witam, tu maryska94 : )

W tym dziale 'Michael Jackson Polish Team Forum' możesz się przedstawić pozostałym MJówkom (czyli fanom z MJPT). Dział przeznaczony przede wszystkim dla nowoprzybyłych osób. Swoją przygodę z forum zacznij od tego działu, napisz o sobie, swoim fanowaniu... co uznasz za odpowiednie.
maryska94

witam, tu maryska94 : )

Post autor: maryska94 »

Bardzo sie cieszę,że mogłam dołączyc tu, do was-do fanów najbardziej utalentowanego piosenkarza wszechczasów.
No cóż...mam dopiero 15 lat, po wakacjach będę się uczyc w 3 gimnazjum - szkole w Toruniu. Lubię rysowac - jest to wręcz moja pasja :) kocham sport oraz zwierzęta. Kocham również Michaela Jacksona. Całym sercem...jego piosenki, sposób w który się poruszał w rytmie muzyki oraz jego - jako człowieka. Jeszcze nie tak dawno nie mialam pojęcia, ze to tak ,,złoty'' mężczyzna....... Żyłam świadomością, że gwałcił dzieci.... że zrobił sobie niewiadomo ile operacji oraz wybielił sobie skórę:( Byłam głupia...ale jeszcze głupsi byli ci ludzie, którzy puścili w świat te plotki!!!!!!Zapewne każdy z nas, tu, na forum wie jaka jest prawda o królu Pop'u. Myślę, ze teraz po jego smierci....nikt na tym świecie nie jest godzien zostac jego następcą ;(
Awatar użytkownika
Basia1992

Post autor: Basia1992 »

Witaj, pozdrawiam serdecznie ;-)
Obrazek

"Mieszanka pasji, wizji, ekscentryzmu doprowadza do szału i obłędu..."
Awatar użytkownika
Kadia

Post autor: Kadia »

Heja banana siostro :smiech: Jak fajnie, że pozbyłaś się tej zoperowanej, wybielonej i gwałconej świadomości ;-)
[*]
Awatar użytkownika
Bi-chan

Post autor: Bi-chan »

Gorąco witam i pozdrawiam serdecznie ;-)
:mj:
http://www.forum.mjpolishteam.pl/viewto ... 121#220121
za wszystko co mi dałeś i dajesz <3
Awatar użytkownika
insomniaof

Post autor: insomniaof »

witaj
proszę proszę w końcu moje pokolenie się dokształca. ;-) czekam w takim razie na prace plastyczne mojej rówieśniczki w dziale Twórczość
Obrazek
last.fm
"Cause Billie Jean is waiting there for you"
Awatar użytkownika
Jeanny100

Post autor: Jeanny100 »

Witamy na forum.
Obrazek

Post autor: maryska94 »

hehe dzieki za powitanie :)

Michael...[*] ;(
Madame Tussaud

Post autor: Madame Tussaud »

Witaj,
cieszę się, że znasz prawdę o Michaelu.
A tych wszystkich cholernych oskarżycieli i tych, którzy nadal jeszcze na niego plują, rozszarpałabym gołymi rękami:-(Świadomość, że to bydło go skrzywdziło i chodzi w najlepsze po świecie, boli mnie jeszcze bardziej niż śmierć Michaela:-(
,,Miał dom i rodzinę, spokojnie mógł żyć
Lecz często uciekał, by stanąć przed wami
By znów nabrać sił, by znów nabrać sił
Bo czasu miał mało, przeczuwał to(...)
[*]
ODPOWIEDZ