POGRZEB - Wyjątkowe Spotkanie [komentarze]
Jestem za. Byłam dzisuaj na patelni (niestety nie mogłam w piatek tam być) myślałam że spotkam tam czuwajacych ludzi albo tańczących i śpiewajacuch utwory Michaela płaczacych na przemian taj jak oddają mu czesć w innych krajach a tu trzy osoby, przechodnie zostawiający kwiaty i tyle. Nikt z moich znajomych nie rozumie co czuję myslałam że chociaż tam spotkam kogoś kto zrozumie co teraz czuję. Gdzie wy sie spotykacie może cos przegapiłam?
Ej kochani spokój! Grunt to się teraz nie kłócić!
Może niech moderatorzy umieszcza jakąś sondę, gdzie kazdy wybrałby czy woli Kraków czy Warszawę? Na tej postawie możnaby sprawiedliwie wybrać miejsce.
Ja jestem z Wrocławia i osobiście chciałabym być tam, gdzie będzie najwięcej ludzi, choćby miały to być...Suwałki?
Do Londynu miałam jechać to dojadę i do Warszawy i do Krakowa...a jak będzie trzeba to nawet do Suwałk, jes?
Co do organizacji to jezeli znajdzie się coś co będe mogła załatwic z Wrocławia to proszę pisać.
Buźka:*
P.S. Nie płaczcie już. Chyba że musicie...
Może niech moderatorzy umieszcza jakąś sondę, gdzie kazdy wybrałby czy woli Kraków czy Warszawę? Na tej postawie możnaby sprawiedliwie wybrać miejsce.
Ja jestem z Wrocławia i osobiście chciałabym być tam, gdzie będzie najwięcej ludzi, choćby miały to być...Suwałki?
Do Londynu miałam jechać to dojadę i do Warszawy i do Krakowa...a jak będzie trzeba to nawet do Suwałk, jes?
Co do organizacji to jezeli znajdzie się coś co będe mogła załatwic z Wrocławia to proszę pisać.
Buźka:*
P.S. Nie płaczcie już. Chyba że musicie...
Whatever Happens...we love you MJ, we do.
Jestem z radomska więc i do krakowa i do warszawy nie mam blisko ale postarm sie pojechec...Ogólnie wolałabym do Warszawy...Mam pytanie czy by ktoś jechał z czestochowy ponieważ byscie przyjezdzali przez radomsko jadąc do Warszawy i bym sie do was wtramoliła bo tak naprawde boję sie jechac sama pociagiem bo mam bardzo złe wspomnienia;((np.gosciu ganiający mnie bez spodnii..może dzisiaj sie z tego śmieje do łez ale wtedy to była masakra 

You promissed me "you never can say goodbye"!!.
Witam serdecznie
Mam taką propozycję dla fanów z Krakowa. Może byśmy poszli do jakiejś knajpy i tam to zorganizowali???? Spotkanie na rynku też jest super.
Na rynku przydała by się muzyka , a to chyba będzie trudno zoorganizować!
Pozdrawiam
Na rynku przydała by się muzyka , a to chyba będzie trudno zoorganizować!
Pozdrawiam
Nie róbmy na Bemowie... Niedługo koncert madonny, nikt tego tam nie przypilnuje i mogą wandale zniszczyć. Po paru dniach może wszystko zniknąć.
Nikt nie pomyślał o AMBASADZIE AMERYKAŃSKIEJ??? Przecież to był ich człowiek, może nawet "dadzą" jakiś kawałek ziemi, żeby to ku pamięci Michaela leżało sobie długi czas, zawsze będzie można przyjść ponownie i odwiedzić pamiętne miejsce.
Think about it...
Nikt nie pomyślał o AMBASADZIE AMERYKAŃSKIEJ??? Przecież to był ich człowiek, może nawet "dadzą" jakiś kawałek ziemi, żeby to ku pamięci Michaela leżało sobie długi czas, zawsze będzie można przyjść ponownie i odwiedzić pamiętne miejsce.
Think about it...
-
Ja jestem za; a do Wawy pewnie nie mogłabym pojechać ponieważ chodzi o rodziców.A do Wrocka mam 20 minut drogi i tam moge jeździć ale nie na drugi koniec Polski. Więć ten pomysł jest według mnie najlepszy.Rollo pisze:Ja też uważam że powinniśmy się spotkać w kilku miastach Polski Warszawie,Krakowie,Wrocławiu.Gdańsku,tak aby każdy miał możliwość wzięcia udziału w tej uroczystości.Bo przecież każdy w ten choćby sposób chciałby oddać hołd Michaelowi.zpaula2605 pisze:Pojawiają sie róźne miejsca spotkan.
Jedno jest pewne,nie da sie zrobić spotkania w jednym miejscu by wszystkim pasowało... więc może po prostu w dniu pogrzebu fani MJ spotkają się w większych miastach Polski (W-wa, Kraków, Gdańsk, Wrocław....) i np. o ustalonej godzinie wszyscy fani ze wszystkich tych miast oddadzą cześć królowi.
Ja na pewno będę! podajcie tylko dokładną godzinę!
Like a comet
Blazing 'cross the evening sky
Gone too soon
Like a rainbow
Fading in the twinkling of an eye
Gone too soon
Blazing 'cross the evening sky
Gone too soon
Like a rainbow
Fading in the twinkling of an eye
Gone too soon
Słuchajcie,
jasne ze trzeba urzadzic spotkania w jak najwiekszej ilosci miast, ale kazdym z osobna musi zajac sie ktos inny!
Spodziewam sie, ze najwiecej Fanow zbierze sie w Warszawie - to zrozumiale - ale robcie co sie da by i w Krakowie, Wrocławiu, Poznaniu, Łodzi cos zorganizowac!
Ja jestem z Białegostoku, ale jade do Warszawy, wiec wszystkich z podlaskiego nawołuje do kontaktu i zgramy się razem!
jasne ze trzeba urzadzic spotkania w jak najwiekszej ilosci miast, ale kazdym z osobna musi zajac sie ktos inny!
Spodziewam sie, ze najwiecej Fanow zbierze sie w Warszawie - to zrozumiale - ale robcie co sie da by i w Krakowie, Wrocławiu, Poznaniu, Łodzi cos zorganizowac!
Ja jestem z Białegostoku, ale jade do Warszawy, wiec wszystkich z podlaskiego nawołuje do kontaktu i zgramy się razem!
Dzieci Drogie... a ja mam takie pytanie: bo tak wszyscy sie deklaruja ze jak bedzie spotkanie to przyjada do warszawy, ze kazdy taki chetny, ze to, ze tamto, a ktos w ogóle to organizuje??
Bo jesli wszyscy tacy zdecydowani, to mzoe ja sobie odpuszcze zastanawianie sie gdzie to zrobic skoro warszawa sie podjela organizacji i przyjade na gotowe?
Po prostu chciałabym wiedzieć, czy ktos w ogóle wie, jak sie tym zajac i to zorganizować, bo chyba bez sensu byłoby gdybym ja robiła cos w Lodzi, ktoś (nie wiem kto) w Warszawie, a i tak sie ludzie rozpierzchna po miastach...
Mnóstwo pistoletów, a ja czekam na konkrety.
Pozdrawiam,
Kinga
Bo jesli wszyscy tacy zdecydowani, to mzoe ja sobie odpuszcze zastanawianie sie gdzie to zrobic skoro warszawa sie podjela organizacji i przyjade na gotowe?
Po prostu chciałabym wiedzieć, czy ktos w ogóle wie, jak sie tym zajac i to zorganizować, bo chyba bez sensu byłoby gdybym ja robiła cos w Lodzi, ktoś (nie wiem kto) w Warszawie, a i tak sie ludzie rozpierzchna po miastach...
Mnóstwo pistoletów, a ja czekam na konkrety.
Pozdrawiam,
Kinga
"Look at my avatar and tell me once again:
are you sure that I'm wrong?"
* * *
MICHAEL JACKSON 1958-2009
are you sure that I'm wrong?"
* * *
MICHAEL JACKSON 1958-2009
Nie jestem z Wawy i nie mam tam z abardzo kontaktow, wiec uwazam ze kilka osob z Wawy poiwinna sie tym zajac.
Moja "najpesymistyczniejsza" wizja wyglada tak, ze ktos rzuci miejsce spotkania w Wawie, wymienimy sie telefonami i w dzien pogrzebu kazdy przyjezdza w ustalone miejsce, majac fatki Michaela, kwiaty, obrazki, cos co moznaby bylo zebrac w jednym miejscu, zapalic swieczki i uczcic Króla.
Fakt faktem, nie wime skad byłaby muzyka, zeby ktos mial chocby samochod z dobrym naglosnieniem.. ?
Ja podjęłabym sie organizacji tego w B-stoku, ale sama chce byc wtedy w Warszawie, bo wiem,że tam przyjadą ludzie zcałej Polski.
Proszę Fanów z Warszawy o kontakt, choćby między sobą,ąbyście ustalili miejsce, może jakaś opcje muzyki i nagłośnienia, telewizje to się poinformuje o konkretach,jak juz je poznamy.
Jeśli chodiz o dokladny czas, to wiadomo bedzie kiedy podadzą datę pogrzebu...
Moja "najpesymistyczniejsza" wizja wyglada tak, ze ktos rzuci miejsce spotkania w Wawie, wymienimy sie telefonami i w dzien pogrzebu kazdy przyjezdza w ustalone miejsce, majac fatki Michaela, kwiaty, obrazki, cos co moznaby bylo zebrac w jednym miejscu, zapalic swieczki i uczcic Króla.
Fakt faktem, nie wime skad byłaby muzyka, zeby ktos mial chocby samochod z dobrym naglosnieniem.. ?
Ja podjęłabym sie organizacji tego w B-stoku, ale sama chce byc wtedy w Warszawie, bo wiem,że tam przyjadą ludzie zcałej Polski.
Proszę Fanów z Warszawy o kontakt, choćby między sobą,ąbyście ustalili miejsce, może jakaś opcje muzyki i nagłośnienia, telewizje to się poinformuje o konkretach,jak juz je poznamy.
Jeśli chodiz o dokladny czas, to wiadomo bedzie kiedy podadzą datę pogrzebu...