anialim

W tym dziale 'Michael Jackson Polish Team Forum' możesz się przedstawić pozostałym MJówkom (czyli fanom z MJPT). Dział przeznaczony przede wszystkim dla nowoprzybyłych osób. Swoją przygodę z forum zacznij od tego działu, napisz o sobie, swoim fanowaniu... co uznasz za odpowiednie.
Awatar użytkownika
anialim

anialim

Post autor: anialim »

Witam Was...
już kiedyś zajrzałam na to Forum, ale nic nie pisałam... Czytywałam tylko i po cichu zachwycałam się MJem z Wami...
Teraz to miejsce stało się dla mnie chyba najważniejszym w sieci...
Michaela słucham od zawsze... Cały On - Jego wrażliwość, talent, dobroć... Jego cudowny, delikatny głos, najcudowniejsze oczy...
Jest mi z tym strasznie źle... że on zamknął je, właśnie teraz, kiedy już wszystko miało być dobrze ;(
Strasznie Was przepraszam za te moje wynurzenia, które tu na Forum od piątku czynię... Na żywo nie mam tu z kim pogadać, zresztą chyba nie chcę nawet słuchać ludzi, którzy mówią "trzeba żyć dalej... przejść nad tym do porządku dziennego.. ludzie przecież umierają" Wiem, że tylko Wy rozumiecie, jak teraz się czuję... I dziękuję Wam bardzo, że jesteście i że mogę tu być z Wami...
I żałuję, że nie przywitałam się z Wami wcześniej, znacznie wcześniej :(
Dajana

Post autor: Dajana »

witaj :-)
Awatar użytkownika
little_susie

Post autor: little_susie »

Witaj
"Marzenie nie jest jedynie marzeniem - jest celem. Jest czymś co ludzka świadomość i podświadomość mogą zamienić w rzeczywistość" Michael Jackson
Awatar użytkownika
insomniaof

Post autor: insomniaof »

Witaj jeśli chciałabyś pogadać, jestem do dyspozycji na gg 10943070
Obrazek
last.fm
"Cause Billie Jean is waiting there for you"
Awatar użytkownika
Jeanny100

Post autor: Jeanny100 »

Witamy na forum.
Obrazek