Kukurka Was wita, choć wolałabym w innych okolicznościach...
Kukurka Was wita, choć wolałabym w innych okolicznościach...
powiem tak, nie chce być odebrana jak większość osób które "nagle" zaczęły interesować sie artystą po Jego śmierci. Ja po prostu nigdy się nie udzielałam na takim forum. Mam wielu ulubionych artystów zarówno na płaszczyźnie muzycznej jak i literatury.
I tu właśnie m.in. miejsce w moim sercu znalazł też Michael - nie spałam w nocy oglądałam wiadomości na cnn i nie mogłam uwierzyć. ... do tej pory nie mogę ....Napisałam swoje kondolencje na "wp." czy na" gazecie" i zjechano mnie okropnie, zresztą Michaela też. Zrobiło mi się strasznie przykro, spłakałam się, że ludzie są tak okropni - dlatego znalazłam Wasze forum i postanowiłam wyrazić mój żal i wyrazy wielkiego smutku i choć wirtualnie - połączyć się z Wami.
ściskam Was wszystkich - jest mi bardzo przykro.
Kukurka
I tu właśnie m.in. miejsce w moim sercu znalazł też Michael - nie spałam w nocy oglądałam wiadomości na cnn i nie mogłam uwierzyć. ... do tej pory nie mogę ....Napisałam swoje kondolencje na "wp." czy na" gazecie" i zjechano mnie okropnie, zresztą Michaela też. Zrobiło mi się strasznie przykro, spłakałam się, że ludzie są tak okropni - dlatego znalazłam Wasze forum i postanowiłam wyrazić mój żal i wyrazy wielkiego smutku i choć wirtualnie - połączyć się z Wami.
ściskam Was wszystkich - jest mi bardzo przykro.
Kukurka
- Dirty_Diana_
Witaj w naszym gronie :)
Aczkolwiek okoliczności są jakie są :(
Aczkolwiek okoliczności są jakie są :(
http://www.forum.mjpolishteam.pl/viewto ... 121#220121
za wszystko co mi dałeś i dajesz <3
-
Witam Cię serdecznie :)
Okoliczności są okropne, jednak trzeba pamiętać, że Michael będzie żył wiecznie w naszych sercach, czyli swoich fanów. Pozdrawiam
Okoliczności są okropne, jednak trzeba pamiętać, że Michael będzie żył wiecznie w naszych sercach, czyli swoich fanów. Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony pt, 26 cze 2009, 14:12 przez KrwawaMerry, łącznie zmieniany 1 raz.
...Na zawsze pozostaniesz w moim sercu Michael...;( [*][*]
- little_susie
wiem, domyślam się,,,ja nie spałam do 4tej,,,w ogóle nie mogłam w to uwierzyć oglądałam wiadomości na cnn - i myślałam, ze to jakaś pomyłka, ze zaraz wyjdzie ze szpitala o własnych nogach .... aj...spłakałam sie strasznie ... mąż rano wstał i tylko spytał czy długo płakałam? zatkało mnie bo u mnie łzy pojawiają sie przecież rzadko...zrozumiałam, ze celowo nie przeszkadzał mi w nocy bym mogła przeżyć to w samotności i po swojemu...
wierze, że teraz ma spokój i jest szczęśliwy :)
wierze, że teraz ma spokój i jest szczęśliwy :)
[*][*][*]
Witaj,zawsze mówiono że MJ jest nieśmiertelny i puki będzie w sercach wiernych fanów to nadal zostanie "Królem Popu" i nigdy nie zniknie na tym świecie...Nie martw się...
Tak jak napisał thierrykukurka pisze:zjechano mnie okropnie, zresztą Michaela też
thierry pisze:Ludzie sa zazdrosni dlatego tak pisza. Z reszta chrzanic ich
Na zawsze z Michaelem....
"Kiedy ciało jest smutne, serce powoli umiera."
Albert Camus
"Kiedy ciało jest smutne, serce powoli umiera."
Albert Camus
witam :(
Też się chciałam przywitać.
Od dawna czytałam forum jako bierny użytkownik. Teraz zdecydowałam się to zmienić. Tak samo jak kukurkę skrytykowano mnie na onet.pl.
Wiem, że Wy wszyscy doskonale rozumiecie co znaczy śmierć Michaela
Fatalny czas na witanie się ale..
Witam Was wszystkich i łączę się z Wami w smutku :(
Od dawna czytałam forum jako bierny użytkownik. Teraz zdecydowałam się to zmienić. Tak samo jak kukurkę skrytykowano mnie na onet.pl.
Wiem, że Wy wszyscy doskonale rozumiecie co znaczy śmierć Michaela
Fatalny czas na witanie się ale..
Witam Was wszystkich i łączę się z Wami w smutku :(
my z tobą też minuit
http://www.forum.mjpolishteam.pl/viewto ... 121#220121