K**** super.
Dowiedziałam się, że jutro jedziemy do znajomych/rodziny i nie ma mowy, bym została.
O tak, jestem teraz w idealnym nastroju do "kawka, herbatka, blebleble".
"If you wanna make the world a better place take a look at yourself and then make a change"
"We CAN fly, you know. We just don't know how to think the right thoughts and levitate ourselves off the ground"
Mogę dzisiaj iść... Proszę, ten kto nie był a ma potrzebę się pożegnać albo kto był i chce być jeszcze raz DZISIAJ O 16 NA PLACU SOLNYM POD NASZYM OŁTARZYKIEM...
(Mój słonecznik jeszcze jest :))
Uff... Czyli jednak też się załapię. Postaram się być na 16. Jutro jadę na spływ i powinnam się rozpakować (wczoraj wróciłam z Austrii ;|) i spakować, ale choć by nie wiem co, będę.
Będzie jakiś sprzęt...? ;) Bo przecież muzyka najważniejsza :)
'Wszyscy chcą zmieniać świat, ale nikt nie chce zmienić siebie.' Lew Tołstoj
Jeśli ktoś może to proszę, przynieście jakieś radio z odwtarzaczem CD, chociażby takie małe turystyczne... Przyniesiemy płyty, posłuchamy, powspominamy trochę... :)
cestunefille pisze:niestety nie mam ale moze od sprzedadza nam tamci straganiarze bo jak postawimy ciś zdomu to wadomo ze zaraz zniknie ! ehh...
Ja byłam w piątek i poznaję niektóre bukiety... Nie zabierają kwiatów, prędzej obrazki :)
Poszukam jeszcze głośników, ale nie gwarantuję, że znajdę...
Mówcie znajomym, innym fanom! Spotkajmy się jeszcze raz, bo do Warszawy pewnie tylko fani pojadą...