MonikaMJ

W tym dziale 'Michael Jackson Polish Team Forum' możesz się przedstawić pozostałym MJówkom (czyli fanom z MJPT). Dział przeznaczony przede wszystkim dla nowoprzybyłych osób. Swoją przygodę z forum zacznij od tego działu, napisz o sobie, swoim fanowaniu... co uznasz za odpowiednie.
Awatar użytkownika
MonikaMJ

MonikaMJ

Post autor: MonikaMJ »

Witam wszystkich! Już dość dawno zarejestrowałam się na tym forum, a od jeszcze dłuższego czasu bardzo często tu zaglądam. Jednak dopiero teraz zebrałam w sobie odwagę, aby się przedstawić w tym dziale. Sama nie wiem dlaczego tak późno. glupija Jakoś sumienie nie dawało mi spokoju i musiałam tu napisać. ;-) Jeśli macie mi za złe, że wcześniej tego nie zrobiłam to bardzo przepraszam. :-)
Co do mojej historii z Michaelem, to zaczęła się ona oczywiście, gdy byłam mała. Jednak wtedy niewiele o Nim wiedziałam. Moje informacje ograniczały się do tego, że ma fajne piosenki i świetnie śpiewa. :wariat: Gdy próbowałam się czegoś dowiedzieć od moich rodziców, to padały takie odpowiedzi: "Michael Jackson to czarny człowiek, który się wybielił i miał tyle operacji plastycznych, że podobno się rozpada i skleja się plastrami." No więc ja jako dziecko w to ślepo wierzyłam. :-/ Jednak, kiedy moi rodzice postanowili, po długich błaganiach założyć Internet, wtedy wszystko się zmieniło. Z rzetelnych źródeł dowiedziałam się prawdę o tym człowieku, jednocześnie zastanawiając się jak media mogą być tak zakłamane. :surrender: Od tego czasu Michael zauroczył mnie tak bardzo, że nie mogę żyć już bez Jego piosenek. :-)
Mam nadzieję, że Was nie zanudziłam tym dłuuugim powitaniem. :wariat: Myślę, że na tym forum dowiem się jeszcze wielu rzeczy o moim (i Waszym) idolu. :-)
Pozdrawiam! :-)
mada744

Post autor: mada744 »

Witam na fotum:)
Awatar użytkownika
Bi-chan

Post autor: Bi-chan »

Witaj na pokładzie :mj:
http://www.forum.mjpolishteam.pl/viewto ... 121#220121
za wszystko co mi dałeś i dajesz <3
Awatar użytkownika
Jeanny100