Zloty Fanów Na Śląsku (Katowice & Okolice) ;o)
- MJfanTASTIC
hmm.. no to Busz ma już 3 pasażerki... jeżeli będę mieć wtedy auto w Katowicach to też moge jechać i zabrać 4 osoby - pod warunkiem że Buszmen znasz drogę i będziesz prowadził:) a jak nie, to kzk-gop nam pozostaje...
dzwoniłam na informacje do multikina i rezerwacji najlepiej dokonywać on-line kiedy już będzie wiadomo co gdzie jak o której itp!
http://www.multikino.pl/zabrze/repertuar.html
dzwoniłam na informacje do multikina i rezerwacji najlepiej dokonywać on-line kiedy już będzie wiadomo co gdzie jak o której itp!
http://www.multikino.pl/zabrze/repertuar.html
Ain't no sunshine when he's gone...
- majkelzawszespoko
- MJfanTASTIC
to tak jeszcze a propo 30go lipca, dzwoniłam jeszcze raz na informację grupową i koncert MJa na duzym ekranie ma być jak to pani powiedziała oficjalnie "zaprogramowany" od jutra, także już od jutra można robić rezerwacje!! ponoć jest duze zainteresowanie, telefony się urywają:O
bilet ma kosztować góra 15 zeta, nie ma możliwości zrobienia rezerwacji grupowej także kto się wybiera proponuje jutro dzwonić i rezerwować!
Informacja i rezerwacja:
tel. 0-32 720 50 10
Rezerwacja grupowa:
tel. 0-32 720 50 24 (pod tym numerem pani była milsza i bardziej zorientowana:)
bilet ma kosztować góra 15 zeta, nie ma możliwości zrobienia rezerwacji grupowej także kto się wybiera proponuje jutro dzwonić i rezerwować!
Informacja i rezerwacja:
tel. 0-32 720 50 10
Rezerwacja grupowa:
tel. 0-32 720 50 24 (pod tym numerem pani była milsza i bardziej zorientowana:)
Ain't no sunshine when he's gone...
no wlasnie. ale niech to zrobi ktos kompetenty bo ja mam problemy z takimi sprawami. raqz zamawialam bilety i lepiej nie mowic jak to sie skonczylo xD tylko powiedzcie czy bedzie ktos zamawial zebysmy potem nie zamowili podwojnie albo cosAga_88 pisze:A może jedna osoba zamówiła by bilety by nie było potem problemu z miejscami itp..?
hej to ja bym była nawet za tym innym terminem, bo w poniedziałek to będzie dzień po tym całym pożegnaniu warszawskim. misti?
Ostatnio zmieniony czw, 02 lip 2009, 11:42 przez jolene_, łącznie zmieniany 1 raz.
- majkelzawszespoko