W tym dziale 'Michael Jackson Polish Team Forum' możesz się przedstawić pozostałym MJówkom (czyli fanom z MJPT). Dział przeznaczony przede wszystkim dla nowoprzybyłych osób. Swoją przygodę z forum zacznij od tego działu, napisz o sobie, swoim fanowaniu... co uznasz za odpowiednie.
Od niedawna jestem wielką fanką MJ. Znam dopiero ponad 40 jego piosenek i biografię. Moimi ulubionymi piosenkami MJ są: ,,thriller", ,,you are not alone" i ,,man in the mirrow". Co do MJ mam jeszcze dużo pytań - w końcu jest o nim dużo plotek. Np. ostatnio usłyszałam od kolegi, że on gdzieś słyszał, że Jackson ma raka. Czy to tylko plotka? Chciałabym się dowiedzieć...
dagami pisze:Np. ostatnio usłyszałam od kolegi, że on gdzieś słyszał
Na Językach Kayah się kłania...
Jackson nie posiada raka na tę chwilę. Możesz spać spokojnie.
Witaj na forum. Tu dowiesz się sprawdzonych informacji na temat MJ.
Ulżyło mi, bo w nocy się budziłam, miałam koszmary, że byłam na pogrzebie MJ... Na imię mam Dagmara i jestem z Radomia. Mam jeszcze wiele pytań, na które nie znam odpowiedzi. Może akurat wy znacie? Np. Czy to MJ wymyślił moonwalk(kroki taneczne)?
A w jaki sposób wy zaraziliście się Jacksonem? Mój kolega puścił mi piosenkę ,,Beat it". Bardzo mi się spodobała. Od kolegów pościągałam piosenki i filmik, jak on tańczy... Bardzo chciałam wiedzieć więcej. Przeczytałam kilka biografii, ale wciąż mam wieeele pytań.