a jest jakiś inny styl?nat88 pisze:Coś w tym stylu?
Wspólny projekt - książka
- majkelzawszespoko
A może jakieś propozycje na tytuł książki??
Poźniej proponowałabym zamieścić sondę.
Moja propozycja jak już wcześniej pisałam: "Nasz Moonwalk- opowieść o Królu"
Poźniej proponowałabym zamieścić sondę.
Moja propozycja jak już wcześniej pisałam: "Nasz Moonwalk- opowieść o Królu"
Gone Too Soon... We see again but not yet, not yet.... in the sky on the better side... I love You My King! Forever:*
I believe that we can change the world... this begun Michael The King Of Pop... help him...
FOREVER! Thank You My King!
I believe that we can change the world... this begun Michael The King Of Pop... help him...
FOREVER! Thank You My King!
Tak, cos takiego.nat88 pisze:Coś w tym stylu? << zdjęcie >>
Z duzej ilości naszych małych zdjęć "poskladana" twarz Michaela.
Zdjęcia mozna by wysyłac Kasi na skrzynkę, wiem, że ich trzeba duzo, ale to chyba nie problem.. Najwyzej mozna by podsylac więcej swoich zdjęć, z różnych okresów zycia, tak dla urozmaicenia.
Nie wiem czy kazdy by miał podesłac juz malutka fotkę /wwielkości 1/4 avatarka?/ czy ktoś by zbierał "normalne" zdjęcia a potem je poobrabiał, ale to chyba najmniejszy problem. Nawet ja bym sie z tym uporała, gdyby mi ktoś powiedział skąd program ściagnąć. mój komp dośc dziewiczy jest... ;)
-
- Liberian Girl
OK, ja już mój tekst Kasi wysłałem :)
PS. Link na program do robienia mozaiki ze zdjęć
http://www.itlocation.com/en/software/prd62225,,.htm
Eksperymentowałem z programem i sprawia się znakomicie :). Warunek: Duuuuuuuuuuuzo zdjęć. To daje programowi możliwość optymalnego doboru odcieni poszczególnych zdjęć. Ja eksperymentowałem dając programowi do dyspozycji prawie 1000 zdjęć mojej (ex)dziewczyny i mnie i spisał się świetnie.
Widze, ze do pisania książki będzie nas sporo. Jeżeli każdy podeśle kolekcje ... ca. 20 swoich fotek, to może coś z tego być. Jednak muszę dodać, ze w formie wydrukowanej, będzie ta mozajka raczej symbolem, bo raczej sie nikt swoich zdjęć nie dopatrzy w tak małym formacie. Cyfrowo, to co innego :)
Proponuje wysłać fotki na podany na poprzedniej stronie mail fani.dla.mja@gmail.com , najlepiej włożone do foldera i spakowane ZIP-em, bo wysyłanie i odbieranie pojedynczych zdjęć jest mocno upierdliwe.
PS. Link na program do robienia mozaiki ze zdjęć
http://www.itlocation.com/en/software/prd62225,,.htm
Eksperymentowałem z programem i sprawia się znakomicie :). Warunek: Duuuuuuuuuuuzo zdjęć. To daje programowi możliwość optymalnego doboru odcieni poszczególnych zdjęć. Ja eksperymentowałem dając programowi do dyspozycji prawie 1000 zdjęć mojej (ex)dziewczyny i mnie i spisał się świetnie.
Widze, ze do pisania książki będzie nas sporo. Jeżeli każdy podeśle kolekcje ... ca. 20 swoich fotek, to może coś z tego być. Jednak muszę dodać, ze w formie wydrukowanej, będzie ta mozajka raczej symbolem, bo raczej sie nikt swoich zdjęć nie dopatrzy w tak małym formacie. Cyfrowo, to co innego :)
Proponuje wysłać fotki na podany na poprzedniej stronie mail fani.dla.mja@gmail.com , najlepiej włożone do foldera i spakowane ZIP-em, bo wysyłanie i odbieranie pojedynczych zdjęć jest mocno upierdliwe.
- Jackofanka
Z radością informuję, że dostałam już pierwsze historie, znaczy się, jest dobrze
Jeśli natomiast chodzi o okładkę, to wolałabym, aby najpierw powstała treść, później opakowanie, a nie odwrotnie. Tak, czy inaczej pomysł jest fajny. Prosiłabym jednak, aby zdjęcia na ten cel przesyłać docelowo do osoby, która będzie się zajmować tworzeniem okładki
przesyłanie ich do mnie spowoduje tylko bałagan, bo będę je musiała pooddzielać od zdjęć przeznaczonych do ksiązki i później wysłać je twórcy okładki i wydaje mi się to stratą czasu. Także apeluję: do mnie tylko te zdjęcia, które mają trafić do środka książki, zdjęcia na okładkę do jej autora
No i przyponimam, spisujemy swoje wspomnienia związane z Michaelem i do 30.09 wysyłamy je na adres fani.dla.mja@gmail.com

Jeśli natomiast chodzi o okładkę, to wolałabym, aby najpierw powstała treść, później opakowanie, a nie odwrotnie. Tak, czy inaczej pomysł jest fajny. Prosiłabym jednak, aby zdjęcia na ten cel przesyłać docelowo do osoby, która będzie się zajmować tworzeniem okładki

No i przyponimam, spisujemy swoje wspomnienia związane z Michaelem i do 30.09 wysyłamy je na adres fani.dla.mja@gmail.com
“Please, sir you would not understand,
What’s going on
Is magical, can’t you see
That some of us do more than dream”
„If Jesus Christ is going to save us from ourselves
How come peace, love and Michael are dead?”
What’s going on
Is magical, can’t you see
That some of us do more than dream”
„If Jesus Christ is going to save us from ourselves
How come peace, love and Michael are dead?”