smsy ok poszukuje ludzi ktorzy kochali MJ tak jak ja jakos wczesniej sie przyznam nie czulem takiej potrzeby a teraz poprostu musze czasami z kims pogadac ale skims kto czuje to samo wiec jak bedziesz chciala sie odezwac zapraszam ok podam ci maila i tel oki milutki1751@wp.pl 792-077-841 pozdrawiam
Awatar użytkownika
Lila

Dziękuję Lady_J i również witam:)
I love you Michael! ; *
ODPOWIEDZ