POGRZEB - Wyjątkowe Spotkanie [komentarze]
- Anulka-MyAngelMJ
- Jacksomanka
- Anulka-MyAngelMJ
- Jacksomanka
postaram się, oczywiście :)Anulka-MyAngelMJ pisze:To dolaczysz do mego grona i doprawdzisz nas juz w Wawie do celu,oki?
ale proszę nie przerażać moim wiekiem.
młode, nie znaczy głupie
.
dla mnie nie ma bariery wieku, ja dorosłych też lubię i lubię z nimi prowadzić inteligentne rozmowy ;)bedziesz miala towarzystwo a w nas starych-nie zawsze znaczy madrych:) opiekunow,pozdrawiam
próbuje odnaleźć tą moją mądrość.
deklaruje też, iż prawdopodobnie wezmę ze sobą zenita.
ale wezmę też zwykły cyfrowy aparat.
Ostatnio zmieniony czw, 02 lip 2009, 0:35 przez Jacksomanka, łącznie zmieniany 2 razy.
- Anulka-MyAngelMJ
:( od zawsze 5 lipca czekałam na urodzinowe prezenty, od teraz niestety zupełnie inne skojarzenie.viva201 pisze:tak niedziela
5 lipca
godzina 12:00
późno, a ja jestem zielona więc czy to ostateczny termin ? raz czytam, że tak, potem ktoś pisze, że nic pewnego, nie wieem. help.
I apeluję do Kielczan, którzy się wybierają o danie znaku.
- Anulka-MyAngelMJ
C.D..
Kto sie wybiera do Wawy niech da mi znac zorganizujemy miejsce z ktorego wspolnie ruszymy do tego glownego, trudno juz mi sie polapac co i jak w odpowiedziach na tej stronie
KOCHANI tutaj wszystko zostało napisane, gdzie kiedy o której...
http://www.forum.mjpolishteam.pl/viewtopic.php?t=6394
http://www.forum.mjpolishteam.pl/viewtopic.php?t=6394
- Anulka-MyAngelMJ
C.D..
Tak ale pozniej dodano info ze w zwiazku z wieloma propozycjami innych miejsc brana jest pod uwage - Łódz,wiec dalej nic pewnego z Wawa
- Anulka-MyAngelMJ
C.D..
no ja tam spokoj dac moge jesli to pewne na bank- na forum az wrze,a mecze poniewaz ogromnie mi zalezy by byc MJ[*]
- Anulka-MyAngelMJ
C.D..
No to dzieki Bogu...bo juz zeza dostaje od spekulacji na forum,i przepraszam ze zirytowalam,tak wiec Wawa to dobrze-bylam tam na jego koncercie i pojade go tam teraz pozegnac:((