POGRZEB - Wyjątkowe Spotkanie [komentarze]
Witam wszystkich, jestem pierwszy raz na forum, fanką MJ byłam jakieś 10 lat temu, ale wiadomość o Jego śmierci wstrząsnęła mną ogromnie. Świat stracił wspaniałego człowieka, a ja idola mojej młodości, dzięki któremu w dużym stopniu jestem dziś tym kim jestem. Mieszkam w Warszawie, na pewno przyjdę na wspólne pożegnanie Michaela w dniu pogrzebu, chętnie też pomogę w organizacji.
- speechless26
- speechless26
Ja też uważam że powinniśmy się spotkać w kilku miastach Polski Warszawie,Krakowie,Wrocławiu.Gdańsku,tak aby każdy miał możliwość wzięcia udziału w tej uroczystości.Bo przecież każdy w ten choćby sposób chciałby oddać hołd Michaelowi.zpaula2605 pisze:Pojawiają sie róźne miejsca spotkan.
Jedno jest pewne,nie da sie zrobić spotkania w jednym miejscu by wszystkim pasowało... więc może po prostu w dniu pogrzebu fani MJ spotkają się w większych miastach Polski (W-wa, Kraków, Gdańsk, Wrocław....) i np. o ustalonej godzinie wszyscy fani ze wszystkich tych miast oddadzą cześć królowi.
Ja na pewno będę! podajcie tylko dokładną godzinę!
King forever!
We'll always love you Michael!
We'll always love you Michael!
nie wiem, czy dobrze zrozumiałam, ale Rodzina chyba rozważa właśnie opcję z pożegnaniem w różnych miejscach świata -->
Dziękuję Bogu, że Was tu znalazłam... to głupie może, ale siedząc wciąż na tym forum nie czuje się z tym taka sama. Dziękuję Wam.
źródło Na pewno jedno z nich powinno się odbyć i u nas. Jak już będzie wiadomo kiedy, warto te informację w obieg puścić, bo faktycznie nie wszyscy tu zaglądają...The Rev. Al Sharpton says the Jackson family is considering a series of simultaneous global celebrations and other ideas as they decide how to commemorate the life of the King of Pop.
Dziękuję Bogu, że Was tu znalazłam... to głupie może, ale siedząc wciąż na tym forum nie czuje się z tym taka sama. Dziękuję Wam.
Ja jestem ze świętokrzyskiego i bardzo chętnie wzięłabym udział w czymś takim... Niestety wyjeżdżam w sobotę na jakiś czas, ale jeśli pogrzeb (nie wierzę, że to napisałam) byłby po 13 lipca... przybędę choćby pieszo, by być z Wami... Może jeszcze w sierpniu zorganizujemy jakieś spotkanie, nie możemy przecież zapominać o Królu... Najlepiej byłoby zorganizować kilka spotkań, zawsze to jakieś większe wsparcie między sobą przekażemy. Okres wakacji to naprawdę dobry czas na organizowanie takich spotkań. Jeśli ktoś to już zaproponował - przepraszam, nie czytałam wszystkiego.
- little_susie
-
MY w Krakowie się na pewno zorganizujemy :)
Odsyłam was do Wątku na tym forum odnośnie Krakowa
http://www.forum.mjpolishteam.pl/viewtopic.php?t=6123

Odsyłam was do Wątku na tym forum odnośnie Krakowa
http://www.forum.mjpolishteam.pl/viewtopic.php?t=6123

SiSi