Wyjątkowe Spotkanie - TRÓJMIASTO

Pomysły na spotkania fanów, imprezy MJówkowe, zloty, opisy przeżyć po nich, zaproszenia na imprezy itp.
Awatar użytkownika
Abarai

Post autor: Abarai »

Szkoda , ze rano , będę w pracy :((

PS. Przykro mi , że witam sie z Wami w takich okolicznościach , wcześniej jakoś ... nie było czasu ani anwet mi nie wpadło do glowy , ze gdzies moze byc forum ....a wychowałem sie na Jego muzyce i "Moonwalkerze" ...
Awatar użytkownika
malina19

Post autor: malina19 »

u mnie tak samo nie uda mi sie dojechac na 11 pracuje jestem z tczewa ale jak kiedys rowniez bedziecie organizowac jakies spotkanie to ja chetnie poznam fanów z trójmiasta oprócz tego forum nie spotykam się codziennie z fanami MJ w realu oprócz mojej koleżanki ale ona jest jedyna

możemy na przykład sie spotkać w multikinie 30 lipca jak będzie wyświetlany koncert Mikego ja już mam zamówione bilety:)
pozdrawiam fanów z Trójmiasta:)
Obrazek
Awatar użytkownika
SpookyMeg

Post autor: SpookyMeg »

Ojj przepraszam , mój bład nie umiem czytać chyba O_o W sumie , gdyby tak zorganizować jakos muzykę (nie wiem jak) Michaela , tak zeby na całej długiej było to słychać ,przynieść nie wiem , świeczki , kwiaty....minuta ciszy a potem wspólny śpiew? (nieważne jak kto śpiewa liczy się intencja). Tylko to zalezy ile osób by dało radę , bo fajniej jakby nas było chociaż 20 pare osób... A co do kina to tez mam zamiar się wybrać , i wtedy chyba swietna okazja do poznania się i przeżycia razem czegoś miłego ;)
Aaaaa i jeszcze dodając...niech kazdy kto moze odezwie się , bo mozemy zawsze przełożyć ,albo zmienic godzinę żeby było nas więcej !
Awatar użytkownika
Szucia

Post autor: Szucia »

Co do kina, to ja mam bilety na silverscreen - dla mnie bliżej. A co do spotkania - można to zrobić w różnej formie. i oczywiście, im więcej ludzi tym lepiej. Ja jestem elastyczna jesli chodzi o dzien i godzinę.
Obrazek
Amel

Post autor: Amel »

Świeczki / znicze i kwiaty to dobry pomysł, jakby kilka osób przyniosło zdjęcie aby je tam postawić to też by było dobrze, nie wiem tylko jak muzykę zorganizować... to znaczy jeśli będzie nas mało to nawet dobrze podgłośniony telefon czy MP4 słychać, ale nie o to chodzi... właśnie tak, żeby po Długiej się niosło nie wiem jak... przydałby się jakiś wzmacniacz albo mikrofon, żeby do głośnika jakiegoś urządzenia podłożyć... Ma ktoś coś takiego w domu? Bo ja niestety nie -_- ...
Minuta ciszy to też dobry pomysł, aby oddać hołd, nie wiem tylko jak ten ew. wspólny śpiew by miał wyglądać, bo znająć życie i ludzi część osób nie będzie znać wszystkich słów a część się będzie wstydzić (swojego głosu)...
Awatar użytkownika
Bi-chan

Post autor: Bi-chan »

mi tez pasuje :)
http://www.forum.mjpolishteam.pl/viewto ... 121#220121
za wszystko co mi dałeś i dajesz <3
Awatar użytkownika
SpookyMeg

No cóż niestety nie posiadam takowego wzmacniacza , głosnika ani nawet przenośnego odtarzacza co by mógł nam potowarzyszyć. Mam nadzieję , ze ktoś inny tu ma. Co do śpiewu to była tylko taka propozycja ja sama w sumie też sie wstydzę ^^ A w drodze stąpię do kiaciarni chyba po białą różę...(poprostu kojaży mi się z niebiem i czystością). Co do zdjęć fajnie by bylo jakąś ramkę wsadzić i postawić. Ktoś ma jakąś na zbyciu ?
Awatar użytkownika
Ai

Post autor: Ai »

ja jadę na wykopaliska archeologiczne i niestety nie będę mogła być... jak coś się będzie organizowało w sierpniu to mówicie na pewno będę... może jakieś spotkanie na uczczenie jego urodzin ?
Lies run sprints, but the truth runs marathons

MJ symbol mojego dzieciństwa - dziecko BAD
Amel

SpookyMeg pisze:A w drodze stąpię do kiaciarni chyba po białą różę...(poprostu kojaży mi się z niebiem i czystością). Co do zdjęć fajnie by bylo jakąś ramkę wsadzić i postawić. Ktoś ma jakąś na zbyciu ?
Podobno biała róża to ulubiony kwiat MJ'a, ale sprawdzić bym musiała...
Mi właśnie inna fanka podsunęła pomysł z transparentem, a zdjęcie się skombinuje, jak nikt nie będzie miał na zbyciu to sama się tym zajmę. Nie wiem tylko, czy ramkę się opłaca kombinować, bo w tym kraju to kto od razu ukradnie. I stawiamy to pod Neptunem, tak? Bo jak tak to muszę pomyśleć o jakichś zaczepach.
Awatar użytkownika
SpookyMeg

No własnie o ramkę tez sie bałam takze pytam o jakąs "na zbyciu niepotrzebną" a jak bez niej to nie wiem jak by to wykombinowac. I sie zastanawiam czy neptun to napewno odpoweidnie miejsce ? Wiecie gdzie moze by było bajdziej odpowiednio ? Tam wiadomo pełno ludzi łazi , zdjecia robia , gołębie latają....hmmm...co prawda mogliby sie przy tym zatrzymac , zastanowić.
Awatar użytkownika
Natalia-K

Post autor: Natalia-K »

Czy wtorek o 11 pod Neptunem jest aktualne? Bo ja chętnie! Jestem tu nowa, ale chętnie do Was dołączę.

Generalnie chętnie pojawię się z moją przyjaciółką, godzina może być nawet późniejsza.

Bardzo proszę o wiadomośc na maila.. .Tu też będę zaglądać.
Amel

SpookyMeg pisze:No własnie o ramkę tez sie bałam takze pytam o jakąs "na zbyciu niepotrzebną" a jak bez niej to nie wiem jak by to wykombinowac. I sie zastanawiam czy neptun to napewno odpoweidnie miejsce ? Wiecie gdzie moze by było bajdziej odpowiednio ? Tam wiadomo pełno ludzi łazi , zdjecia robia , gołębie latają....hmmm...co prawda mogliby sie przy tym zatrzymac , zastanowić.
Mi tam na ramce nie zależy, gdy pisałam o tym że ktoś może sobie wziąść miałam raczej na myśli, że jednocześnie zmógłby zniszczyć zdjęcie będące w środku czy rzeczy, które tam zostawimy w hołdzie Michaelowi. Zobaczę jeszcze, jak to wyjdzie z tą ramką.
Co do Neptuna uważam, że chyba dobry pomysł właśnie ze względu na to, że to uczęszczane miejsce, żeby taki zwykły przechodzeń też się zatrzymał i pomyślał... Zastanawiałam się jeszcze nad Motławą, ale tam wiart może mniejsze rzeczy do wody zwiać, więc nie za fajnie chyba...
Natalia-K pisze:Czy wtorek o 11 pod Neptunem jest aktualne? Bo ja chętnie! Jestem tu nowa, ale chętnie do Was dołączę.

Generalnie chętnie pojawię się z moją przyjaciółką, godzina może być nawet późniejsza.

Bardzo proszę o wiadomośc na maila.. .Tu też będę zaglądać.

Tak, wtorek, 11:00 - najlepiej, jakbyśmy się wszyscy zadeklarowali, ile nas będzie i czy kogoś przyprowadzicie, żeby było wiadomo ilu osobom pasuje (czy nie opłaca się przenieść o np. godzinkę czy coś).
Ostatnio zmieniony sob, 04 lip 2009, 19:26 przez Amel, łącznie zmieniany 2 razy.
Awatar użytkownika
SpookyMeg

No dobra wiec jednak Neptun , bardzo się ciesze ^ przyprowadzę koleżankę , ale dobrze by było gdyby więcej osób zgłosiło swoje przyjście ! No i ta muzyka.... macie jakichś znajomych od których można pozyczyć chociaż odtwarzacz jakiś ?
Awatar użytkownika
Natalia-K

Post autor: Natalia-K »

I co? ile osób będzie? Z mojej strony ja i moja przyjaciółka :)
Awatar użytkownika
Bi-chan

Post autor: Bi-chan »

ja tez :mj:
http://www.forum.mjpolishteam.pl/viewto ... 121#220121
za wszystko co mi dałeś i dajesz <3
ODPOWIEDZ