POGRZEB - Wyjątkowe Spotkanie [komentarze]

Pomysły na spotkania fanów, imprezy MJówkowe, zloty, opisy przeżyć po nich, zaproszenia na imprezy itp.
Awatar użytkownika
sziszaczek

Post autor: sziszaczek »

nie ma co rozbijać sie na kupki, , ludzie do way z całej Polski przyjada to z Ursynowa tym bardziej można:) im większa kupa tym lepiej niz 10 małych na terenie samej Wawy
Awatar użytkownika
akaagnes

Post autor: akaagnes »

Napisałam kilka emaili do mądrych ludzi z branży,
Pan Zbigniew Hołdys odpisał mi już po chwili, że "być może się zjawię :)"
Oczekuję jeszcze odpowiedzi od Marka Niedźwiedzkiego i Wojciecha Manna.

Jeśli znacie jakieś namiary do ... może Macieja Orłosia i innych, może Wy też zawiadomcie ich o tym pożegnaniu...

Pozdrawiam.
Awatar użytkownika
siadeh_
V.I.P.

Post autor: siadeh_ »

Liza80 pisze:No gratuluje pomysłu w centrum przy metrze. Po pierwsze nie ma tam miejsca, po drugie jak to ma się odbyć? Zapalenie świeczek i koniec. Jest tu jakaś organizacja? TV, DVD, muzyka, miejsce itp?
Przypomne Ci tylko, ze napisalaś na tym forum dwa posty z czego w jednym rzucasz sporo po czasie info o tym, co organizujecie z nieznana nikomu grupka fanów spotkanie, o którym nikt nic nie wie, a w drugim zarzucasz nam - ludziom, ktorzy tworza to forum i społecznośc fanów znacznie dluzej niż od zeszłego czwartku - nieudolność i brak kompetencji.
Nie podoba mi sie to i nie zamierzam tego ukrywać.

To nie jest czas by sie dzielic na coraz mniejsze grupy i sie kłocic, ale uwazam takie zachowanie za nieodpowiednie. Mając jakis konkretny plan powinniscie skontaktowac sie z nami i dogadac ewentualne wspólne działania, a nie wyskakiwac z kolejnym pomysłem, ktory tylko miesza fanom w glowach.

...pzdr
siadeh_
"Look at my avatar and tell me once again:
are you sure that I'm wrong?"

* * *
MICHAEL JACKSON 1958-2009
Awatar użytkownika
girlfriend

Post autor: girlfriend »

No i zaczęło się. Informacja o organizacji spotkania została zamieszczona na Forum, wszyscy zaczęli już przygotowania i nagle pojawiają się osoby, którym się wydaje,że mają lepszy plan. I będzie chaos.Szkoda. To nasza wspólna sprawa. Nasze wspólne pożegnanie Michaela... Ech...
Michael [*] Never Can Say You Goodbye :(

ObrazekObrazek
morenica

Post autor: morenica »

ja mysle ze madrzy pojda za tlumem... i dolacza do nas

W GRUPIE SILA - pamietajcie
Agatta
Awatar użytkownika
Tiger Lilly

Post autor: Tiger Lilly »

morenica pisze:ja mysle ze madrzy pojda za tlumem... i dolacza do nas
W życiu bym nie wpadła na taką definicję mądrości ;-)
A tak poważnie-w tym dniu powinniśmy trzymac się razem by wspólnie pożegnac naszego idola. Rozumiem, że nie wszyscy mogą przyjechac do Warszawy, ale organizowanie kilku spotkań w jednym mieście naprawdę mija się z celem :wariat:
Liza80

Post autor: Liza80 »

Siadeh to może jakiś plan podasz, bo jak na razie to będzie grupa ludzi przed metrem w centrum w miejscu gdzie jest ciasno. Skoro Ty to organizujesz to proszę powiedzieć co przygotowaliście, czy ma to być tylko zgromadzenie, które ma sobie postać i potem iść.
Chcecie, żeby przyjeżdżali ludzie z Polski w jedno miejsce, chcecie by tylko była to Warszawa, ale oczywiście nie pomyśleliście o nastolatkach z dalszych miejscowości. Gdzie oni mają nocować? Co później robić? Jaki jest w ogóle plan tego przedsięwzięcia? Skoro jesteś tak doskonała w przygotowaniach to chyba coś takiego jest dokładnie zaplanowane?
morenica

Tiger Lilly pisze:
morenica pisze:ja mysle ze madrzy pojda za tlumem... i dolacza do nas
W życiu bym nie wpadła na taką definicję mądrości ;-)
A tak poważnie-w tym dniu powinniśmy trzymac się razem by wspólnie pożegnac naszego idola. Rozumiem, że nie wszyscy mogą przyjechac do Warszawy, ale organizowanie kilku spotkań w jednym mieście naprawdę mija się z celem :wariat:
kochana :) to tak specjalnie... bo ja sama jestem indywidualistka i chodze wlasnymi sciezkami....nigdy nei szlam za tlumem.. ale sa szczegolne sytuacje jak ta :) gdzie wlasnei ta definicja ma sens :)
Liza80 pisze:Siadeh to może jakiś plan podasz, bo jak na razie to będzie grupa ludzi przed metrem w centrum w miejscu gdzie jest ciasno. Skoro Ty to organizujesz to proszę powiedzieć co przygotowaliście, czy ma to być tylko zgromadzenie, które ma sobie postać i potem iść.
Chcecie, żeby przyjeżdżali ludzie z Polski w jedno miejsce, chcecie by tylko była to Warszawa, ale oczywiście nie pomyśleliście o nastolatkach z dalszych miejscowości. Gdzie oni mają nocować? Co później robić? Jaki jest w ogóle plan tego przedsięwzięcia? Skoro jesteś tak doskonała w przygotowaniach to chyba coś takiego jest dokładnie zaplanowane?
tu slonce nei ma czasu na planowanei tego wszystkiego bo kiedy? mysle ze wielu z nas bedzie do pozna razem.... i ci mlodsi przeciez moga bcy z nami... a nie lazic samemu po wawie. to przeciez logiczne ze jesli ktos mlodszy do jakiejs grupy ludzi to nikt tej osoby nei przepedzi... a wrecz przeciwnie

ze wzgledu na nastolatki wlasnei jest to wczesna godzina aby mogli wrocic do domu...

Poza tym jak ktos nei moze jechac to sie organizuja grupki w innych miastach i tyle...
Agatta
Awatar użytkownika
Jacksomanka

Post autor: Jacksomanka »

Siadeh to może jakiś plan podasz, bo jak na razie to będzie grupa ludzi przed metrem w centrum w miejscu gdzie jest ciasno. Skoro Ty to organizujesz to proszę powiedzieć co przygotowaliście, czy ma to być tylko zgromadzenie, które ma sobie postać i potem iść.
jakie to nie znane i irytujące.
Siadeh_ od razu mówię że jesteś wspaniałą organizatorką, byle ci starczyło cierpliwości.
Ostatnio zmieniony czw, 02 lip 2009, 13:45 przez Jacksomanka, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
akaagnes

Post autor: akaagnes »

Liza80 pisze:Siadeh to może jakiś plan podasz, bo jak na razie to będzie grupa ludzi przed metrem w centrum w miejscu gdzie jest ciasno. Skoro Ty to organizujesz to proszę powiedzieć co przygotowaliście, czy ma to być tylko zgromadzenie, które ma sobie postać i potem iść.
Koleżanko, chciałam Cię uświadomić, ze Siadeh_ jest moderatorką forum oraz organizatorką wszystkich zlotów MJPT od co najmniej kilku lat. - to raz.
Dwa,że w piątek 26-ego było jeszcze bardziej spontaniczne spotkanie(bo wynikło i odbyło się w ciągu 1 dnia), w tym samym miejscu - czyli przy Metrze Centrum, było bardzo dużo ludzi, była muzyka, nagłośnienie, media, kwiaty, zdjęcia, świece ,znicze i wszystko................
Teraz od dłuższego czasu podana jest informacja o tym wyjątkowym spotkaniu i uroczystościach pogrzebowych Michaela w Warszawie, ludzie mogą zaplanować przyjazd. Wiem,że przyjadą ludzie z Wrocławia, Szczecina, Lublina i innych miast........... Zawiadomione są media, napisane do kilku mądrych osób z branży (jak napisałam wyżej). I wszyscy zjadą właśnie tam = 10 minut piechotą od Dworca Centralnego, blisko Pałacu Kultury i Nauki = na plac przed Metro Centrum. Jeśli się nie pomieścimy w pewnym momencie, to zawsze można zrobić jakiś pochód i przejść w inne miejsce, ale myślę, że Siadeh_ już o tym pomyślała.

Z resztą, wcześniej, jak wspomniane było,
zgrupowanie jest o 11:20
przy gitarze Hard Rock Cafe, obok Złotych Tarasów (przy DC) dla tych, którzy nie znają Wawy ,
z resztą nie tylko tych.
I razem idziemy w wyznaczone miejsce na godzinę 12:00.

Pozdrawiam.
Awatar użytkownika
viva201

Post autor: viva201 »

przestań sie czepiać...co zorganizować w zaledwie 4 dni??? tu chodzi o to abyśmy RAZEM spędzili ten trudny dla nas czas...a ty sie zachowujesz jak najmądrzejsza osoba na świecie siadeh_ nie jedną impreze już organizowała i wie co z czym się je ty natomiast chyba niezupełnie...ale...po co my sie w ogóle tobą przejmujemy? nie chcesz- nie jedź, a siadeh_ niech robi swoje
Obrazek
morenica

ok ok spokojnie... moze jej teraz glupio a my nakrecamy dalej te sytuacje...

chce to przyjdzie ze swoja grupa, nei chce - nei przyjdzie....

dajmy juz jej spokoj...
Agatta
czarnaa

Post autor: czarnaa »

mowicie ze 26 na spotkaniu w Wawie było nagłośnienie, to dobrze, domniemam więc że i teraz będzie [ja nie mam samochodu, ani nic żeby jakiekolwiek załatwić, stad moje pytanie].
I jeszcze jedno,skoro muza ma być to brać płyty Michaela? Czy to już ktoś załatwił?
Awatar użytkownika
MJowitek

Post autor: MJowitek »

Michael Jackson ma pogrzeb w niedzielę.
Każdy ma prawo chcieć spędzić ten czas jak uważa.

Ja chcę go spędzić z przyjaciółmi.
Mam nadzieję, że część ludzi mogę tak nazywać.

Chcę też poczuć, że coś zostaje zamknięte, nieuporządkowane emocje mi nie służą.

Kinga organizuje spotkanie fanów chcących wspólnie przeżyć ten moment, a nie imprezę.

A czytając niektóre posty zaczynam czekać na pytania, czy będzie catering...
morenica

prosze was... naprawde... dopiero teraz zaczelam sie udzielac na forum.... i w takiej chwili powinnismy jednak chyba przemilczec zachowanai co niektorych.. bo komentujac napedzamy spirale nieporozumien zlosliwosci itd... a nawet neicheci do siebie...

ps. a to juz pewne ze w niedziele pogrzeb? ale to nei ten temat
Agatta
ODPOWIEDZ