Masha, Witam.
Masha, Witam.
Jak koleżanka niżej również wolałabym was przywitać w innych okolicznościach. No ale trudno.
Zajerestrowałam się tu nie dawno lecz nie pierwszy raz jestem na tym forum. Starałam się być na bierząco z tematami, ale pewne sytuacje i brak czasu mi na to nie pozwoliły. Przeczytałam tu wiele interesujących wypowiedzi i myśle, że spotkam tu równie interesujących ludzi. W twórczości MJ siedzę od kąd pamiętam. Stał sie moim idolem w dzieciństwie i jest nim do dziś. Wciąż trudno mi uwierzyć w to co się stało, ale kiedyś trzeba pogodzić sie z rzeczywistością.
Król zmarł, twórczość została.
-
Mam nadzieję, że was nie zanudziłam (;
Także cieszę się, że w końcu zajerestrowałam sie na tym forum. Pozdrawiam.
Zajerestrowałam się tu nie dawno lecz nie pierwszy raz jestem na tym forum. Starałam się być na bierząco z tematami, ale pewne sytuacje i brak czasu mi na to nie pozwoliły. Przeczytałam tu wiele interesujących wypowiedzi i myśle, że spotkam tu równie interesujących ludzi. W twórczości MJ siedzę od kąd pamiętam. Stał sie moim idolem w dzieciństwie i jest nim do dziś. Wciąż trudno mi uwierzyć w to co się stało, ale kiedyś trzeba pogodzić sie z rzeczywistością.
Król zmarł, twórczość została.
-
Mam nadzieję, że was nie zanudziłam (;
Także cieszę się, że w końcu zajerestrowałam sie na tym forum. Pozdrawiam.
-
Witaj :)
ta brutalna prawda jest niestety prawdziwa :(
ta brutalna prawda jest niestety prawdziwa :(
http://www.forum.mjpolishteam.pl/viewto ... 121#220121
za wszystko co mi dałeś i dajesz <3
za wszystko co mi dałeś i dajesz <3
- Jacksomanka
- insomniaof