MarsVolta

W tym dziale 'Michael Jackson Polish Team Forum' możesz się przedstawić pozostałym MJówkom (czyli fanom z MJPT). Dział przeznaczony przede wszystkim dla nowoprzybyłych osób. Swoją przygodę z forum zacznij od tego działu, napisz o sobie, swoim fanowaniu... co uznasz za odpowiednie.
MarsVolta

MarsVolta

Post autor: MarsVolta »

Witam bardzo serdecznie. Jakub.
Moja historia zaczęła się kilkanaście lat temu. Wtedy to ujrzałem na niezmordowanej kasecie VHS kultowe Mooonwalker. Od tamtej pory za punkt honoru postawiłem sobie zbliżenie się do boskości MJa. Nie wiem czy pamięta ktoś z Was taki program "Mini Playback Show". Gdy tylko się pojawił rozpocząłem mozolne ćwiczenia w doskonaleniu swoich umiejętności tanecznych. Niestety do dzisiaj wypominam rodzicielce że mnie tam nie posłała. Michael jest w moim życiu nieprzerwanie od 14 lat. Mimo tego że mój gust dosyć mocno ewoluował (Tool, ISIS, Mastodon, Tv On The Radio, Animal Collective) to jednak nadal wracam do jego twórczości. Po tym się poznaje mistrzów, tych największych. Pomimo upływu lat ta muzyka kopie tak, jakby była nagrywana wczoraj. Nie ma już takich płyt, po których jednym przesłuchaniu byłbym w stanie zanucić 7 na 9 refrenów patrz. Thriller. Geniusz, król, bez niego nie byłoby teraz nic, albo muzyka byłaby w głębokiej dupie. Przepraszam za wyrażenie, ale tak po prostu jest. Przykro mi że dopiero teraz się tutaj rejestruję, ukrywając swoje uwielbienie przez lata.
Awatar użytkownika
little_susie

Post autor: little_susie »

Witaj
Ps. Dobrze pamiętam "Mini Playback Show"...
"Marzenie nie jest jedynie marzeniem - jest celem. Jest czymś co ludzka świadomość i podświadomość mogą zamienić w rzeczywistość" Michael Jackson
Awatar użytkownika
Bi-chan

Post autor: Bi-chan »

Witam na pokładziku
http://www.forum.mjpolishteam.pl/viewto ... 121#220121
za wszystko co mi dałeś i dajesz <3
Awatar użytkownika
insomniaof

Post autor: insomniaof »

witaj :)
Obrazek
last.fm
"Cause Billie Jean is waiting there for you"
Awatar użytkownika
Jeanny100

Post autor: Jeanny100 »

Witamy na forum.
Ja również pamiętam ten program i swego czasu dużo dzieciaków tam naśladowało MJa i wtedy przeważnie oni wygrywali.
Obrazek

Post autor: mimi-yoshi »

Ach, przepraszam, że tak to odgrzebuję, ale po prostu mnie zaciekawiłeś!

Widzę, że słuchasz bardzo dobrej muzyki (;. Ach, bardzo cenię m. in. Toola i Animal Collective (nie żebym była namiętną fanką, ale bardzo lubię słuchać i naprawdę szanuję, moje klimaty po prostu).

Mini Playback Show- kiedyś namiętnie oglądałam xd i byłam oczarowana, szkoda, ze Ciebie tam nie było :D.

Pisz, pisz, proszę :D! Nie uciekaj tak szybko!
Wyrzec słowo, by stwierdzić, że głos
Jest krzykiem i nikogo to nie obchodzi

R.W.
ODPOWIEDZ