DVD Życie z Michaelem Jacksonem [LWMJ] (Lektor PL)
- insomniaof
ja miałam podobny problem (z inną częścią, ale nie pamietamm z którą). Usunełam tę część z komputeria i ściągnęłam jeszcze raz. Wówczas wszystko zadziałalo. Spróbuj, może Tobie również się uda. Tylko tak potrafię pomóc.Marie pisze:Potrzebuję chyba pomocy.
Otóż part 08 nie chce mi się wypakować :/ pisze "wolumin uszkodzony" i "nieoczekiwany koniec archiwum"
Ktoś pomoże?
[*][*][*] na zawsze w moim sercu
poóżcie..wszystko idzie dobrze - sciąga się - zapisuje a potem ? otwieram i otwiera mi się ''nieprawidłowy obraz''
co mam zrobić ? ten wiwiad z Michael'em doda mi otuchy mi Jego odejsciu...:((( [*]- będe słuchała tylko Michaela a PANA komentującego będe słuchała i pypuszczała drugim uchem....
co mam zrobić ? ten wiwiad z Michael'em doda mi otuchy mi Jego odejsciu...:((( [*]- będe słuchała tylko Michaela a PANA komentującego będe słuchała i pypuszczała drugim uchem....

''CHCIAŁEŚ SAM ZBAWIĆ ŚWIAT.ŚMIALI SIĘ Z TWOICH RAD ale wiem,że spełni się Twój sen.Bo sen Twój to lepszy świat.''
Tylko kto powie mi jak żyć i dokąd iść ?
Ściąganie zakończone
U mie wszystko działało. Wywiad świetny. Polecam wszystkim ( kto jeszcze nie widział).Aż żal , że go już nie ma z nami- na tym świecie. Pozdrawiam
Myha8209
Re: Ściąganie zakończone
A miałaś w J. Polskim?myha8209 pisze:U mie wszystko działało. Wywiad świetny. Polecam wszystkim ( kto jeszcze nie widział).Aż żal , że go już nie ma z nami- na tym świecie. Pozdrawiam
Czy w Ang.?
Jak w Polskim, to jak to włączyłaś? bo mi kurde nie wiem czemu ale jakoś lektora czy tam napisów nie pokazuje :/
POMOŻE KTOŚ?!?!
Mam problem z pobraniem
Mam problem z popraniem 10 i 11 części tego DvD 

- masa_bitumiczna
Witam.
Mam nadzieję, że nie wyskoczę tu jak filip z konopi i nie palnę jakiegoś głupstwa. Nie jestem wielkim fanem Michaela, ale chciałbym obejrzeć o nim jakiś dokument. Z tego co się zorientowałem, to materiał LWMJ Bashira jest przekręcony, a znacznie lepszą wersją jest "The Michael Jackson Interview: The Footage You Were Never Meant to See". Prawda to?
Czy bylibyście tak łaskawi i podali mi namiary na The Michael Jackson Interview (np. rapidshare, megaupload, torrent. Byle nie youtube)? Może być po angielsku.
Bo przeglądając forum natrafiłem na Private Home Movies, ale dokumentu, o którym ja piszę - nie ma.
Mam nadzieję, że nie wyskoczę tu jak filip z konopi i nie palnę jakiegoś głupstwa. Nie jestem wielkim fanem Michaela, ale chciałbym obejrzeć o nim jakiś dokument. Z tego co się zorientowałem, to materiał LWMJ Bashira jest przekręcony, a znacznie lepszą wersją jest "The Michael Jackson Interview: The Footage You Were Never Meant to See". Prawda to?
Czy bylibyście tak łaskawi i podali mi namiary na The Michael Jackson Interview (np. rapidshare, megaupload, torrent. Byle nie youtube)? Może być po angielsku.
Bo przeglądając forum natrafiłem na Private Home Movies, ale dokumentu, o którym ja piszę - nie ma.
mi niestety sciągnięcie niewychodzi....
mam niby sciątgnięte i się otwierają ale jak jest np. wybór języka nie moge nic nacisnąć :(
może ma ktoś zgrane to na dvd ? bądz można LWMJ zakupić gdzieś ?
zalezy mi bardzo na tym....moge od kogoś odkupić itd
Pozdrawiam
M.J [*] ;(((((((((( Kocham Cię
mam niby sciątgnięte i się otwierają ale jak jest np. wybór języka nie moge nic nacisnąć :(
może ma ktoś zgrane to na dvd ? bądz można LWMJ zakupić gdzieś ?
zalezy mi bardzo na tym....moge od kogoś odkupić itd
Pozdrawiam
M.J [*] ;(((((((((( Kocham Cię

''CHCIAŁEŚ SAM ZBAWIĆ ŚWIAT.ŚMIALI SIĘ Z TWOICH RAD ale wiem,że spełni się Twój sen.Bo sen Twój to lepszy świat.''
Tylko kto powie mi jak żyć i dokąd iść ?
u kolegi Willy'ego na blogu >>> http://mjwideokolekcja.blogspot.com/M.J.[*] pisze:bądz można LWMJ zakupić gdzieś
znajdziesz tego masę. Skontaktuj się z nim. Można zakupić płyty od niego oczywiście nieoficjalne za tanie pieniądze. Polecam. Ma mnóstwo koncertów itp.