psotex

W tym dziale 'Michael Jackson Polish Team Forum' możesz się przedstawić pozostałym MJówkom (czyli fanom z MJPT). Dział przeznaczony przede wszystkim dla nowoprzybyłych osób. Swoją przygodę z forum zacznij od tego działu, napisz o sobie, swoim fanowaniu... co uznasz za odpowiednie.
Awatar użytkownika
psotex

psotex

Post autor: psotex »

Hejka – jestem Gośka mieszkam w małej miejscowości niedaleko Trójmiasta. Fanką Michaela jestem od dawien dawna tzn. trudno mi jest określić dokładną datę. Moja mama mówiła, że gdy była ze mną w ciąży to miała możliwość obejrzeć urywki „Thriller`a.” Moje wspomnienie niestety nie sięgają aż tak daleko, natomiast z tego co ja pamiętam to początki mojego zamiłowania do Michaela rozpoczęły się wraz z utworem „Bad” jako małe dziecko ciągle śpiewałam „Ajm Bed, ajm Bed ajm med.” Sorrki, że tak to napisałam, ale w latach kiedy ten utwór królował ja nie miałam pojęcia o języku angielskim. Kilka lat później, gdy Michael nagrał piosenkę „Black Or White” wszystko sobie poskładałam w jedną całość i stwierdziłam, że autor tych utworów, które tak kocham śpiewać i słuchać to jedna i ta sama osoba. I tak właśnie zaczęła się moja przygoda z MJ.
Awatar użytkownika
eda5555

Post autor: eda5555 »

witam i pozdrawiam :)
"Świat jest księgą
A człowiek, który nie podróżuje
Czyta tylko jedną stronę." Św.Augustyn

Obrazek
Awatar użytkownika
Jeanny100

Post autor: Jeanny100 »

Witamy na forum.