W tym dziale 'Michael Jackson Polish Team Forum' możesz się przedstawić pozostałym MJówkom (czyli fanom z MJPT). Dział przeznaczony przede wszystkim dla nowoprzybyłych osób. Swoją przygodę z forum zacznij od tego działu, napisz o sobie, swoim fanowaniu... co uznasz za odpowiednie.
Hejka – jestem Gośka mieszkam w małej miejscowości niedaleko Trójmiasta. Fanką Michaela jestem od dawien dawna tzn. trudno mi jest określić dokładną datę. Moja mama mówiła, że gdy była ze mną w ciąży to miała możliwość obejrzeć urywki „Thriller`a.” Moje wspomnienie niestety nie sięgają aż tak daleko, natomiast z tego co ja pamiętam to początki mojego zamiłowania do Michaela rozpoczęły się wraz z utworem „Bad” jako małe dziecko ciągle śpiewałam „Ajm Bed, ajm Bed ajm med.” Sorrki, że tak to napisałam, ale w latach kiedy ten utwór królował ja nie miałam pojęcia o języku angielskim. Kilka lat później, gdy Michael nagrał piosenkę „Black Or White” wszystko sobie poskładałam w jedną całość i stwierdziłam, że autor tych utworów, które tak kocham śpiewać i słuchać to jedna i ta sama osoba. I tak właśnie zaczęła się moja przygoda z MJ.