RMF FM: Już niedługo będzie nowy album! [koment.]
- speechless26
No płyta myślę, że się pojawi. Szkoda tylko, że w takich okolicznościach...
Co do materiału video, nikt tu chyba nie zauważył jeszcze wpisów na twitterze Kenny'ego Ortegi (producenta This Is it): KennyOrtegaBlog
Dwa ostatnie wpisy sugerują mieć nadzieję na opublikowanie materiałów z prób, bądź też jakiś specjalnych materiałów wideo przygotowanych pod koncert.
Co do materiału video, nikt tu chyba nie zauważył jeszcze wpisów na twitterze Kenny'ego Ortegi (producenta This Is it): KennyOrtegaBlog
Dwa ostatnie wpisy sugerują mieć nadzieję na opublikowanie materiałów z prób, bądź też jakiś specjalnych materiałów wideo przygotowanych pod koncert.
ZAQ
nom niepublikowanego to jest msasa ale fajnie by było gdyby to był materiał 2000-2009

http://www.youtube.com/watch?v=-GMyqvkCmgk mój występ z okazji dnia nauczyciela :)
Król popu nie odszedł, zmienił tylko scenę
- anula__1994
Popieram myśli Osica74 , najważniejsze jest to, aby przy tym materiale muzycznym który pozostawił Michael nie dokonano żadnych zmian , choć pewnie On sam jeszcze niedokońca był zadowolony i dlatego wstrzymywał się z wydaniem nowego albumu , a jeśli ktoś jest perfekcjonistą w co nie da się zaprzeczyć że właśnie Michael miał taką osobowość , to pracuję do momentu aż uzyska w pełni satysfakcję z tego co wykonał.
Moją grą jest nieśmiertelność
Ze Szczęśliwości przyszedłem
W Szczęśliwości jestem zdeterminowany
Do szczęśliwości wracam
Jeśli teraz tego nie wiesz
Wstyd
Czy słuchasz ? Michael Jackson .
Ze Szczęśliwości przyszedłem
W Szczęśliwości jestem zdeterminowany
Do szczęśliwości wracam
Jeśli teraz tego nie wiesz
Wstyd
Czy słuchasz ? Michael Jackson .
To może chodzi o umowę z Sony.
Czytałam, że na jej podstawie Michaelowi przysługuje 70% zysków ze sprzedaży każdej nowej płyty, a Sony tylko 30%. Chyba nie odpowiada im taki podział.
A Sony/BMG ma w ogóle prawa do nowych nagrań? Słyszałam, że istniała możliwość by Michael wydawał je na własną rękę... to prawda?
Może dlatego wydawane są "starocie" i składanki.
To kiedy w końcu wygasa umowa z Sony?
Aż wyjdzie 7 nowych studyjnych albumów czy jest na to jakiś określony termin?
Uświadomieni piszcie...
Czytałam, że na jej podstawie Michaelowi przysługuje 70% zysków ze sprzedaży każdej nowej płyty, a Sony tylko 30%. Chyba nie odpowiada im taki podział.
A Sony/BMG ma w ogóle prawa do nowych nagrań? Słyszałam, że istniała możliwość by Michael wydawał je na własną rękę... to prawda?
Może dlatego wydawane są "starocie" i składanki.
To kiedy w końcu wygasa umowa z Sony?
Aż wyjdzie 7 nowych studyjnych albumów czy jest na to jakiś określony termin?
Uświadomieni piszcie...
Mnie osobiście uśmiechnęła by się opcja z nowym albumem w dniu śmierci lub na kilka dni po niej. Czyli po roku czasu inaczej można by uznać to za czysty skok na kasę, póki temat gorący, choć wiadomo, że teraz Michael będzie baaardzo długo na topie (i w sumie dobrze:D), jednak termin rok po śmierci uważam, za niejako szacunek w stosunku do nas fanów:)Talitha pisze:I w ogóle myślę, że jeszcze trochę poczekamy na album ze świeżą zawartością :(
"LIES RUN SPRINTS, BUT THE TRUTH RUNS MARATHONS"- Michael Jackson

http://www.youtube.com/user/ktossomeone

http://www.youtube.com/user/ktossomeone
- Damianos60